αστρολογος 08/10 Αγνος Ερωτισμος

8 Οκτωβρίου 2015- Ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης

Οι ιδέες σας είναι στο επίκεντρο αυτή την εποχή, και στο στόχαστρο σας και μπορούν να υλοποιηθούν ιδίως αν τις μοιραστείτε με άλλους.

 

Είναι μια ιδανική χρονική περίοδος αν θελήσετε να παρατηρείτε τους άλλους ή αν το μάτι σας πέσει πάνω σε κάποια νέα δραστηριότητα -γεγονός που θα σας δώσει μία νέα πτυχή οπτικής παρακολούθησης και ανάλυσης δεδομένων μέσα από την οποία θα αποκτήσετε ιδιαίτερες γνώσεις τις οποίες πρόκειται να χρησιμοποιήσετε έμπρακτα στους μήνες που έπονται.

Πιθανόν είναι επίσης να σας γίνει μία πρόταση η οποία θα αφορά το να παρουσιάσετε ή να δώσετε ένα είδος σεμιναρίου πάνω σε κάποιο θέμα που γνωρίζετε άριστα, με αποτέλεσμα να μοιραστείτε όσα γνωρίζετε με τους παρευρισκόμενους.

zodia-taro-45

zodia-astra-tarot

 

Να αναμένετε ακόμη μία ιδιαίτερη κίνηση στο διαδίκτυο όπως πχ να χρειαστεί να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στην ανταλλαγή μειλ και στην καθημερινή χρήση από εσάς των υπολοίπων γνωστών μέσων διαδικτύωσης. Το κεντρικό μας θέμα εδώ είναι η επικοινωνία μαζί με την συλλογή σκέψεων και ιδεών.

Κρατήστε τα μάτια , τα αυτιά σας και την περιέργεια σας να λειτουργούν συνεχώς, και θα συνειδητοποιήσετε αρκετά γρήγορα πως τελικά ο κόσμος σας υποδείχνει κάτι νέο και εντελώς συναρπαστικό….

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

08 Οκτωβρίου 2015 – ο πλανήτης Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου

Κατά την επήρεια του εν λόγω αστρικού φαινομένου είναι αρκετά πιθανό να αγαπήσετε την αγνότητα- την ακρίβεια και την ανάλυση.

Είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσετε στον τομέα της υγείας, της αποδοτικότητας καθώς επίσης να δώσετε και το δικό σας μερίδιο ευθύνης προς την κοινωνία όσο αφορά την βοήθεια προς τον συνάνθρωπο και την φανέρωση προς τα έξω ιδεών που μπορούν να καλυτερέψουν τις ζωές των ανθρώπων γύρω σας.

Καθώς λοιπόν αρχίζετε σιγά σιγά να αγκαλιάζετε την αγάπη που υπάρχει στην ζωή παντού δίπλα σας και μέσα στην καθημερινότητα σας, κατανοείται πως τελικά η ομορφιά βρίσκεται στις λεπτομέρειες και όχι στην ολοκληρωμένη εικόνα , όπως θεωρούσατε παλαιότερα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Η συμβουλή μου απλά εδώ είναι μονάχα να μην αφήσετε τον εαυτό σας να ερωτευτεί την μεγαλειώδη παρθένα φύση διότι έτσι θα χάσετε την μισή Αλήθεια από την γνώση που σας δωρίζουν τα άστρα , ότι δηλαδή η ομορφιά βρίσκεται τόσο στο τέλειο μέρος της Φύσης όσο και στην ατέλεια της. -έννοια που συναντάμε συνεχώς μπροστά μας στην καθημερινότητα μας , στους συνανθρώπους μας, στον ίδιο μας τον εαυτό αλλά και στην ανθρωπότητα εν γένει.

 

Κάθε ένας από εμάς είμαστε ένα από τα τέλεια Συμπαντικά παιδιά, που σαν παιδιά όμως είμαστε ακόμη στην φάση της ανάπτυξης και ολοκλήρωσης σας , επομένως είναι αδιανόητο να μην υποπέσουμε σε διάφορα ανθρώπινα λάθη κατά την πορεία μας.

Μην ξεχνάτε πως βρισκόμαστε εδώ αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή , τόσο για το ταξίδι όσο και για το τελικό αποτέλεσμα του. Το συγκεκριμένο τμήμα του μονοπατιού μας , επικεντρώνεται στους τομείς της υπηρεσίας και αφοσίωσης είτε προς κάποιον άλλον είτε προς τον ίδιον μας τον εαυτό.

zwdia-zodia-astrologia-65