Αυγουστιάτικη Πανσέληνος 29/08

erwtikes-2414

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος  29/08

Επανασυνδέσεις – Χωρισμοί

 

Άξονας Ιχθύων – Παρθένου στις 21:35

7η μοίρα Ιχθύων

zodia-taro-45

 

Αστρολογια: Η Πανσέληνος χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο επικίνδυνες Πανσελήνους για τα θεμάτων σχέσεων…. και ιδιαίτερα των αισθηματικών θεμάτων… που τελούν υπό εκκρεμότητα. Οι πλανητικές όψεις που θα συντελεστούν…. δεν βοηθούν στην επίλυση των διαφορών …ίσα – ίσα που τις μεγεθύνουν. Από τον νέο μήνα όλα θα βελτιωθούν….αν ξεφύγουν και διατηρηθούν  από αυτή την Πανσέληνο!

 

Ευνοημένοι ημέρας : 02/01, 06/02, 20/02, 03/03, 15/03, 07/04, 30/04 09/05, 10/06, 14/06, 20/07, 14/08, 17/09, 04/10, 05/11, 17/11, 18/12.

 

Προσοχής τους γεννημένους: 05/010, 25/01, 14/02, 17/03, 22/03, 06/04, 25/04, 01/05, 30/05, 05/06, 17/06, 09/07, 10/08, 15/09, 18/10, 12/11, 02/12.

 

 

ζωδια – Κριός: Τα συνηθισμένα σας ερωτικά και επικοινωνιακά ξεσπάσματα θα πρέπει να τα συγκρατήσετε.. καθώς μόνο ζημιές μπορούν να επιφέρουν μέσα στην σχέση ή και τον γάμο σας. Αν έχετε σχέση με ζωδιο του νερού, καλύτερα αυτές τις ημέρες μην έρθετε σε πολύ φυσική επαφή ή επικοινωνία … κίνδυνος διάσπασης.

Ερωτικός συνδυασμός: Καρκίνος

Σχέσεις: Έξαρση ρομαντισμού

Ομορφιά:

Τύχη: ****/*

Εργασία: Υπομονή όλα θα σας φανερωθούν

 

ζωδια – Ταύρος : Η υπερβολή, το άγχος και η καταπιεστική συμπεριφορά που βγάζετε στο ταίρι σας, ίσως αυτές τις ώρες να δημιουργήσει πρόβλημα. Ρίξτε το λίγο έξω, και με καλούς φίλους και μην αγωνιάτε για το τι πιθανόν να συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας. Οι όψεις του Ερμή που σε λίγες  μέρες γυρίζει ανάδρομος, θα σας φανερώσουν τα πάντα … σύντομα.

Ερωτικός συνδυασμός: Λέων

Σχέσεις: Μην δίνεστε τόσο πολύ!

Ομορφιά: Ασκηθείτε πιο πολύ

Τύχη: ***/**

Εργασία: Όλα υπό έλεγχο?!

 

ζωδια – Δίδυμοι: Η ερωτική σας ζωή… έχει την μορφή που επιτέλους θέλατε. Οι μικρο βελτιώσεις θα ενισχυθούν από το πλανητικό φαινόμενο της Πανσελήνου που σας φωτίζει και σας κάνει το επίκεντρο της προσοχής και της καρδιάς του προσώπου που σας έχει κερδίσει. Ακόμα και αν αυτό λέγεται νέα – πρόσφατη γνωριμία. Ακόμα και αυτοί που έχουν ημιτελείς υποθέσεις… θα αισθανθούν σήμερα πολύ πιο καλά στην ψυχολογία τους !

Ερωτικός συνδυασμός:  Παρθένος

Σχέσεις: Αποφύγετε νέες επαφές

Ομορφιά: Ασχοληθείτε με την ενέργεια σας

Τύχη: ****/*

Εργασία: Είστε στην κορυφή!

 

ζωδια – Καρκίνος: Με αργούς  αλλά σταθερούς  ρυθμούς καλυτερεύουν οι καταστάσεις μέσα στην αισθηματική σας σχέση, που τις τελευταίες εβδομάδες είχε χάσει τελείως την ισορροπία της. Ο σύντροφος σας απόψε θα σας δείξει ένα πρωτόγνωρο πλούτο – έκφραση συναισθημάτων… που θα σας δικαιώσει για την τόση υπομονή σας. Αντιδράστε ανάλογα!

Ερωτικός συνδυασμός:  Σκορπιός

Σχέσεις: Πόνος και απογοήτευση

Ομορφιά: Δεν έχετε καμία διάθεση για αλλαγές

Τύχη: **/***

Εργασία: Βάλτε σε τάξη του λογαριασμούς

ζωδια – Λέων: Το πάθος θα σας κυριεύσει και πιθανόν να κάνετε λάθη. Πολλοί οι πειρασμοί που σας κυνηγούν όλο το Καλοκαίρι. Η σχέση σας δεν είναι στο απυρόβλητο! Μετριάστε την υπερ – ένταση σας και δείτε τον δρόμο που σας ταιριάζει… και περπατήστε τον. Το όλα μαζί… δεν περιγράφει σωστά το ζωδιο σας! Για σήμερα κρατήστε  ήπιους τόνους.

Ερωτικός συνδυασμός: Κριός

Σχέσεις: Αίσθηση ανασφάλειας

Ομορφιά: Όλα μπορούν να βελτιωθούν

Τύχη: **/***

Εργασία:

 

ζωδια – Παρθένος: Είστε στην αγκαλιά της Πανσελήνου που θα σας κάνει όλα τα χατίρια απόψε! Ακόμα και οι αστρολογικές όψεις που θα συντελεστούν θα έχουν τον θετικότατο αντίκτυπο τους , στις επόμενες ημέρες. Γενικότερα,  ασχοληθείτε περισσότερο με την σχέση σας, που έχει την τάση να βυθίζεται κατά καιρούς σε αδράνεια. Η νύχτα θα έχει ερωτική διάθεση για όλους τους Παρθένους.

Ερωτικός συνδυασμός: Ταύρος

Σχέσεις: Επιβεβαίωση  ερωτικών υποσχέσεων

Ομορφιά: Ο Δίας προσθέτει κιλά!

Τύχη: ****/*

Εργασία: Επιτυχία και αναγνώριση

 

ζωδια – Ζυγός: Κερδισμένοι έχετε βγει  εδώ και καιρό από την κινητικότητα κάθε φορά της Σελήνης και των όψεων της προς το ζωδιο σας. Ακόμα και με αυτό το φαινόμενο, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε πρώτα μέσα σας.. τι πορεία θέλετε να έχει η ερωτική σας ζωή. Και, σαφώς να την εφαρμόσετε με τον μοναδικό σας τρόπο. Ακούστε και την πλευρά του συντρόφου σας.

Ερωτικός συνδυασμός:  Παρθένος

Σχέσεις: Συγκρατηθείτε από τις σεξουαλικές υπερβολές

Ομορφιά: Οι όποιες αλλαγές θα είναι μόνιμες.

Τύχη: */****

Εργασία: Υιοθετήστε νέες τακτικές

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια – Σκορπιός: Σαφώς και το φαινόμενο είναι συμμαχικό. Θα ανταμειφθείτε από τον σύντροφο σας για την υπομονή και την καλή θέληση που έχετε τον τελευταίοι καιρό. Επίσης πολλά θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις προσεχείς  ημέρες και με το παρελθόν σας, που χαρακτηρίζεται πια αδιάφορο… άρα κλείστε και την πόρτα οριστικά!

Ερωτικός συνδυασμός: Τοξότης

Σχέσεις: Σας χαρακτηρίζει μια νευρικότητα

Ομορφιά: Συνδυάστε και έναν καλύτερο τρόπο άσκησης

Τύχη: ***/**

Εργασία: Κάντε την εργασία σας πιο επαγγελματικά

 

ζωδια – Τοξότης:  Δώστε στον καλό εαυτό  σας τα περιθώρια χρόνου και διαλόγου για να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, για την ερωτική σας ζωή που τις τελευταίες εβδομάδες δεν σας χαροποιεί. Οι όψεις που θα συντελεστούν σήμερα, θα έχουν την καρμικότητα τους να σας βαραίνει για αρκετό καιρό. Όχι υποχρεωτικά με άσχημο τρόπο!

Ερωτικός συνδυασμός: Ιχθείς

Σχέσεις: Αποφασίστε να μιλήσετε

Ομορφιά: Ψάξτε το περισσότερο

Τύχη: **/***

Εργασία: Αποφύγετε συναδελφικές παγίδες.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Μην πείτε σήμερα πολλά. Πολλές και ευχάριστες οι εκπλήξεις που θα έχετε από τον άνθρωπο σας. Ακόμα και όσοι έχουν έναν νέο έρωτα – γνωριμία, θα δουν κάτι περισσότερο στις συμπεριφορές της άλλης πλευράς που θα τους  γοητεύσουν και θα τους επιβεβαιώσουν για την επιλογή τους.

Ερωτικός συνδυασμός: Αιγόκερως

Σχέσεις: Όχι όλα και όλοι μαζί!

Ομορφιά: Μην είστε υπερβολικοί στις αλλαγές

Τύχη: ****/*

Εργασία: Μιλήστε λιγότερο για τους στόχους σας

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια  – Υδροχόος:  Δεν σας πιάνει καθόλου το φαινόμενο! Έχετε τόσες όψεις πάνω στον ζωδιακό σας οίκο να σας αποπροσανατολίζουν και να σας δημιουργούν καθυστερήσεις και εμπόδια… που όλα τα υπόλοιπα δεν σας κάνουν ούτε να τα σκεφτείτε. Όμως τυχαίνει να επηρεάζουν τους άλλους γύρω σας. Αν δείτε παράλογες συμπεριφορές απομακρυνθείτε..

Ερωτικός συνδυασμός: Ζυγός

Σχέσεις: Θεοί και δαίμονες θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας.

Ομορφιά: Ανανεώστε  το LOOK.

Τύχη: ****/*

Εργασία: Τα έχετε τιθασεύσει όλα και όλους

 

ζωδια – Ιχθείς: Είστε στην μπούκα του κανονιού! Το ξέρετε άλλωστε, εδώ και καιρό  με τα άπειρα λάθη που έχετε κάνει.. ότι κάποια στιγμή θα σας ζητηθούν απαντήσεις και δικαιολογίες. Ξεκινήστε από σήμερα και βάλτε μια σειρά στις σκέψεις και στα θέλω σας. Απομακρυνθείτε επίσης, από άτομα που σας επηρεάζουν αρνητικά!

Ερωτικός συνδυασμός:  Κριός

Σχέσεις: Κάντε κάτι έξω από τα συνηθισμένα

Ομορφιά: Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας.

Τύχη: **/***

Εργασία: Χαμογελάστε στους συνεργάτες σας