Αφροδίτη Διδύμους, Άρης στον Καρκίνο, συμβατοτητα

paixnidi-rantevoy

zwdia Αφροδίτη στους Διδύμους, Άρης στον Καρκίνο, Συμβατοτητα

συμβατοτητα

Μιας και ο συνδυασμός αυτός δεν έχει καμιά φυσιολογική έλξη, συνήθως αυτοί οι δύο περνούν δίπλα από τη γοητεία ο ένας τους άλλου, κατά την διάρκεια της αναζήτησής πιο ελκυστικών επιλογών. Εάν ο συνδυασμός αυτής της Αφροδίτης με  αυτόν τον Άρη, ταιριάξει, ο έρωτας τους μπορεί να τρεμοπαίζει για μια ζωή, όμως για να γίνει αυτό, θα πρέπει να υπάρξει χημεία μέσα από άλλους πλανητικούς συνδυασμούς, στους γενέθλιους χάρτες τους.

 

Διασκεδαστική και δροσερή, η γοητεία της Αφροδίτης στους Διδύμους, βρίσκεται στην ικανότητά της να επικοινωνεί με μια αιχμηρή γλώσσα και ένα γρήγορο μυαλό. Η ανία είναι για εκείνη, το φιλί του θανάτου σε μια σχέση, για το λόγο αυτό έχει την τάση να βρίσκεται σε συνεχή κίνηση, εάν όχι σωματικά, σίγουρα πνευματικά. Παρόλο που η Αφροδίτη αυτή μπορεί να δεσμευτεί, προτιμάει να μην το κάνει, επιλέγοντας να κρατάει ανοιχτές τις προοπτικές της. Της ταιριάζει περισσότερο το φλερτ, από τις μακροχρόνιες σχέσεις, η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι γνωστό ότι αποφασίζει να μείνει σε μια σχέση μόνο όταν κάποιος κεντρίζει τη φαντασία της.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-zvdia-75

 

συμβατοτητα

Ο Άρης στον Καρκίνο ερεθίζεται περισσότερο από το συναισθηματικό βάθος παρά την εξωτερική εμφάνιση. Ο Άρης αυτός μπορεί να είναι πολύ πιστός σε εκείνους που αγαπάει και κρατιέται γερά από εκείνον στον οποίο αποφασίζει να δώσει την καρδιά του. Γνωστός για την ευγενική και προστατευτική του προσέγγιση στο σεξ, ο Άρης στον Καρκίνο διαθέτει, ταυτόχρονα, έντονο πάθος, εκφράζοντας τα δυνατά του αισθήματα μέσα από το σώμα του. Ο Άρης αυτός, γνωρίζει πώς να κολυμπάει μέσα στα νερά του έρωτα, όσο δύσκολα και αν γίνουν.

 

Η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να ασφυκτιά από την επίμονη τάση του Άρη στον Καρκίνο για δέσμευση, εκτιμάει όμως την ευγένειά και την φαντασία του. Ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να νιώσει ότι απατάται από την άστατη αντιμετώπιση της Αφροδίτης στους Διδύμους, παρόλο που τον ιντριγκάρει η σπιρτόζα νοημοσύνη της. Το ζευγάρι αυτό θα πρέπει να τεντωθεί αρκετά για να καταφέρει να φτάσει να εκτιμήσει ο ένας τις ιδιαιτερότητες του άλλου, όμως εάν τα καταφέρει θα συνειδητοποιήσει ότι άξιζε τον κόπο.

zwdia