Αφροδίτη Διδύμους, Άρης στους Διδύμους, Συμβατοτητα

astrologia-anadromos-ermis-zygos

zwdia Αφροδίτη στους Διδύμους, Άρης στους Διδύμους, Συμβατοτητα

Αυτές οι δίδυμες πεταλούδες κυκλοφορούν με ευκολία ανάμεσα σε εμάς τους απλούς θνητούς, διασκεδάζοντάς μας καθώς πετούν από εδώ και από εκεί. Η ένωσή τους είναι απόλυτα φυσιολογική καθώς ο Άρης στους Διδύμους ενεργοποιεί την καρδιά της Αφροδίτης στους Διδύμους και η Αφροδίτη στους Διδύμους παρέχει στον Άρη στους Διδύμους υποστήριξη και αγάπη, στην οποία μπορεί να βασιστεί. Το πιο πιθανό είναι ότι σαν ζευγάρι θα περνούν πολύ από το χρόνο τους μαζί με άλλους, με κοινωνικότητα, επικοινωνία, μαθαίνοντας και διδάσκοντας.

 

Η Αφροδίτη στους Διδύμους έχει μία φωτεινότητα και ένα αέρινο χάρισμα, στο οποίο είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς. Αυτή η Αφροδίτη μπορεί να είναι ασταθής, να πηγαίνει και να έρχεται, χωρίς πολύ σκέψη, κινούμενη σαν τον άνεμο ανάμεσα σε ένα ευμετάβλητο τοπίο συντρόφων και ραντεβού. Η οξυδέρκεια και το γρήγορο μυαλό της εκτιμούν τους ευφυείς συντρόφους, όμως μπορεί εύκολα να την ελκύσει και κάποιος, ο οποίος απλά είναι καλός στο φλερτ. Θα δώσει την καρδιά της μόνο σε εκείνον που την διασκεδάζει και την ιντριγκάρει, αφού η ανία είναι για εκείνη, το φιλί του θανάτου σε μια σχέση.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-zvdia-75

Ο Άρης στους Διδύμους θα βρει το δρόμο του προς το κρεβάτι του ερωτικού του συντρόφου, χρησιμοποιώντας την μοναδική του ικανότητα να ψυχαγωγεί και να αποπλανεί τον άλλο. Αυτός ο Άρης του αέρα δυσκολεύεται πολύ να καθίσει σε ένα μέρος και θέλει να είναι συνέχεια δραστήριος και σε εγρήγορση. Στη σχέση, έχει ανάγκη να βρίσκεται σε συνεχή πνευματική επαγρύπνηση, αλλιώς γίνεται εκνευριστικός και βαριέται. Πολύ καλός με τα χέρια του, συνήθως ξέρει ακριβώς που πρέπει να τα βάλει για να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, συχνά προτιμάει να μιλάει περισσότερο για το σεξ, παρά να το κάνει.

 

Η Αφροδίτη και ο Άρης στους Διδύμους, κινούνται με ευκολία μαζί, βοηθώντας ο ένας τον άλλο να μαζέψουν συναρπαστικές μικρές ειδήσεις, πληροφορίες και ιδέες. Η μοναδική τους πρόκληση είναι να κρατήσουν τη σπίθα στη σχέση τους ώστε να παραμείνουν εραστές και να μην γίνουν «αδερφάκια».

zwdia-zvdia-taro-00