Αφροδίτη Ταύρο, Άρης στο Σκορπιό, Συμβατοτητα

zwdia-karkinos-afroditi

zwdia – Αφροδίτη στον Ταύρο, Άρης στο Σκορπιό, Συμβατοτητα

Εάν αυτό το ζευγάρι αποτελούσε απλά, ακόμα ένα παράδειγμα αυτού που λέμε «τα ετερώνυμα έλκονται», ίσως και να μπορούσαμε να το καταλάβουμε ευκολότερα. Όμως, αυτός ο συνδυασμός Γης και Νερού, είναι απροσδόκητα συμβατός, παρόλο που με ζωδιακούς όρους, η Αφροδίτη στον Ταύρο και ο Άρης στον Σκορπιό είναι τοποθετημένοι διαμετρικά αντίθετα. Παράξενο; Ίσως για όλους τους άλλους, όμως για το ζευγάρι αυτό, η μοναδική χημεία μεταξύ τους, είναι απίστευτα συναρπαστική και για το λόγο αυτό ποιος νοιάζεται εάν ο υπόλοιπος κόσμος δεν μπορεί να την καταλάβει;

Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι σταθερή και στοργική στις σχέσεις της, αναζητώντας μόνο άνεση και αισθησιακή ικανοποίηση. Όσο η Αφροδίτη αυτή αισθάνεται ότι την φροντίζουν και τη σέβονται, είναι πολύ χαλαρή και βολική. Η Αφροδίτη στον Ταύρο διαθέτει μια έμφυτη ικανότητα στο να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες του συντρόφου της,  σε υλικό και σωματικό επίπεδο. Δυνητικά κτητική, και πεισματάρα στις σχέσεις της, η Αφροδίτη στον Ταύρο διαθέτει, μια εσωτερική ηρεμία η οποία είναι καταπραϋντική για όποιον βρίσκεται δίπλα της.

Διαβαστε επισης την ηλιακη συναστρια των ζωδιων σας :   ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia-taro-astra

Ο Άρης στο Σκορπιό είναι το πιο σέξι από όλα τα ζώδια που βρίσκονται στον Άρη. Αναζητά την μεταμόρφωση και την ένταση στις σχέσεις, αυτός ο Άρης γνωρίζει πώς να μαγνητίζει οποιονδήποτε θελήσει. Σαν ζώδιο του νερού, ο Άρης στο Σκορπιό αναζητά τόσο το συναισθηματικό δέσιμο όσο και το σωματικό, με το αντικείμενο του πόθου του. Ο Άρης αυτός θέλει να κατακτά το ταίρι του «ψυχή και σώμα» ενώ δεν έχει καθόλου υπομονή να ασχοληθεί με κάποιον τον οποίο θεωρεί ρηχό.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο διαθέτει μια ατάραχη ηρεμία η οποία ιντριγκάρει τον Άρη στο Σκορπιό, κάνοντάς τον να θέλει να εισχωρήσει στα ενδότερα της ψυχής της και να προκαλέσει αυτή τη γήινη Θεά του αισθησιασμού. Ο παθιασμένος δυναμισμός του Άρη στο Σκορπιό, αφυπνίζει την Αφροδίτη στον Ταύρο, με έναν δυναμικό τρόπο, δημιουργώντας μια ισχυρή χημική αντίδραση, στην οποία είναι δύσκολο να αντισταθεί. Η μοναδική αλληλεπίδραση της ενέργειας αυτού του ζευγαριού, μπορεί να ανάψει μια ερωτική φωτιά η οποία θα καίει δυνατή για αρκετό καιρό.

zwdia-zvdia-taro-00