Γητείες και ξορκια του έρωτα

astrologia-eksagwno-ari-ermi

Γητείες και ξορκια του έρωτα

Μάγια θα του κάνω να με αγαπήσει !!!

 

Υπάρχουν χιλιάδες γητείες και ξόρκια που δεν καταγράφηκαν ποτέ σε χαρτί, ή καταγράφτηκαν μονάχα ελάχιστα από αυτά.

 

Τα ξόρκια αγάπης και έρωτα, έχουν χαρακτηριστεί ως μια θετική σκέψη που στέλνουμε στο ανώτερο σύμπαν, μέσα από μια συγκεκριμένη διαδικασία ή απλά  με τη μορφή της εσώτερης προσευχής.

zodia-taro-45

 

Στη συνέχεια απεικονίζουμε συνειδητά μέσα μας, τι είναι αυτό που επιθυμούμε να προσελκύσουμε στη ζωή μας, και ειδικότερα σε αυτήν την χρονική φάση!

 

 

Προσοχή: Είστε απόλυτα υπεύθυνοι για αυτούς που αγαπάτε και που σας αγαπούν…και θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά πριν ασκήστε επάνω τους παιχνίδια γητείας.

ΓΕΝΙΚΑ: Πριν την όποια διαδικασία, καλό ήταν να μην έχετε κανέναν που πιθανόν να σας αποσυντονίζει. Κλείστε ραδιόφωνο, τηλεόραση, κινητό και συγκεντρωθείτε.

 

-Για το φούντωμα του έρωτα:
Κάθε Παρασκευή πρωί στις 10:00 π.μ και για 3 συνεχόμενες  βδομάδες, βράζετε λίγο νερό. Ρίχνετε μέσα στο νερό που βράζει μια κουταλιά λευκή καθαρή ζάχαρη και επαναλάβετε τις ακόλουθες λέξεις δυνατά:

 

Νερό το ζεστό και ζάχαρη  γλυκιά,

Φέρτε μια νέα αγάπη σε εμένα να γνωρίσω,

Αγνή και καθαρή, καλή και δυνατή,

Κάντε το γρήγορα, αλλά να διαρκεί για πάντα.

 

Αφήστε το νερό να κρυώσει, και στην συνέχεια ρίξτε το σε ένα ψηλό, λεπτό διάφανο βάζο. Αγοράστε ένα, κατακόκκινο, με αρκετά ψηλό κοτσάνι τριαντάφυλλο, την ίδια ημέρα που έχετε κάνει αυτήν την τελετουργία, και τοποθετήστε το στο βάζο…με το αριστερό χέρι…της καρδιάς!

 

 

 

 

Κάθε εβδομάδα αντικαταστήστε το τριαντάφυλλο και το νερό με νέο, λέγοντας τα ίδια λόγια. Απομακρύνετε την ίδια ώρα τα παλιό τριαντάφυλλο και το νερό μακριά, από τον προσωπικό χώρο σας.

 

 

-Για να συμφιλιωθεί ένα ζευγάρι:

Tην Παρασκευή που είναι κοντά σε ζυγή μέρα και ζυγή ώρα (πχ 08:00, 14:00, 20:00 ), ανάψτε 2 κόκκινα κεριά που θα τα έχετε δέσει πρώτα μεταξύ τους με κόκκινη κλωστή (προτιμήστε τα μικρά ρεσω). Οραματιστείτε για λίγο το πρόσωπο του εραστή σας. Πάρτε μια κουταλίτσα αλάτι και ρίχτε την στη φωτιά λέγοντας τα λόγια:

 

Δεν είναι τούτο το αλάτι που πέφτει στη φωτιά,

αλλά η καρδιά του ..τάδε.. γέννα της ..τάδε..

Αλάτι και φωτιά στοιχεία δυνατά,

μην τον αφήνετε ποτέ να ηρεμίσει

έως να έρθει σε εμένα ξανά και παντοτινά!

 

Τα λετε 3 φορές ρίχνοντας 3 κουταλίτσες αλάτι. Αφήνετε τη φωτιά και τα κεριά να σβήσουν μονά τους….και πάντα υπό την επιτήρηση σας._

 

Καλή σας επιτυχία!!!