δεύτερο δεκαπενθήμερο Μαίου ερωτοσκοπιο

drakwniki-astrologia-simasia

δεύτερο δεκαπενθήμερο Μαίου

 

 

Κριός: Η αρνητική σας στάση στο σύνολο των ανθρώπων που υπάρχουν ήδη στην ζωή σας δεν σας βοηθάει στο να λύσετε τα επικοινωνιακά σας προβλήματα. Η επαφή και η επικοινωνία θα γίνουν ποιοτικότερες με την κίνηση της Αφροδίτης στις επόμενες μοίρες του Καρκίνου, κάτι που τυχόν τα χωρισμένα ζευγάρι να τα φέρει πιο κοντά στην επανασύνδεση.  Οι ελεύθεροι θα έχουν την ευτυχία να πλησιαστούν από ποιοτικό άνθρωπο με βαρύτητα χαρακτήρα, που θα τους πολιορκήσει για σοβαρή δέσμευση σε μικρό χρονικό διάστημα

Ταίριασμα με : Λέων και Ιχθύς

Δυσκολίες με: Καρκίνος και Αιγόκερως

zodia-taro-45

Ερωτικές ημέρες:  19 και 21 Μαίου

 

Ταύρος: Ένα δεκαπενθήμερο που θα είσαστε στο επίκεντρο των γεγονότων. Οι γεννημένοι της δεκαετίας του -70 που έχουν ψυχραθεί από τον άνθρωπο τους, θα μπορέσουν να εμπλακούν σε πιο δεσμευτικές κουβέντες πια για την πορεία που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα. Οι Ταύροι που έχουν εμπλακεί σε ειδύλλια που είναι απαγορευτικά λόγω γάμων ή λοιπών δεσμεύσεων, θα πιεστούν για λήψη αποφάσεων μέσα στον τρέχον μήνα. Οι όψεις του κυβερνήτη σας θα δώσουν όμως την καλύτερη δυνατή λύση.

Ταίριασμα με : Καρκίνος και Τοξότης

Δυσκολίες με: Παρθένος και Σκορπιός

Ερωτικές ημέρες:  22 και 31 Μαίου

 

Δίδυμοι: Η αγάπη και το βαθύ συναίσθημα που αισθάνεστε για τον άνθρωπο που υπάρχει στην ζωή σας, ίσως τεθεί υπό αμφισβήτηση μέσα στον μήνα. Αν συσχετίζεστε με επίσης ζωδιο τους αέρα ( Δίδυμοι – Ζυγός – Υδροχόος ), θα έχετε εντάσεις μέχρι τα τέλη του μήνα που θα σας αποπροσανατολίσουν. Οι χωρισμένοι των τελευταίων εβδομάδων θα δουν λύσεις να φωτίζονται, και φυσικά με την βοήθεια του ανάδρομου Ερμή, για να επανενωθούν με το πρώην ταίρι τους.

Ταίριασμα με : Ζυγός και Παρθένος

Δυσκολίες με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Ερωτικές ημέρες: 23 και 30 Μαίου

 

Καρκίνος: Δεν υπάρχει διάθεση σε κανέναν Καρκίνο να κάνει κιάλλες εκπτώσεις και βήματα οπισθοχώρησης, για να συνεχίσει να ζει μια αρρωστημένη σχέση. Η παρουσία της Αφροδίτης και τον υπόλοιπο Μάιο πάνω σας δίνει την ευκαιρία για ομιλίας και σοβαρές συζητήσεις, που θα θέσουν τα πάντα υπό αμφισβήτηση. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου που βιώνουν ψυχρότητα και απομάκρυνση από τον άνθρωπο τους, θα έχουν καλύτερες συμπεριφορές μετά τις 20 του μήνα…! Οι δοκιμασίες και τα ξεκαθαρίσματα πολλά που όμως σε βάθος χρόνου θα σας λυτρώσουν.

Ταίριασμα με : Κριός και Ταύρος

Δυσκολίες με: Παρθένος και Τοξότης

Ερωτικές ημέρες: 28 και 29 Μαίου

Λέων: Ο ανάδρομος Ερμής σε όψεις με τον Δία, θα δώσουν κίνητρα για δεσμεύσεις αλλά και χωρισμούς. Οι Λέοντες που πια ασφυκτιούν από την αδιαφορία του ανθρώπου τους, πιθανόν μέχρι τις αρχές του Ιουνίου να έχουν απομακρυνθεί οριστικά. Αυτοί που έχουν κάνει βήματα για συγκατοίκηση – γάμο μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις και εμπόδια από την πλευρά τους, που θα απομακρυνθούν σύντομα όμως. Οι χωρισμένοι από το προηγούμενο έτος θα έρθουν σε επικοινωνιακές συμφωνίες, και πιθανόν να τολμήσουν να ξαναξεκινήσουν την σχέση υπό νέους όρους.

Ταίριασμα με : Καρκίνος και Ιχθύς

Δυσκολίες με: Λέων και Παρθένος

Ερωτικές ημέρες: 17 και 27 Μαίου

 

Παρθένος: Ο ανάδρομος κυβερνήτης σας θα ταρακουνήσει εκ βάθρων όλες αυτές τις σχέσεις – γάμους που δεν έχουν ποιοτικά θεμέλια Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου πιθανόν να αντιληφθούν απιστία ή έστω την ύπαρξη τρίτου ατόμου στην σχέση τους. Οι ελεύθεροι που έχουν βρει κάτι καινούργιο που τους ενθουσιάζει…. ίσως να πρέπει να κατεβάσουν ταχύτητες. Οι έχοντες ωροσκόπο σε γήινο ζωδιο είναι οι μοναδικοί που θα ευεργετηθούν από τις όψεις της Αφροδίτης, και θα οδεύσουν σε γάμο ή συμβίωση μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ταίριασμα με : Λέων και Ζυγός

Δυσκολίες με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Ερωτικές ημέρες; 19 και 20 Μαίου

 

Ζυγός: Πολλές οι δηλώσεις και τα λόγια που θα ακούστε από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει….. που όμως θα πρέπει να κρατήσετε μικρό καλάθι, καθώς το αστρολογικό σκηνικό δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα. Μια σειρά από πλανητικά φαινόμενα θα σας επηρεάσουν με αποτέλεσμα να μπείτε σε διαδικασία να φιλτράρετε τα πάντα πάρα πολύ αυστηρά. Όσοι βρίσκονται σε παράλληλη σχέση θα πιεστούν για απαντήσεις και σε μικρό χρονικό διάστημα. Αν δεν είστε όμως έτοιμοι καλύτερα μην το τολμήσετε…. δεν θα καταφέρετε σε βάθος χρόνου να υποστηρίξετε τις υποσχέσεις σας.

Ταίριασμα με : Κριός και Ιχθύς

Δυσκολίες με: Ταύρος και Τοξότης

Ερωτικές ημέρες: 18 και 22 Μαίου

Σκορπιός: Μην ανοίγετε τα χαρτιά σας σε λάθος άτομα… που δεν σας παίρνουν σοβαρά. Οι Σκορπιοί που έχουν δεσμό μέχρι τα τέλη του μήνα θα ξεκινήσουν κουβέντες για δέσμευση μέσα στο Καλοκαίρι. Οι χωρισμένοι που έχουν ελπίδες για την επιστροφή του ταιριού τους  αδίκως περιμένουν καθώς τίποτα δεν θα αλλάξει το προσεχές διάστημα. Οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου θα έρθουν σε επαφή με άτομα του κοινωνικού τους περιβάλλοντος που θα θελήσουν να τους γνωρίσουν καλύτερα… και πιθανόν να δοθεί ευκαιρία για ποιοτική σχέση.

Ταίριασμα με : Ταύρος και Παρθένος

Δυσκολίες με: Ζυγός και Τοξότης

Ερωτικές ημέρες: 20 και 30 Μαίου

 

Τοξότης: Πολλά και νέα δρώμενα θα προκύψουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες…. στην προσωπική σας ζωή. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου θα έρθουν πιο κοντά στον άνθρωπο τους μέσα από γεγονότα που θα τους δέσουν ψυχικά. Οι έχοντες μείνει μόνοι μεγάλο χρονικό διάστημα θα τολμήσουν να κάνουν βήματα προς την κατεύθυνση του ανθρώπου που εδώ και καιρό τους πολιορκεί…κάτι που θα τους ανεβάσει πολύ ψυχολογικά. Οι Τοξότες που έχουν χωρίσει τις τελευταίες ημέρες – εβδομάδες, θα έχουν νεότερα για συνάντηση  με λογική την επανασύνδεση με νέους όρους.

Ταίριασμα με : Κριός και Αιγόκερως

Δυσκολίες με: Αιγόκερως και Ιχθύς

Ερωτικές ημέρες 21 και 29 Μαίου

 

Αιγόκερως: Πολλά τα βλέμματα που πέφτουν επάνω σας…. και αυτό θα σας ανεβάσει την ψυχολογία. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου που έχουν  σοβαρή σχέση,  θα εμπλακούν μέσα στις επόμενες μέρες, σε σοβαρές κουβέντες για κοινό μέλλον. Οι έχοντες ωροσκόπο σε αέρινο ζωδιο, και που έχουν παράλληλες καταστάσεις, πιθανόν να αποφασίσουν να αποχωρήσουν καθώς ο χρόνος που τους διατίθεται είναι πια ελάχιστος. Οι όψεις της Αφροδίτης και του Δία πάνω σας, θα δώσει νέες ευκαιρίες για ξεκαθαρίσματα με μόνιμο χαρακτήρα.

Ταίριασμα με : Καρκίνος και Ζυγός

Δυσκολίες με: Λέων και Τοξότης

Ερωτικές ημέρες: 20 και 27 Μαίου

tarw-erwtoskopio

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Υδροχόος: Πληγωμένοι οι περισσότεροι Υδροχόοι από την πορεία της συναισθηματική τους ζωή. Οι χωρισμένοι ακόμα και αν θα δεχτούν κρούσεις για ερωτικές συνευρέσεις από άτομο του φιλικού περιβάλλοντος, κάτι που θα σας εκπλήξει δυσάρεστα Το αστρολογικό σκηνικό δεν αφήνει περιθώρια για λάθη και υπερβολές. Οι Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου που βιώνουν έρωτα μέσα από καινούργια γνωριμία, θα πρέπει να είναι πιο εγκρατείς στις δηλώσεις τους και στις δράσεις τους….. και μέχρι να γνωρίσουν καλύτερα την άλλη πλευρά.

Ταίριασμα με : Ταύρος και Σκορπιός

Δυσκολίες με:  Καρκίνος και Τοξότης

Ερωτικές ημέρες: 23 και 25 Μαίου

 

Ιχθύς: Γοητευτικές γνωριμίες θα κάνετε μέσα στις επόμενες ημέρες εσείς οι ελεύθεροι που αναζητάτε την ποιότητα πια. Ο Ερμής με την ανάδρομη πορεία του θα δώσει επανασυνδέσεις με αγάπες του παρελθόντος σε αυτούς που ακόμα το επιθυμούν. Οι Ιχθύες που παίζουν σε διπλό ταμπλό θα δεχτούν πίεση για ξεκαθαρίσματα καθώς πια τίποτα δεν δίνει ικανοποίηση σε καμία πλευρά. Ο ρομαντισμό που σας διακατέχει εκ ζωδιου, δεν είναι αρκετός από  μόνος του να κρατήσει μια σχέση  οποιασδήποτε μορφής. Δραστηριοποιηθείτε και θα δείτε αποτελέσματα.

Ταίριασμα με : Καρκίνος και Ιχθύς

Δυσκολίες με: Τοξότης και Αιγόκερως

Ερωτικές ημέρες: 28 και 29 Μαίου

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Προσπαθήστε να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε και όχι αυτό που σας προσφέρουν.

tarw-erwtoskopio