Δεύτερο δεκαπενθήμερο Σεπτεμβρίου 2015

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Δεύτερο δεκαπενθήμερο Σεπτεμβρίου 2015

 

αστρολογια Όλα θα συμβούν σε αυτές τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου. Πολλά αστρολογικά φαινόμενα θα συντελεστούν με πρωταρχικό την αλλαγή ζωδιου του κριτή Κρόνου.

 

 

ζωδια  – Κριός: Είσαστε στο επίκεντρο πολλών πλανητικών μαχών που ερίζουν για την κυριαρχία σας. Ο κυβερνήτης σας στον Λέοντα θα σας δώσει υπερβολική αυτοπεποίθηση μέχρι τα τέλη του μήνα προκειμένου να δράσετε καταλυτικά και να ξεφύγετε από καταστάσεις – σχέσεις –άτομα που τελικά μόνο υποσχέθηκαν και τελικά ποτέ δεν ολοκλήρωσαν τις υποσχέσεις τους. Οι πλειοψηφία των Κριαριών του τρίτου δεκαημέρου θα χωρίσει και θα προχωρήσει σε κάτι νέο… που πιθανόν να έχει ήδη βρει.

Ερωτικές ημέρες: 18 και 22 Σεπτεμβρίου

zodia-taro-45

Τυχερή ώρα: 12:00

Εύνοια με ζωδια:  Ταύρος και Τοξότης

 

ζωδια  – Ταύρος: Δοκιμασίες σε όλα τα επίπεδα θα σας επισκεφτούν μέχρι την λήξη του μήνα Σεπτεμβρίου, και ιδιαίτερα αυτούς που έχουν βάλει στο  τετράγωνο μυαλό τους τον χωρισμό το προσεχές διάστημα. Αυτοί που βρίσκονται σε φρέσκια σχέση εβδομάδων – μηνών… θα ευνοηθούν από την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στις 17/09. Πολύς νέος κόσμος επίσης θα εισβάλει στην ζωή σας.

Ερωτικές ημέρες: 20 και 29 Σεπτεμβρίου

Τυχερή ώρα: 18:00

Εύνοια με ζωδια: Ζυγός και Αιγόκερως

 

ζωδια  – Δίδυμοι: Είσαστε το επίκεντρο του Κόσμου και αυτό θα πολλαπλασιαστεί με τον κυβερνήτη σας να κινείται ανάδρομα μέχρι τις 09/10 και να σας φέρνει στο προσκήνιο καταστάσεις – άτομα και παλιούς έρωτες που αποζητούν και πάλι την προσοχή σας. Για τους αδέσμευτους που δεν έχουν διάθεση σταθεροποίησης πολλά μπορεί να αλλάξουν με την έλευση νέων επαφών μετά τις 20/09.

Ερωτικές ημέρες: 19 και 30 Σεπτεμβρίου

Τυχερή ώρα: 22: 00

Εύνοια με ζωδια: Τοξότης και Ιχθύς

 

ζωδια  – Καρκίνος: Έχετε στην διάθεση σας μερικές ημέρες που τα άστρα είναι συμμαχικά προς το ζωδιο σας, προκειμένου να πάρετε τις οριστικές αποφάσεις σας για την συνέχιση ή τον μόνιμο τερματισμό της ερωτικής σας σχέσης, που εδώ και εβδομάδες σας ταλαιπωρεί. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου θα έχουν επιστροφή μεγάλης τους αγάπης από το μακρινό παρελθόν, που θα τους πολιορκήσει σφόδρα.

Ερωτικές ημέρες: 20 και 27 Σεπτεμβρίου

Τυχερή ώρα: 20:00

Εύνοια με ζωδια: Ταύρος και Καρκίνος

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια  – Λέων: Κάποια νέα αγάπη χτυπάει την πόρτα της πληγωμένης καρδιάς σας και εσείς δεν ακούτε… και το πιο πιθανόν είναι να φύγει. Οι ερωτικές απογοητεύσεις του τελευταίου καιρού, σας έχουν κάνει απρόσιτους. Τα αστρολογικά δεδομένα μέχρι τα τέλη του μήνα, θα σταθούν δίπλα σας και μέχρι να ξεκαθαρίσετε στο Βασιλικό σας κεφάλι το άσχημο παρελθόν και το δυναμικό παρόν. Δοκιμάστε το και αν γλυκαθείτε…προχωρήστε!

Ερωτικές ημέρες: 21 και 25 Σεπτεμβρίου

Τυχερή ώρα: 22:00

Εύνοια με ζωδια: Λέων και Ιχθύς

 

ζωδια  – Παρθένος: Έχετε ξεθωριάσει αρκετά από την μνήμη σας ο όρος και ότι συμπλέκεται με αυτό… ‘σχέση΄! Θα υπάρξει κορύφωση αστρολογικών όψεων προς το ζωδιο σας, που ίσως και να σας βάλει σε δεύτερες σκέψεις για την ακαμψία – φοβία που έχετε στον ερωτικό σας τομέα. Για τους δεσμευμένους που σκέφτονται την περαιτέρω κοινή πορεία… ίσως βρεθούν προ μικρών εμποδίων και καθυστερήσεων που  όμως θα ξεπεραστούν εύκολα και γρήγορα.

Ερωτικές ημέρες: 20 και 30 Σεπτεμβρίου

Τυχερή ώρα: 23:00

Εύνοια με ζωδια: Κριός και Παρθένος

 

ζωδια  – Ζυγός: Έχετε αφήσει πολλές υποθέσεις σας στην μέση. Όλες αυτές μέχρι την λήξη του Σεπτεμβρίου θα εμφανιστούν και θα θελήσουν εξηγήσεις – λύσεις – ευκαιρίες. Ο ανάδρομος Ερμής που επηρεάζει άμεσα όλα τα ζωδια του αέρα, θα σας ζορίσει από την μία πλευρά … αλλά σε βάθος χρόνου αυτό θα λειτουργήσει καταλυτικά προς όφελος σας. Μην κρατάτε εκκρεμότητες… καθώς καθυστερείτε και την ζωή των άλλων.

Ερωτικές ημέρες: 18 και 23 Σεπτεμβρίου

Τυχερή ώρα: 19:00

Εύνοια με ζωδια: Καρκίνος και Σκορπιός

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια  – Σκορπιός: Η κατάσταση  στην προσωπική σας ζωή σας προκαλεί αβεβαιότητα και άγχος. Τώρα που ο Κρόνος θα φύγει οριστικά από τον ζωδιακό σας οίκο… θα πάρετε βαθιές ανάσες σε όλους τους τομείς. Ακόμα και αυτοί που έχουν χωρίσει, θα έρθουν έτσι οι συνθήκες και οι συγκυρίες που μια επανασύνδεση…  θα είναι κάτι εύκολο και πιθανό πλέον.

Ερωτικές ημέρες: 20 και 28 Σεπτεμβρίου

Τυχερή ώρα: 21:00

Εύνοια με ζωδια: Λέων και Ιχθύς

 

ζωδια  – Τοξότης: Ναι…έρχεται! Αυτό όμως το νιώσατε και πριν λίγους μήνες που ο Κρόνος σας  έδωσε μια μικρή γεύση από τις δυνάμεις του. Οτιδήποτε υπάρχει σε ημιτελή κατάσταση μέχρι τις 18/09 προσπαθήστε να το λύσετε. Για τους ελεύθερους σωρεία νέων  επαφών και ποιοτικών γνωριμιών θα βρεθούν στον δρόμο τους. Κοιτάξτε τα πάντα και τους πάντες με προσοχή και αποφασίστε στον χρόνο σας.

Ερωτικές ημέρες: 22 και 25 Σεπτεμβρίου

Τυχερή ώρα: 22:00

Εύνοια με ζωδια: Κριός και Λέων

 

 

ζωδια  – Αιγόκερως: Αν κάνετε υπομονή θα δείτε τις πολυπόθητες αλλαγές. Όσοι έχουν μείνει στάσιμοι τις τελευταίες εβδομάδες στην ερωτική τους ζωή, τώρα με την κινητικότητα του ανάδρομου Ερμή θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε σοβαρές συζητήσεις. Για τους Αιγόκερους που αρνούνται να εμπλακούν σε κάτι νέο… γύρω στις 20/09 κάτι από το παρελθόν θα τους ξαφνιάσει…!

Ερωτικές ημέρες: 19 και 24 Σεπτεμβρίου

Τυχερή ώρα: 18:00

Εύνοια με ζωδια: Ταύρος και Ζυγός

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια  – Υδροχόος: Είστε από τα πιο τυχερά και ευνοημένα ζωδια της περιόδου. Όλοι οι τομείς της περίπλοκη ζωής σας θα έχουν αστρολογική τύχη για να επεκταθούν οι στόχοι και να υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν. Για  τους δεσμευμένους πολλές οι καλές εξελίξεις προς την κατεύθυνση της δέσμευσης ίσως και μέσα στο τρέχον έτος.  Οι πιθανότητες χωρισμού μεταξύ 25-29/09 είναι πια μεγάλες για αυτούς που έχουν διπλέ ς- παράλληλες καταστάσεις.

Ερωτικές ημέρες: 17 και 29 Σεπτεμβρίου

Τυχερή ώρα: 20:00

Εύνοια με ζωδια: Ζυγός και Σκορπιός

 

 

ζωδια  –Ιχθείς: Δείτε τι ακριβώς θέλετε και κινητοποιηθείτε προς αυτήν την κατεύθυνση. Αν τελικά τίποτα δεν σας δένει ή ενθουσιάζει με τον σύντροφο ή την ίδια την σχέση που έχετε… τότε πριν τελειώσει και αυτός ο μήνας… απομακρυνθείτε και μην καθυστερείτε την ζωή σας.. από τα καλύτερα που σας έρχονται. Για τους παντρεμένους… πολλοί οι πειρασμοί που θα σας περικυκλώσουν από τον κοινωνικό σας περίγυρο.

Ερωτικές ημέρες: 22 και 27 Σεπτεμβρίου

Τυχερή ώρα: 23:00

Εύνοια με ζωδια: Παρθένος και Τοξότης