Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Οικονομικα 12-18/10

efialtes-oneirokritis

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Οικονομικα 12-18/10

κριος

Η Δευτέρα σας φέρνει το κλείσιμο μίας ή περισσοτέρων υποθέσεων πάνω  στις οποίες  δουλέψατε και σας αξίζει να πάρετε την αναγνώριση που σας αντιστοιχεί. Τα μέσα της εβδομάδας έχουν να κάνουν με υψηλές ταχύτητας παραγωγής εργασίας και με λεπτό τρόπο επικοινωνίας με τους γύρω σας. Φροντίστε , να είστε εντελώς ξεκάθαροι σε κάθε ένα ξεχωριστά ιμειλ που στέλνεται, διότι διαφορετικά προβλέπεται να έχετε κάποια μπερδέματα που θα έχουν αφετηρία τα ηλεκτρονικά μηνύματα αυτής της εβδομάδας στο βραχυπρόθεσμο μέλλον σας. Την Παρασκευή αυτή, αν και συνηθίζεται να φεύγετε νωρίτερα από το γραφείο, μην το πράξετε.

Απεναντίας καθίστε στον χώρο εργασίας σας όσο περισσότερο χρονικό διάστημα είναι δυνατόν. Θα προκύψουν την ημέρα της Παρασκευής κάποια ζητήματα ηθικής στον χώρο εργασίας σας που μόνο εσείς έχετε την ικανότητα να επιλύσετε. Όλο το Σαββατοκύριακο τέλος , θα έχετε ανεβασμένα τα ποσοστά αδρεναλίνης όσο αφορά την εργασία σας , με αποτέλεσμα να φέρετε εις τέλος όσα ζητήματα είχαν παραμείνει ατελή κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής.

zodia-taro-45

ταύρος

Όλα τα καλά πράγματα έρχονται σε εσάς αυτή την Δευτέρα. Θα είστε εντελώς αφοσιωμένοι προς τους συναδέλφους σας και τους πελάτες σας, με αποτέλεσμα τα αφεντικά σας να βρουν νέους λόγους για τους οποίους θα σας αγαπήσουν. Κατά τα μέσα της εβδομάδας η παραγωγή δεν θα είναι σε υψηλά στάνταρ , ίσα που θα κινείται η επιχείρηση μέσες άκρες, όμως θα έρθετε αρκετά πιο κοντά στους συνεργάτες σας σε ατομικό, κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο. Παρόλα αυτά , πάρτε το χρόνο σας και φροντίστε να αναλύσετε κάθε μία έκφραση ή κουβέντα που θα εκφράσετε κατά τη διαμονή σας στο γραφείο κάθε ημέρα, ώστε να μην υπάρχει καμία λάθος κατανόηση ή μετάφραση των λέξεων σας.

Η Παρασκευή είναι μια ιδανική ημέρα για να κάνετε τις όποιες κινήσεις καριέρας έχετε ήδη στο μυαλό σας και να προχωρήσετε παρακάτω. Ακόμα και αν αυτές οι κινήσεις εμπεριέχουν την αναζήτηση μιας νέας θέσης σε μια άλλη επιχείρηση. Μπορεί να αισθάνεστε άνετα και να είστε αρκετά χαρούμενοι και ικανοποιημένοι εκεί που βρίσκεστε αυτή την στιγμή, όμως δεν θα σας βλάψει σε κανένα σημείο το να δείτε ποιες άλλες εναλλακτικές εργασίας έχετε. Το εν λόγω Σαββατοκύριακο ακολουθείται από κάποια σκηνικά τα οποία θα σας κάνουν να αναλογιστείτε και να αναθεωρήσετε τις συμμαχίες και την αφοσίωση των άλλων προς το πρόσωπο σας, οπότε ετοιμαστείτε πιθανόν για να προβείτε σε κάποιες ίσως δύσκολες και λίγο σκληρές συζητήσεις.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zvdia-zwdia-tarw

δίδυμοι

Χρησιμοποιείστε κάθε μέσο που διαθέτετε αυτή τη στιγμή , ώστε να κοινοποιήσετε τις προθέσεις που έχετε τόσο προς τους πελάτες όσο και προς τους υφισταμένους σας., την ημέρα της Δευτέρας. Ίσως αναγκαστείτε να κάνετε χρήση ακόμα και ακραίων μεθόδων στην πράξη, όμως το αποτέλεσμα θα είναι να περάσετε το μήνυμα σας σε αυτούς που θέλετε να ακουστεί.

Στην μέση της εβδομάδας θα είστε τρομερά απασχολημένοι όμως με την σωστή έννοια της λέξεως- θα είστε περισσότερο από ποτέ άλλοτε στο τηλέφωνο ή σε εργασιακές συναντήσεις με τους πελάτες σας και θα είστε υπεύθυνοι σε περισσότερα από ένα κύρια έργα που έχει αναλάβει η επιχείρηση σας. Κατεβάστε λίγο τους τόνους σας την Παρασκευή όμως πρώτα φροντίστε να μαρκάρετε την περιοχή σας – για να αποφύγετε έστω και την παραμικρή πιθανότητα του να εισβάλει κάποιος άλλος στα δικά σας χωράφια. Το Σαββατοκύριακο καλείστε άμεσα να αναλάβετε τα ηνία και να αρχίσετε να εργάζεστε πάνω στην νέα σας ιδέα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

καρκίνος

Την Δευτέρα θα είναι στα δικά σας χέρια το να φροντίσετε ώστε οι υπόλοιποι θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους όπως επίσης ότι κάθε ζήτημα εργασιακό, θα υλοποιηθεί στην πράξη. Το σημαντικότερο είναι να κανονίσετε να γίνουν κάποιες σημαντικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Αν βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε δυο εξίσου δελεαστικές προτάσεις, τότε η συμβουλή μου είναι να επιλέξετε εκείνη η οποία είναι λιγότερο κοινότυπης.

Μέσα της εβδομάδας θα έχετε τρομερό φόρτο εργασίας, κάτι που θα οφείλετε στις κινήσεις που θα έχετε κάνει τη Δευτέρα, όμως τα πάντα θα ησυχάσουν πλησιάζοντας η ημέρα της Παρασκευής. Την Παρασκευή επομένως εκτός ότι θα μπορέσετε να πάρετε μια ανάσα θα μπορέσετε να έχετε και τον πλήρη έλεγχο της όλης κατάστασης. Αν περιμένατε κάποιο διάστημα ώστε να ακούσουν οι υπόλοιποι την άποψη σας, δηλαδή να γίνει ακουστή η φωνή σας όπως λέμε, τότε η Παρασκευή είναι ιδανική ημέρα. Επιβληθείτε της όλης κατάστασης ακόμα και αν χρειαστεί να απειλήσετε με παραίτηση. Τέλος το Σαββατοκύριακο, σκεφτείτε τους εργασιακούς σας στόχους και βάλτε τους σε μια σειρά. Σας προτείνω να σκεφτείτε μεγαλόπνοα αυτή τη φορά

λέων

Η γραφειοκρατία θα σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα τη Δευτέρα για αυτό καλού κακού αφήστε μερικές ώρες ελεύθερες στο πρόγραμμα σας για παν ενδεχόμενο. Δεν θα καταφέρετε δυστυχώς να ξεμπερδέψετε με αυτά τα θέματα τόσο εύκολα οπότε μην πείτε καν στον κόπο να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά από τη διή σας μεριά διότι δεν θα καταφέρετε ούτε θα αλλάξετε τα δεδομένα.

Η εβδομάδα αυτή, επί το πλείστον , θα σας μοιάζει με ένα μεγάλο κοινωνικό πάρτι όπου τις περισσότερες ώρες σας θα είστε μαζί με τους πελάτες σας και σε διάφορα μίτινγκ , πολύ περισσότερο από όσο έχετε συνηθίσει ως τώρα. Το γεγονός αυτό όμως όσο περίεργο και αν το αισθανθείτε πρόκειται να αναζωογονήσει για τα καλά την επιχείρηση σας. Η Παρασκευή θα σας βρει να κοιτάτε τα κατορθώματα όλης αυτής της εβδομάδας με καμάρι. Το Σαββατοκύριακο σας προβλέπεται φανταστικό, και θα δείτε φοβερά κατορθώματα στον εργασιακό τομέα.

 

παρθένος

Το αναλυτικό σας μυαλό είναι έτοιμο και πρόθυμοι για δράση τη Δευτέρα. Βεβαιωθείτε πως θα μιλήσετε ελεύθερα και πως δεν θα μείνετε άπραγοι έτσι και δείτε ή εντοπίσετε κάποια ελαττώματα ή πρόβλημα στο σύστημα λειτουργίας παραγωγής της εργασίας σας που σίγουρα μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στην όλη υλοποίηση του έργου αυτού. Αυτή την εβδομάδας, σε σύγκριση με τις προηγούμενες εβδομάδες, η επιτυχία ή αποτυχία σας σε ότι κάνετε εξαρτάται αποκλειστικά από τους δικούς σας χειρισμούς και όχι από τις καταστάσεις ή από απρόσμενα προβλήματα.

Όσο περισσότερο καθοδηγείτε τον εαυτό σας και τηρείτε το πρόγραμμα σας , τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχετε. Την Παρασκευή, και πιθανότατα και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εργαστείτε μαζί με τα μέλη της ομάδας σας ώστε να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση παραγωγής που μπορείτε να έχετε. Υπάρχει τέλος μεγάλη επίσης πιθανότητα την Κυριακή να νιώσετε έντονη την ανάγκη του να εργαστείτε , μην τη αφήσετε να μείνει απλά ως μία ανάγκη επειδή είναι Κυριακή αλλά ικανοποιήστε την. Πηγαίνετε στο γραφείο ή στην επιχείρηση για να δουλέψετε λοιπόν.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζυγός

Η Δευτέρα ξεκινάει με κάποια προβλήματα τα οποία υπάρχουν κάτω από την επιφάνεια. Να είστε λοιπόν ιδιαίτερα προσεκτικοί με άτομα , συνεργάτες- συναδέλφους κλπ- οι οποίοι έχουν τεράστιο πρόβλημα όσο αφορά το ζήτημα της εδαφικής επέκτασης ή ιδιοκτησίας. Το πρόβλημα αυτό ίσως κορυφωθεί την Τρίτη και έπειτα απλά συνεχίσει να υπάρχει αλλά σιγά σιγά θα φθείρει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αυτή λοιπόν είναι η πιο κατάλληλη στιγμή ώστε να δοκιμάσετε στην πράξη νέες μεθόδους η θεωρίες που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.

Την Παρασκευή, κάποιες μικρό καθυστερήσεις και ανεπάντεχα προβλήματα που θα εμφανιστούν θα προκαλέσουν μια γενική αργοπορία, όχι μόνο σε εσάς αλλά σε όσους εργάζονται μαζί σας, όμως μπορείτε και πάλι να κρατήσετε τα ηνία σφιχτά με το να ενεργοποιήσετε την δύναμη της γοητείας κρατώντας τον πελάτη σας πλήρη ευχαριστημένο από την επιχείρηση σας. Πιθανότατα, να σας χρειαστούν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου καθώς κάποια προβλήματα θα αρχίσουν να μεγαλώνουν , όμως δεν είναι κάτι το οποίο δεν θα καταφέρεται τελικά να επιλύσετε ακόμα και εξ’ αποστάσεως.

zwdia

σκορπιός

Ίσως τη Δευτέρα αισθανθείτε λες και θα εκραγείτε, επειδή κάποιος συνέταιρος ή κάποιος άλλος με τον οποίο συνδέεστε σε εργασιακό επίπεδο, θα φέρει τα πάνω κάτω στις εργασιακές σχέσεις μέσα στην επιχείρηση , για τις οποίες ξοδέψετε τόσο πολύ χρόνο και κόπο να χτίσετε , να καλλιεργήσετε και να αναπτύξετε. Πριν εκραγείτε όμως θα σας συμβούλευα απλά να δείξετε χαρακτήρα, κρύβοντας ότι νιώθετε βαθιά μέσα σας , και αφήνοντας κάποιες μέρες να περάσουν ώστε να δείτε που πραγματικά οδηγεί όλη αυτή η αλλαγή στον τομέα των εργασιακών σχέσεων και ποιος είναι ο απώτερος σκοπός εδώ.

Η υπομονή και η εξυπνάδα είναι δύο χαρακτηριστικά τα οποία θα φροντίσετε να έχετε όλη αυτή την εβδομάδα μιας και θα σας χρειαστούν απόλυτα, διότι εκτός των όποιων αλλαγών αναφέραμε θα βρεθείτε αντιμέτωποι επίσης και σε κάποια οικονομικά ζητήματα τα οποία για να λυθούν απαιτούν την πλήρη ηρεμία και εξυπνάδα σας. Μια σημαντική συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή θα σας αφήσει έπειτα κάπως ζαλισμένο, από ότι θα ακούσετε στη συζήτηση αυτή, όμως θα σας οδηγήσει σε έναν καλύτερο ακόμα εργασιακό μονοπάτι, και ίσως ακόμη σας κάνει να αρχίσετε πολύ σοβαρά να σκέφτεστε το ενδεχόμενο να πηδήξετε κάποια ενδιάμεσα στάδια και να βρείτε μια ανώτερη θέση εργασίας ακόμα και έναν καινούριο και πιο πετυχημένο εργοδότη από τον τωρινό σας.

Ξεκινώντας λοιπόν από την ημέρα της Παρασκευής που θα έχετε αυτή τη συζήτηση ή το Σάββατο το αργότερο, πάρτε όλο τον χρόνο που θεωρείται ότι έχετε ανάγκη και υπολογίστε όλες τις συνισταμένες και συνιστώσες στο ζήτημα αυτό , καθώς και όλες τις ευκαιρίες που έχετε μπροστά στα μάτια σας έμπρακτα. Μην βιαστείτε στο να πάρετε την απόφαση σας, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.

zwdia-zodia-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

τοξότης

Αφήστε κατά μέρος την μεγάλη εικόνα, για μια μόνο ημέρα αυτή την εβδομάδα, προτιμότερο την ημέρα της Δευτέρας. Πρέπει να εξετάσετε και να επικεντρώσετε όλη σας την προσοχή και την σκέψη σας στις λεπτομέρειες πριν αυτές πολλαπλασιαστούν και είναι έπειτα πέρα από τον έλεγχο σας. Καθ’όλη την εβδομάδα οι άνθρωποι γύρω σας πρόκειται να σας απογοητεύσουν δίνοντας σας κούφιες υποσχέσεις, για αυτό προστατέψετε τον εαυτό σας και μην πιστέψετε απολύτως καμία υπόσχεση αν δεν ακολουθείται άμεσα και αμέσως από έμπρακτη απόδειξη της.

Την Παρασκευή και το Σάββατο αρχίστε να κάνετε δύσκολες και σοβαρές ερωτήσεις τόσο στον εαυτό σας όσο και προς την διοίκηση της επιχείρησης. Οι απαντήσεις δεν θα είναι εύκολο να δοθούν ή να εφαρμοστούν, όμως θα μπορέσουν να σχηματίσουν ένα νέο μονοπάτι που σας οδηγεί σε ένα μεγάλο και σοβαρό έργο. Η Κυριακή είναι τέλος η καταλληλότερη ημέρα για να τακτοποιήσετε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε σχετικά με τη δουλειά και βρίσκονται σε μακρινά μέρη όπου χρειάζεται να ταξιδέψετε για να το καταφέρετε, κάτι που την Κυριακή αυτή σας ευνοεί απόλυτα. Οπότε μπείτε στο αμάξι και ολοκληρώσετε αυτές τις εκκρεμότητες.

zwdia-zvdia-taro-00

αιγόκερως

Θέστε το πως επιθυμείτε να γίνεται ακριβώς η δουλειά , στους υπολοίπους από την αρχή της εβδομάδας , αναλύοντας και ξεκαθαρίζοντας μια και καλή το ζήτημα αυτό. Ενημερώστε τους με πλήρη ακρίβεια το τι επιθυμείτε και περιμένετε ώστε να μην έχετε προβλήματα αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας σας θα το σπαταλήσετε δουλεύοντας ασταμάτητα, όμως όση δουλειά και να έχετε να μην ξεχνάτε κάθε τόσο να ρίχνετε και μια ματιά στα έξοδα όπως και στην μείωση τους παρότι κάνετε.

Οι εντάσεις θα αρχίσουν να αυξάνονται σε δυναμική και το πεδίο θα είναι ιδιαίτερα καυτό την Παρασκευή και πραγματικά με την πρώτη λέξη που θα ακούσετε να πέφτει επί τραπέζης το μόνο που θα επιθυμείτε θα είναι απλά να μην βρισκόσασταν εκεί. Μην επιτρέψετε όμως στον εαυτό σας να χαντακωθεί επειδή θα παρασυρθεί από την υπερβολικές αντιδράσεις των υπολοίπων ή ενός μέρος αυτών γύρω σας. Το Σαββατοκύριακο όπως και να έχει πάντως ότι πρέπει να τελειώσει και να παραδοθεί την εβδομάδα που έρχεται θα πρέπει να τακτοποιηθεί πάση θυσία.

zwdia-taro-astra

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

υδροχόος

Κάτι πολύ περίεργο εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά σας την Δευτέρα. Μπορεί να μην έχει σοβαρό αντίκτυπο στη ζωή σας στο τέλος της ημέρας η γενικότερα , όμως σίγουρα θα αποτελέσει μια πολύ ισχυρή περίεργη στιγμή της ημέρας σας. Η εβδομάδα αυτή στην ολότητα της , προβλέπεται να είναι από τις πιο αποδοτικές εργασιακές εβδομάδες σας, και θα δείτε πως ακόμα και εσείς θα παραμένετε το ίδιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι ακόμα και την ώρα που απλά εκτελείτε καθημερινά και ανιαρά πρέπων καθήκοντα.

Την Παρασκευή όμως θα αντιδράσετε υπερβολικά σε κάποια νέα που θα μάθετε , ενώ κανονικά θα έπρεπε απλά να διαχωρίσετε την δική σας θέση από αυτά και να μην ανακατευτείτε καθόλου με το όλο θέμα. Για αυτό σας συμβουλεύω να κάνετε τα πάντα ώστε να μείνετε προσηλωμένοι στα καθήκοντα σας και να φέρετε εις πέρας τις εργασίες σας 100% και όταν θα έχετε τον απαραίτητο ελεύθερο χρονικό διάστημα να το διαθέσετε ώστε να ασχοληθείτε και να τακτοποιήσετε τα συναισθήματα που βγήκαν από μέσα σας κατά την διάρκεια της Παρασκευής από το πουθενά.

zodia-zvdia-75

ιχθείς

Τη Δευτέρα ο τομέας της επικοινωνίας θα βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Στην καλύτερη περίπτωση , για να καταφέρετε να κατανοήσετε το τι γράφουν τα μηνύματα στον υπολογιστή σας ή το τι σας λένε οι πελάτες σας τηλεφωνικά να μπείτε στον κόπο να αντιμετωπίσετε τα λόγια τους σαν λογοτεχνικά κείμενα ή ποιήματα προσπαθώντας να κατανοήσετε το τι θέλει να εκφράσει ο αποστολέας τους. Να βρείτε δηλαδή την ουσία των πραγμάτων για να ξέρετε τι ζητάνε από εσάς. Αν ακόμα βρίσκεστε εν μέσω αμφιβολιών , ζητήστε τους να σας ξεκαθαρίσουν απόλυτα τι επιθυμούν από την Πέμπτη και ύστερα.

Η δουλειά θα ανέβει εντυπωσιακά όπως και το φόρτο εργασίας σας στα μέσα της εβδομάδας , όπου ακόμα και εσείς θα είστε σε τέτοια βιασύνη που δεν πρόκειται να ασχοληθείτε και τόσο ενεργά με το να ξεψειρίζετε την κάθε επιλογή που γίνεται την εβδομάδα αυτή. Την Παρασκευή θα βρείτε καινούριο λόγο για τον οποίο θα αγαπήσετε την δουλειά σας ξανά ή τουλάχιστον για τον οποίο θα την ανεχτείτε λίγο ακόμα χρονικά μέχρι κάτι το καλύτερο να βρεθεί ως ευκαιρία στο μονοπάτι σας. Το Σαββατοκύριακο τέλος σας φέρνει αρκετή δουλειά για να κάνετε και κάποια δράματα τα οποία πρέπει να αποφύγετε τελεία και παύλα.