εβδομαδιαίο ερωτικο ωροσκοπιο 20-26/01

afroditi-ixtheis-zvdia

εβδομαδιαίο ερωτικο ωροσκοπιο 20-26/01

ζώδια Κριός
Καθώς περιμένετε την Αφροδίτη και τον Άρη να μπουν στο ζώδιό σας την επόμενη εβδομάδα, μπορεί να σκέφτεστε τι σημαίνει αγάπη, ποιος χαίρεται τον καλό σας χαρακτήρα και γιατί πρέπει να μείνετε αδέσμευτοι για πάντα! Πάρτε μια ανάσα, Κριοί, τα πράγματα θα γίνουν όντως πολύ δραστήρια.

ζώδια Ταύρος
Ίσως να περάσετε λίγο περισσότερο χρόνο με κάποιον, να δείτε αν αυτό είναι που θέλετε και αν οι φίλοι σας θα τον/την συμπαθήσουν; Όσο αφορά το θέμα των φίλων, δεν βγαίνουν αυτοί με το νέο σας ενδιαφέρον, εσείς βγαίνετε. Και δεύτερον, οι αμφιβολίες είναι μια ευκαιρία για ωρίμανση.

 

ζώδια Δίδυμοι
Οι νέοι έρωτες μπορεί να μην ήταν αυτό που περιμένατε, όχι ο συνηθισμένος σας τύπος ίσως; Αλλά αυτό δεν είναι που κάνει τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα; Έτσι λέω εγώ. Το ασυνήθιστο είναι μια περίεργη λέξη, δίνει την αίσθηση ότι κάτι είναι λάθος, αλλά στην πραγματικότητα αυτή την εβδομάδα το ασυνήθιστο είναι τόσο σωστό για εσάς, Δίδυμοι.

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Θέλετε κάποιον που να έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να εννοείτε όλα. Θέλετε να περάσετε κάποιον καιρό μόνοι σας για να ασχοληθείτε με ιδιότροπα μαλλιά και νύχια αρπακτικού εκεί που θα έπρεπε να υπάρχουν ανθρώπινα νύχια; Κάποιοι εξαρτητικοί τύποι μπορεί να εμφανιστούν, αναρωτηθείτε αν αυτό είναι που ψάχνετε. Αν ναι, τότε σας περιμένει μια καλή εβδομάδα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων
Οι πινακίδες νέον είναι τεράστιες στο Μπρόντγουεϊ και υπάρχει πάντα η μαγεία στον αέρα εκεί. Αλλά όταν περνάτε από μια μεγάλη λεωφόρο στη δική σας πόλη, μπορεί να αρκούν οι μυρωδιές από κεμπάπ και πατάτες. Μήπως συμβιβάζεστε, Λέοντες; Κάποιος με μεγάλη γοητεία τα αλλάζει όλα.

ζώδια Παρθένος
Είναι ακόμα γεμάτα τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή και αν δεν τα νιώθετε ακόμα ίσως πρέπει να απλώσετε το χέρι σας λίγο μακρύτερα. Πιάστε το τηλέφωνό σας και φωνάξτε μερικούς φίλους για μια νύχτα διασκέδασης. Νέα αγάπη, γύρνα πίσω αγάπη, όχι ευχαριστώ αγάπη: είναι όλα μέρος του παιχνιδιού.

ζώδια Ζυγός
Κοιτώντας έξω απ’ το ζώδιό σας θα δείτε να περνά ο Δίας και όλες οι ευκαιρίες που φέρνει και θα δείτε τον Ουρανό που θέλει να σας κάνει να περάσετε καλά, αν είστε έτοιμοι για μερικές αυθόρμητες βραδιές στην πόλη ή και στο σπίτι. Κάτι υπέροχο πλανάται στον αέρα, αρκεί να το χρησιμοποιήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Σκορπιός
Ξέρετε, όταν έχετε τη διάθεση για ρομαντισμό και κάποιος σας βλέπει περισσότερο ως φίλο, περισσότερο σαν παρέα και λιγότερο ως τον σέξι, καυτό Σκορπιό που είστε: αυτό. Ξεπεράστε το, αν θέλετε να μείνετε φίλοι καλώς και αν δεν χρειάζεστε τίποτα παραπάνω, αλλά η πραγματική αγάπη σας περιμένει. Επιλογές.

ζώδια Τοξότης
Κάποιες φορές το ξέρουμε αν αρέσουμε σε κάποιον, είναι εύκολο να το καταλάβεις, αλλά ίσως δεν σας αρέσει εσάς και τόσο πολύ; Δεν είναι καλός μήνας για να παίζετε παιχνίδια, Τοξότες, καλύτερα να χαμογελάσετε κι εσείς, παρά να το παίζετε ότι δεν σας ενδιαφέρει. Σας ενδιαφέρει πολύ.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Αιγόκερως
Αν χρειάζεται πολλή προσπάθεια, τότε μήπως δεν το κάνετε σωστά, τα ραντεβού εννοώ. Θα έπρεπε να είναι εύκολο, θα έπρεπε να έχει πλάκα, θα έπρεπε να είναι οτιδήποτε άλλο από μέρος στατιστικού πίνακα με σύστημα σημείων. Ίσως είναι ώρα να χαλαρώσετε και να αφήσετε την αγάπη να σας βρει; Και θα σας βρει.

ζώδια Υδροχόος
Το να είστε ο εαυτός σας είναι η πιο χαζή συμβουλή που υπάρχει, γιατί να θέλατε να είστε κάποιος άλλος; Κάποιοι άλλοι θέλουν, προσπαθούν να εντυπωσιάσουν, είναι αυτοί που θα θέλατε να είναι αντί να είναι ο εαυτός τους και γι’ αυτό έχετε αμφιβολίες για τον ή την «όχι και τόσο τέλειους». Ζητήστε την αλήθεια.

ζώδια Ιχθύες
Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Ποσειδώνας βρίσκονται στη δική σας γωνία και θα έπρεπε να είστε εκεί μέσα με οποιονδήποτε σας αρέσει, οποιονδήποτε! Κάντε την πρώτη κίνηση, Ιχθύες, όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι η συνηθισμένη σας τακτική, αλλά εντάξει, είναι μια νέα χρονιά, βάλτε τα καλά σας και τολμήστε το.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66