εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 01-07/07

zwdia-zodia-astrologia-3

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 01-07/07

ζώδια Κριός
Τα άσχημα και οι ανατροπές των ραντεβού μπορεί να μην ακούγονται ρομαντικές, αλλά ως μέθοδος προσέλκυσης και εξασφάλισης ενός καυτού ραντεβού μερικές φορές συμβαίνουν. Οι αστείες προσβολές, η προσποίηση ότι δεν σας αρέσουν ενώ υπάρχει η λαχτάρα για αυτόν ή αυτή, αυτά έχουν αποτέλεσμα. Αυτή την εβδομάδα ειδικά.

ζώδια Ταύρος
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας είναι σίγουρο, σίγουρα αν χρησιμοποιείτε την ανδρεία της κυβερνήτη σας στο τμήμα φλερτ. Η γοητεία, το πνεύμα και η αργή, απαλή πειστική φύση σας είναι νικήτρια. Αλλά. Φεύγει από την Τετάρτη, εκμεταλλευτείτε τη.

 

ζώδια Δίδυμοι
Καθώς η Αφροδίτη είναι μαζί σας από την Τετάρτη, οι αποδόσεις στο φλερτ είναι υψηλότερες από ποτέ. Και με τον δικό σας κυβερνήτη τον Ερμή να περνάει στον τομέα της κουβέντας από την Πέμπτη, αυτή είναι μια εβδομάδα που μετατρέπει τις υψηλές πιθανότητες σε βεβαιότητες. Μέχρι τότε; Σκεφτείτε τις επιλογές σας, στοιχηματίστε σε αυτούς που ποντάρουν πολλά.

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Έχετε κάποιες εξηγήσεις να δώσετε ή ίσως έχετε κάποιες ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν. Ο νέος έρωτας περνά από αυτό, αυτό το πράγμα που δεν είσαι σίγουρος αν είναι για σένα, μια ευκαιρία να βγεις ή να είσαι πιο αφοσιωμένος από ποτέ; Κάνε την επιλογή σου.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων
Εάν αυτό που ψάχνετε είναι λίγη βοήθεια με τις ατάκες σας, το έχετε. Εάν είναι ένα ανέβασμα στην κοινωνική σκηνή σας, είναι κι αυτό εκεί. Οπότε ποια είναι η δικαιολογία σας που δεν ασχολείστε, δεν τραβάει κανείς την προσοχή σας, δεν σας κάνει κανείς; Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Απλά βγείτε έξω και βρυχηθείτε.

ζώδια Παρθένος
Καθώς έχετε τους προβολείς στην ερωτική σας ζωή, η Αφροδίτη είναι ψηλά γιατί μπαίνει στο χάρτη σας από την Τετάρτη, τα συναισθήματά σας είναι τόσο σαφή όσο μπορούν να είναι και κάποιος που μπορεί να μην έχει δει τα σήματά σας, τα βλέπει. Η αγάπη είναι σε άνοδο. Πετάξτε, αγαπητοί μου.

ζώδια Ζυγός
Δεν μπορεί να μην έχετε παρατηρήσει τις παρατυπίες στην έλξη κάποιου για εσάς, είτε πρόκειται για μια νέα αγάπη είτε για μια αγάπη που πηγαίνει από το ζεστό στο κρύο. Είναι αρκετά καλό για εσάς; Το αρκετά καλό δεν είναι ποτέ αρκετά καλό, Ζυγοί, λαμπεροί, χαρούμενοι και γενναιόδωροι τύποι έρχονται. Οι τύποι μέσα έξω μπορούν να φύγουν.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Σκορπιός
Με τον Ποσειδώνα να ζητά κάποιες χάρες, ο τομέας της νέας σας αγάπης γεμίζει με ευκαιρίες, γεμίζει με συναντήσεις και σαφέστερες διαδρομές σε τηλεφωνικούς αριθμούς και κοινωνικά πράγματα. Ακολουθήστε το μονοπάτι, ακολουθήστε το ίχνος που δημιούργησε με τόση πολλή αγάπη ο Ποσειδώνας και ξεδιπλώστε το μυστήριο της αγάπης.

ζώδια Τοξότης
Δεν είστε σε διάθεση για κυνηγητό, για παιχνίδια. Αυτό που θέλετε, είναι κάποιος που είναι λίγο πιο άμεσος. Είστε απασχολημένοι, Τοξότες και δεν θέλετε να χάσετε το χρόνο σας. Σκεφτήκατε ποτέ να πάρετε ένα σκυλί; Έχετε λίγη υπομονή, απολαύστε το κυνήγι, αξίζει τον κόπο.

ζώδια Αιγόκερως
Το μειονέκτημα του πεδίου αυτής της εβδομάδας είναι το πάνω κάτω των συνομιλιών, που κατά το παρελθόν μπορεί να φαίνονταν υπερβολικά συναισθηματικές, Αιγόκεροι. Το μόνο που θέλατε ήταν ένας καφές για να γνωριστείτε, όχι πόλεμο και ειρήνη. Εάν κάποιος σας αφήνει εξαντλημένους, φύγετε, ανεξάρτητα από το πόσο χαριτωμένος είναι.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Υδροχόος
Αν δεν έχετε καταλάβει κάποιον ακόμα, περιμένετε. Η Αφροδίτη και ο Ερμής είναι έτοιμοι να σας μετατρέψουν σε κυβερνήτη όλων των σχετικών με τις σχέσεις. Και μέρος αυτών θα είναι και οι ανακριτικές σας δεξιότητες – συγγνώμη, εννοώ τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Μήπως να κατεβάσετε λίγο τους τόνους;

ζώδια Ιχθύες
Ξέρετε ότι η εβδομαδιαία συγκέντρωση των καμπανολόγων δεν κουδουνίζει πλέον το κουδούνι σας, δεν νιώθετε πια τη σύνδεση με την ομάδα. Οπότε ταρακουνήστε λίγο τα πράγματα, κάντε κάτι διαφορετικό, Ιχθύες. Δείτε νέους ανθρώπους, νέα μέρη, βρείτε νέα ενδιαφέροντα, νέα αγάπη για να ανακαλύψετε. Κοινωνικοποιηθείτε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera