εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 03-09/03

gynaika-zygos-rantevoy-antras-krios

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 03-09/03

ζώδια Κριός
Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη από σήμερα. Σωστά ακούσατε, ο πλανήτης της αγάπης σας κινείται ανάποδα μέχρι τις 15 Απριλίου – και μάλιστα στο δικό σας ζώδιο. Απογοητευμένοι; Μια αποκάλυψη συμβαίνει, καθώς βάζει ξανά μια σύνδεση που σας ξέφυγε στο παρελθόν πίσω στο δρόμο σας. Δώστε προσοχή.

ζώδια Ταύρος
Δεν έχει κανένα νόημα να βγείτε ένα ονειρικό ραντεβού και μετά να συμβιβαστείτε, σωστά; Τα όνειρα δεν γίνονται πραγματικότητα, είναι ιδανικά και στάνταρ που θέτουμε, αλλά ποτέ δεν θα πετύχουμε. Ποιος το λέει αυτό; Η Αφροδίτη λέει μην συμβιβάζεστε, αν έχετε μια νέα αγάπη με παλιές αμφιβολίες μείνετε πιστοί στους πραγματικούς σας στόχους.

 

ζώδια Δίδυμοι
Δεν χρωστάτε σε κανέναν, Δίδυμοι. Είστε ελεύθερο πνεύμα και ακόμα κι αν οι φίλοι σας πιστεύουν ότι μπορούν να σκέφτονται για εσάς, δεν μπορούν – και πιθανότατα δεν θα έπρεπε κιόλας. Κάντε μια παύση και αναρωτηθείτε αν η ερωτική σας ζωή πάει όπως εσείς θέλετε ή αν καθοδηγείτε από τις απόψεις των άλλων. Κυριαρχία!

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Μια φούσκα αγάπης αιωρείται πάνω από το κεφάλι σας, θέλετε να τεντωθείτε και να την σκάσετε ή έχετε άλλα πράγματα να κάνετε; Έχετε πολλά πράγματα, σωστά, το τελευταίο που θέλετε είναι κάποιος να μπαίνει στη μέση. Συνήθως όμως, έρχονται έτσι κι αλλιώς και σπάνε εκείνοι την εν λόγω φούσκα. Ευτυχώς.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων
Αν έχετε αμφιβολίες για κάποιον, έχετε τις. Μην περιφέρεστε λες και τίποτα δεν πάει στραβά ή λες και δεν έχετε καμία απορία και κάνετε κοινά σχέδια για τα επόμενα Χριστούγεννα. Η αλήθεια για τις μεγάλες αγάπες έρχεται κατά πάνω σε όλους μας, μπείτε στο κλαμπ.

ζώδια Παρθένος
Όταν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε γιατί σκέφτεστε αυτόν ή αυτή, όταν δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά ή όταν κάνετε τους φίλους σας να βαριούνται με τη φλυαρία σας, τότε ξέρετε πως σας αρέσει κάποιος πολύ. Κάτι ή όλα αυτά συμβαίνει τώρα; Θα έπρεπε.

ζώδια Ζυγός
Όταν τα φύλα πέφτουν από τα δέντρα, είναι για να κάνουν χώρο για τον επόμενο κύκλο, τον επόμενο τροχό της αγάπης. Ξέρετε πως κάτι πρέπει να αλλάξει για να έρθει η επόμενη σεζόν της αγάπης. Και η Αφροδίτη το ξέρει επίσης, γι’ αυτό ρωτάει: τι πρέπει να φύγει για να ανθίσει η αγάπη;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζώδια Σκορπιός
Αν πιστεύετε ότι έχετε χάσει τη λάμψη σας αυτή την εβδομάδα, θα ήταν καλό να δείτε τι συμβαίνει όταν προσπαθείτε να τη ξαναβρείτε. Κάποιος που γνωρίζετε μέσω της δουλειάς ενδιαφέρεται, μπορείτε να προσπαθήσετε να λάμψετε τόσο ώστε να φαίνεται ότι ενδιαφέρεστε κι εσείς; Φρεσκαριστείτε.

ζώδια Τοξότης
Το πώς αποκαλείτε ο ένας τον άλλο είναι δική σας δουλειά. Το αρκουδάκι σας και εσείς οφείλετε να το θυμάστε αυτό, οι φίλοι σας δεν θέλουν να ξέρουν. Είναι καλό που ένας νέος έρωτας έχει πάθος, που είναι γεμάτος λαχτάρα και σιρόπι σοκολάτας, αλλά αλήθεια, συμμαζευτείτε!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Αιγόκερως
Προτού πάρετε το λεωφορείο για να πάτε στο σπίτι σας, αφιερώστε ένα λεπτό σκέψης σε όλους εκείνους τους συναδέλφους σας που πρότειναν ένα ποτό μετά τη δουλειά, που κάθονται και κοινωνικοποιούνται και συναντούν νέους ανθρώπους, που γελάνε, που ίσως συζητάνε με το προσωπικό του μπαρ. Ακούγεται τρομερό; Απολαύστε την πίτσα σας.

ζώδια Υδροχόος
Καθώς η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον τομέα της επικοινωνίας σας, οι τελευταίες κουβέντες για το σπάσιμο του πάγου μπορεί να μην χτυπήσουν στόχο. Μόνο για εσάς όμως αυτό μπορεί να πάει καλά, μόνο για εσάς μπορεί ένα άστοχο σχόλιο να μην ακουστεί ή η γκρίνια σας να μεταφραστεί σε αστείο από έναν μελλοντικό φαν. Κάποιος έχει γοητευτεί, σίγουρα!

ζώδια Ιχθύες
Το να σχεδιάσετε κάτι υπέροχο για το πρώτο ραντεβού είναι καταπληκτικό, κάτι που αυτός / αυτή θα θυμάται για πάντα, αλλά με τι κόστος; Είστε ήδη εντυπωσιακοί, οι δέκα χιλιάδες πεταλούδες μπορεί να μην χρειάζονται. Το μόνο που πρέπει να ξέρετε είναι ότι τους είχατε ήδη ρίξει στο «γεια»!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia