εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 03-09/06

erwtikes-provlepseis-triti-13-5

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 03-09/06

ζώδια Κριός
Επιτέλους τα νέα από το χάρτη σας είναι καλά, ο τομέας της σχέσης σας λαμβάνει μια θετική ενέργεια και ο Δίας κινείται στην κανονική του πορεία. Σας δείχνει ένα πλοίο που πέρασε μέσα στη νύχτα και πώς μπορείτε εσείς ακόμα να επιβιβαστείτε, αν σας ενδιαφέρουν οι περιπετειώδεις τύποι.

ζώδια Ταύρος
Συμβαίνουν εκπληκτικά γεγονότα καθώς έρχεται η Αφροδίτη την Τρίτη, την ίδια ημέρα που φεύγει ο Ερμής. Ξεπερνάτε κάποιον πολύ ομιλητικό, και στρέφεστε στις αληθινές προθέσεις του άλλου. Οι φιλίες μπορούν να σημαίνουν πολλά περισσότερα.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Δίδυμοι
Δεν ξέρετε γιατί κάποιο άτομο έχει φωτιά στα μπατζάκια του, αλλά η ανησυχία του σας εκνευρίζει, η ασταθής του συμπεριφορά είναι μια δοκιμασία ακόμα και για εσάς, Δίδυμοι. Αυτός ή αυτή θα ηρεμήσει, μην πάρετε αποφάσεις για κάποιον που σας ενδιαφέρει ερωτικά ακόμα.

ζώδια Καρκίνος
Έχετε τον Άρη στο ζώδιό σας από την Κυριακή – τον παθιασμένο και παιχνιδιάρικο πλανήτη που έχει αρκετή ενέργεια, για να μετατρέψει σε περιπετειώδη τύπο ακόμα και τον πιο αφοσιωμένο στον καναπέ του. Προσθέστε την Αφροδίτη και τη νέα κοινωνική της θέση και απλά δεν μπορείτε να αντισταθείτε, να σας δουν, να κάνετε, να κάνετε πολλά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων
Ένας νέος έρωτας κάτω από την Πανσέληνο; Πιο πιθανό είναι να προκύψει ένα τέλος, Λέοντες. Να αποχαιρετίσετε αυτό που σας εμποδίζει να δείτε τις μεγάλες ευκαιρίες γύρω σας ή να θέλετε να προχωρήσετε, καθώς ξέρετε ποιος στοιχειώνει ακόμα τις σκέψεις σας. Όχι άλλο. Αφήστε το.

ζώδια Παρθένος
Γιατί θα θέλατε να γνωρίζετε την άποψη κάποιου σχετικά με το βιβλίο που διαβάζετε, με ξεπερνάει. Είναι σαφές ότι κάποιος θέλει να κάνει περισσότερα από το να μιλάει. Και ενώ αυτός ή αυτή προσποιείται ότι ενδιαφέρεται για τις βόλτες στην εξοχή, κάτι άλλο έχει κατά νου. Κατεβάστε το βιβλίο σας.

ζώδια Ζυγός
Οι προσφορές που μπορεί να λάβετε από το φτηνό κρασί και από τα σοκολατάκια, είναι απίστευτες. Δεν είναι καλό για όποιον προσπαθεί να σας εντυπωσιάσει, Ζυγοί. Είστε αγαπητοί, κομματάκι εκλεπτυσμένοι και όλα αυτά. Όχι; Κάποιος μπορεί να μην το ξέρει αυτό, μην κρίνετε ένα ερωτικό ενδιαφέρον από το κακό γούστο του άλλου στα δώρα του πρώτου ραντεβού. Απλά λέω…

zwdia - love

ζώδια Σκορπιός
Θα υπάρξουν κάποιοι που θα νομίζουν ότι είστε λίγο ανυπόμονοι, Σκορπιοί. Καλώς, μας αρέσει αυτό. Φιλτράρει εκείνους που δεν είναι αρκετά γενναίοι για να πουν μιλήσουν πρώτοι, εκείνους που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις από το πρώτο τεστ. Ίσως κατά τη δοκιμασία τρία ή τέσσερα να το έχουν ξεπεράσει; Όχι. Το πρώτο τεστ είναι αρκετό. Γίνετε εσείς αυτοί που θα κάνουν την πρώτη κίνηση, χωρίς τεστ, χωρίς αναμονή.

ζώδια Τοξότης
Μπορείτε πραγματικά να έχετε μια Πανσέληνο στην εβδομάδα σας και να την περάσετε σαν να είναι ένα ομαλό λιβάδι; Ίσως όχι, αλλά η Πανσέληνος έχει να κάνει περισσότερο με την αλλαγή σας. Μεταμορφώνεστε σε κάποιο καινούργιο άτομο και αυτή η αλλαγή προσελκύει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Ή δύο. Ή τρία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Αιγόκερως
Δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε για τον Άρη που κινείται στον τομέα της σχέσης σας, είναι θορυβώδης και οι νέοι έρωτες μπορεί να γίνουν το ίδιο. Δεν είναι πάντα κακό αυτό. Επίσης δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για την Αφροδίτη, που κινείται στον τομέα της καινούριας σας αγάπης και αναζητά μια αγκαλιά. Εκεί που αποκτάτε τον έλεγχο, είναι εκεί που είστε θορυβώδεις και βρίσκετε μια αγκαλιά.

ζώδια Υδροχόος
Ο Ερμής είναι στον τομέα της καινούργιας αγάπης από την Τρίτη, φέρνει περισσότερες επιλογές και ανακατεύει την υπερβολή με την επιλογή και τη νύχτα. Επιλέξτε και αναμίξτε. Προτείνει περισσότερες από μία γεύσεις, περισσότερα από ένα είδος, περισσότερες από μία επιλογές. Ναι. Μπράβο. Αλλά η προτίμησή σας είναι κάπου εκεί μέσα.

ζώδια Ιχθύες
Ο πειρασμός να είστε άμεσοι, είναι εκεί. Μπορείτε να νιώσετε τον εαυτό σας να αναρωτιέται, να σχηματίζει εικόνες στο κεφάλι του, να αγοράζει ένα νέο σύνολο, αλλά ίσως να μην μπορείτε να φτάσετε στο σημείο να προτείνετε εσείς ένα ραντεβού; Ο Άρης θα το τακτοποιήσει αυτό, από την Κυριακή το πάθος του αυξάνεται. Και το δικό σας επίσης.