εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 05-11/08

erwtikes-provlepseis-triti-13-5

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 05-11/08

ζώδια Κριός
Θέλετε να δαγκώσετε κάτι, είτε αυτό είναι κάτι από το μενού είτε από μια σχέση με κάποιον που σας προκαλεί, σας ενδιαφέρει, σας κάνει να ξεσπάτε σε γέλια και να εκνευρίζεστε τόσο που μπορεί να σκάσετε. Το πάθος είναι μεγάλο, η αγάπη είναι θυελλώδης – είστε ευτυχισμένοι, Κριοί!

ζώδια Ταύρος
Ο Ερμής έχει χαθεί στην αντίθεσή του με τον Ποσειδώνα. Για εσάς, αυτό σημαίνει ότι ακούτε πολύ προσεκτικά τι σας λέει κάποιος όταν σας μιλάει, αποφασίζετε αν αυτό που λέει είναι αληθινό και αν έχετε αμφιβολίες τις εξωτερικεύετε. Τα Ταυράκια χιμάνε!

 

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Δίδυμοι
Δεν είναι του χαρακτήρα σας να είστε ντροπαλοί, να χάνετε τα λόγια σας ή να αποφεύγετε την οπτική επαφή. Αλλά όλα αυτά είναι αυτά που συμβαίνουν, όταν γνωρίζετε κάποιον που σας αρέσει πολύ! Παρατηρήστε στον εαυτό σας αυτά τα σημάδια, έπειτα σηκώστε το κεφάλι και πηγαίνετε!

ζώδια Καρκίνος
Ξέρετε ότι μιλάτε ακατάπαυστα, ξέρετε ότι λέτε τα πιο γελοία πράγματα και μπορεί ακόμα και να έχετε κομματάκια μπισκότου στα δόντια σας όταν το κάνετε. Το μεγαλείο του πράγματος. Κάποιος σας έχει αναστατώσει αυτή την εβδομάδα, γι’ αυτό αναπνεύστε βαθιά, ηρεμίστε, τσεκάρετε τα δόντια σας και κυνηγήστε.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων
Δεν υπάρχει λόγος να είστε αγενείς, εκτός αν είστε αγενείς εσκεμμένα. Κάνετε το παλιό, καλό Λεοντικό κόλπο που προσβάλετε κάποιον για να τραβήξετε την προσοχή του, μια προσέγγιση που έχει δουλέψει στο παρελθόν, ίσως; Θα δουλέψει αυτή την εβδομάδα; Πολύ πιθανό, αλλά μην το παρατραβήξετε πολύ γρήγορα.

ζώδια Παρθένος
Αν σας εκνευρίζει το φλερτ κάποιου, αντί να σας κάνει να θέλετε να το ακολουθήσετε, να είστε ειλικρινείς. Γίνετε και αγενείς αν πρέπει, απλά δείξτε του πως δεν είναι για εσάς και να κάνει δρόμο για τον/την καλύτερο του φίλο, που σαφώς είναι. Αμηχανία.

ζώδια Ζυγός
Μια ωραία βόλτα, αυτό ακριβώς χρειάζεστε, όχι μία που το κεφάλι σας στριφογυρίζει για να τσεκάρει τα ταλέντα, μια που είστε επικεντρωμένοι στους φίλους σας, στο να περάσετε καλά και τίποτα άλλο. Τότε κάποιος θα σας προσέξει, όταν είστε πιο χαρούμενοι. Πολύ δελεαστικό.

ζώδια Σκορπιός
Τα πράγματα φαίνονται να έχουν μπαγιατέψει, να έχουν γίνει κάπως περίεργα. Ίσως ένα νέο ταίρι θέλει χρόνο για να σκεφτεί, ίσως εσείς είστε αυτοί που δεν θέλετε να βιαστείτε; Ο χώρος είναι κάτι καλό – αλλά αν τον πάρετε, να είστε ειλικρινείς με το τι θα βρείτε εκεί πέρα.

ζώδια Τοξότης
Μια ερωτική σχέση, τι λέξεις επινοούν, Τοξότες; Είναι κάτι που διαρκεί λίγες βδομάδες, μήνες ίσως ή είναι κάτι που πρέπει να μείνει κρυφό για οποιονδήποτε λόγο; Η διαφάνεια από την αρχή είναι η καλύτερη επιλογή, αποφύγετε οτιδήποτε απαιτεί μυστικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Αιγόκερως
Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει από το να πείτε αυτό που θέλετε να πείτε, όταν το θέλετε πραγματικά. Μου αρέσει πολύ αυτό σε εσάς, αλλά μερικές φορές μπορεί να γίνετε λίγο παραπάνω άμεσοι, ενώ μια πιο διακριτική προσέγγιση να ταιριάζει καλύτερα στην κατάσταση. Ρίξτε λίγο την ένταση, μια νέα αγάπη ή μια δυνητική αγάπη ωφελείται από μια πιο διακριτική προσέγγιση.

ζώδια Υδροχόος
Πόση χαρά σας δίνει η σκέψη ενός πρώην; Μήπως η σκέψη αυτή, μόνο χαρά δεν σας δίνει; Αυτός ή αυτή μπορεί να γυρίσει, αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, δεν χρειάζεται να συναντηθείτε, δεν χρειάζεται να χαιρετηθείτε. Εκτός; Τι πονηρό σχέδιο κατασκευάζετε εκεί, και μήπως πρέπει να κρατήσετε τα σχέδιά σας για τον εαυτό σας;

ζώδια Ιχθύες
Η Αφροδίτη είναι στον τομέα της νέας σας αγάπης για μια εβδομάδα μόνο και ήδη έχετε βαρεθεί. Πολλά πράγματα συμβαίνουν, Ιχθύες, σίγουρα, αλλά δεν είναι αδύνατον να ασχοληθείτε και με την ενθουσιώδη απόκριση κάποιου στο «γεια» σας, στο βλέμμα σας. Πείτε του/της μια ειλικρινή εκτίμηση των πόσων μηνυμάτων, τηλεφώνων και email είναι πάρα πολλά.