εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 06-12/01

astrologia-ioynios-2014

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 06-12/01

ζώδια Κριός
Η αγάπη είναι ένα περίπλοκο πράγμα. Υπάρχει όλο αυτό το θέμα του να μην ξέρεις αν αρέσεις σε κάποιον, πώς να του πεις ότι σου αρέσει και μετά έρχεται το πρώτο ραντεβού και το δεύτερο και ούτω καθ’ εξής. Μπορείτε να ασχοληθείτε; Θα έπρεπε, θα έπρεπε. Γεμάτη εβδομάδα.

ζώδια Ταύρος
Οι αδέσμευτοι Ταύροι μπορεί να αντιμετωπίσουν καθυστερήσεις στο να μάθουν κάποιον καλά, αυτός ή αυτή μπορεί να πρέπει να φύγει μακριά σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να έχει σχεδιάσει διακοπές, αλλά μην πανικοβάλλεστε, η αναμονή το κάνει τόσο ενδιαφέρον και σας δίνει και χρόνο, επίσης, να συγυρίσετε το σπίτι σας.

 

ζώδια Δίδυμοι
Ξεκινάτε τη χρονιά με μια κατάσταση όπου κοιτάτε κάποιον/α στην άλλη άκρη του δωματίου, καθώς ο Κρόνος και ο Ερμής συνδέονται σε μια ερωτική ευδαιμονία που σας φέρνει το άλλο σας μισό στο δρόμο σας. Είτε ίσως έχει μπει κάτι στο μάτι του απέναντι και δεν σας βλέπει καλά; Έχετε αισιοδοξία, Δίδυμοι, κάντε μια δοκιμή.

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Σας αρέσουν οι παραδοσιακές προσεγγίσεις και είναι σίγουρο ότι αν σας γνώριζαν κάποιον την ώρα που συνοδευόσασταν από την καμαριέρα στον επάνω όροφο σε ένα πάρτι με τσάι και χορό, θα το λατρεύατε. Αλλά ας γυρίσουμε πίσω στον πραγματικό κόσμο, είναι αρκετό και το να σας ζητήσουν ραντεβού μέσω μηνύματος ή μέσω Facebook.Παλιομοδίτικοι φίλοι μου, τελειώνει η αναμονή.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων
Οι αδέσμευτοι από εσάς θα παίξουν εκεί έξω και θα το κάνουν επιτυχώς, αλλά ο Κρόνος σας έχει μια έκπληξη. Κάποιος σημαίνει για εσάς πολύ περισσότερα απ’ όσα περιμένατε και τους ελκύεται κι αυτούς εξίσου, όπως επίσης και το σόου που έχετε στήσει για να του τραβήξετε. Σόου; Εσείς; Κάποιο λάθος πρέπει να έχει γίνει.

ζώδια Παρθένος
Διατηρήστε τα πράγματα όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται, οι παρεξηγημένες λέξεις είναι ένας εύκολος δρόμος για την ψευδαίσθηση να προκαλέσει τσακωμούς σε οποιαδήποτε νέα ερωτική ζωή και η Πέμπτη απαιτεί από εσάς να πείτε την αλήθεια σας και να μείνετε εκεί, κανένας περαιτέρω καλλωπισμός δεν είναι αναγκαίος.

ζώδια Ζυγός
Όπου κι αν βρεθείτε στην αρχή αυτού του χρόνου, ξεκινήστε τον με την προθυμία να πείτε τη σκέψη σας στη στιγμή και να μην την αφήσετε να σιγοκαίει μέσα σας. Ο Ουρανός εξακολουθεί να είναι στον τομέα των σχέσεων σας και ο Κρόνος περιορίζει τις εξάρσεις και οι δύο μαζί οδηγούν σε μία σχέση που χτίζεται πάνω στην εμπιστοσύνη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζώδια Σκορπιός
Είστε γεμάτοι από κάτι και δεν μπορώ να σας πω τι ακριβώς είναι, δεν ξέρω πώς να το θέσω, α ναι, μπορούμε να το πούμε σαγήνη. Τι νομίζατε ότι θα πω; Το μία ζέστη μία κρύο που σας δίνει ο κυβερνήτης σας, Άρης και η ερωτική σας κυβερνήτης, Αφροδίτη, αυξάνει τις ερωτικές σας ικανότητες τρελά!

ζώδια Τοξότης
Επιμείνετε, θυμηθείτε πως η πορεία της πραγματικής αγάπης ποτέ δεν είναι ομαλή, αν έχει εμπόδια, τότε είναι πραγματική αγάπη! Οι αδέσμευτοι έχετε πολλές ευκαιρίες για νέους έρωτες αλλά περιμέντε για τον ήρωα, κάποιον που θα μιλήσει εκεί που οι άλλοι θα σωπάσουν. Αυτός η αυτή είναι εκεί έξω.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Αιγόκερως
Δεν είναι καλό να προσποιήστε ότι δεν σας νοιάζει μια σχέση, έχετε πολλά στη δουλειά, ναι σίγουρα έχετε, αλλά ίσως θα ήταν καλό να έχετε κάποιον να σας δίνει υποστήριξη; Την Πέμπτη η Πανσέληνος μπορεί να σας δείξει αυτό το άτομο, κάποιον που θα σας βοηθήσει να αφήσετε τη δουλειά για λίγο πίσω σας.

ζώδια Υδροχόος
Πάρτε ένα καλό βιβλίο, πέστε στο κρεβάτι και σκεπαστείτε με την κουβερτούλα σας, καθώς τα πράγματα δεν μπορείτε να πείτε ότι είναι πολύ συναρπαστικά. Δεν είναι τόσο κακό Υδροχόοι, είναι απλά λίγο βαρετά καθώς αναλογίζεστε τι είναι αυτό που θέλετε από την ερωτική σας ζωή. Ο νέος ερωτικός σας κυβερνήτης, ο Ερμής, γυρίζει στην κανονική του πορεία από Πέμπτη και είναι στο δρόμο με καλά νέα.

ζώδια Ιχθύες
Ο προηγούμενος χρόνος ήταν δύσκολος για τις ερωτικές σχέσεις, Ιχθύες, αλλά φαίνεται ότι με την υποστήριξη της Αφροδίτης, του Άρη και του κυβερνήτη σας, Ποσειδώνα, αυτός ξεκινά με περισσότερες υποσχέσεις. Για κάποιους ξεκινά απ’ αυτή τη βδομάδα με κάποιον που πιστεύατε ότι κάνει για σχέση, να μην κάνει, είχατε τυφλωθεί από την αδιάκοπη φλυαρία του, αλλά είναι ο/η φίλος/η του που σας κλέβει την καρδιά. Αμηχανία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66