εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 06-12/05

g-spot-zwdio

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 06-12/05

ζώδια Κριός
Είναι πλούσια, σκοτεινή, έντονη και δεν αναφέρομαι στη γεύση του καφέ. Η ερωτική σας ζωή απαιτεί έρωτα με την πρώτη ματιά, βλέμματα που συναντιούνται από την άλλη πλευρά του δωματίου, ολονύχτιες συζητήσεις και αίσθηση ότι ξέρεις τον άλλον όλη σου τη ζωή. Τέτοιου είδους έρωτα. Βέβαια, νομίζω ότι αυτό λέγεται πόθος για την ακρίβεια.

ζώδια Ταύρος
Η κυβερνήτης σας και η θεά της αγάπης Αφροδίτη, απαιτούν λίγη δράση αλλά φαίνεται πως η δράση που απαιτούν είναι μια επανάληψη μιας πρόσφατης σύνδεσης. Κάποιος πρώην σύντροφος ή μια σύντομη επαφή, δεν έχει σημασία. Φαίνεται πως έχετε μια απόφαση να πάρετε, Ταύροι.

 

ζώδια Δίδυμοι
Προειδοποίηση, Δίδυμοι. Ο Άρης στο ζώδιό σας πρόκειται να βρεθεί σε αντίθεση με τον παντοδύναμο Κρόνο, ο οποίος βρίσκεται στον τομέα της σχέσης σας. Μπορεί να εκνευριστείτε, να γίνετε επιθετικοί και να μην βγάλετε άκρη ή μπορείτε να κόψετε τους δεσμούς σας με αυτόν ή αυτή που σας περιορίζει στην ερωτική σας ζωή.

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Δεν μπορείτε να πείτε τίποτα που θα κάνει τη διαφορά, δεν μπορείτε να πείτε τίποτα που θα αλλάξει την γνώμη κάποιων. Έχουν σκάψει βαθιά μέσα τους, όπως κι εσείς άλλωστε, και τώρα είναι η στιγμή της αποκάλυψης, καθώς η κυβερνήτης σας η Σελήνη, λέει είτε να τα βρείτε είτε να χωρίσετε. Σκληρό, αλλά ειλικρινές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζώδια Λέων
Ο Ερμής πιέζει τον κυβερνήτη των σχέσεών σας τον Ουρανό, σε μια συμφωνία που έχει σκοπό να σας κάνει να βρείτε λίγο χρόνο να φύγετε μακριά και να περάσετε καλά με φίλους ή με το νέο σας αμόρε. Όπως και να ‘χει, φαίνεται ότι οι συνδέσεις που γίνονται στα ταξίδια μπορούν να οδηγήσουν σε κάτι ξεχωριστό.

ζώδια Παρθένος
Αν δεν έχετε καταλάβει τις προθέσεις κάποιων, θα το κάνετε και πολύ, πολύ σύντομα. Δεν είναι τόσο απροκάλυπτοι όπως άλλοι, δεν σας έχουν στείλει λουλούδια και σοκολάτες και μπορεί να μην έχουν σας πει πολλά περισσότερα από μια – δυο προτάσεις. Μέχρι τώρα. Έκπληξη!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Ζυγός
Δεν είναι ιδανική αυτή η επερχόμενη αντίθεση, ανάμεσα στην κυβερνήτη σας την Αφροδίτη και τον Δία. Αλλά συμβαίνει, γι’ αυτό ας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Το να καταλάβετε αυτό που θέλετε από την αγάπη, σημαίνει να αναγνωρίσετε αυτό που δεν θέλετε. Μάθετε, προχωρήστε, βρείτε την αληθινή αγάπη.

ζώδια Σκορπιός
Τι λέτε, μια Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 10 του μήνα; Λες και δεν το ξέρατε, Σκορπιοί. Για να κάνει τη δουλειά της μια Πανσέληνος, πρέπει ο Ήλιος να είναι στον τομέα των σχέσεών σας. Ο Ήλιος και η Σελήνη προτείνουν να ανοιχτείτε συναισθηματικά και να βρείτε την αλήθεια πίσω από τις προθέσεις κάποιου. Κάντε το.

ζώδια Τοξότης
Αν κάποιοι σας προκαλούν, δώστε προσοχή. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε χρόνο για τέτοιου είδους ανοησίες, αλλά φαίνεται πως είναι οι τύποι που δεν τα παρατούν εύκολα. Σας θυμίζουν κανέναν; Τελειώνετε, Τοξότες, οι φίλοι σας έχουν βαρεθεί το δράμα σας.

zwdia-fotia

ζώδια Αιγόκερως
Κοινωνική παρεμβολή: τίποτα δεν είναι χειρότερο από τους φίλους σας που μπαίνουν στη μέση την ώρα που φλερτάρετε. Γιατί να το κάνουν αυτό; Μήπως επειδή δεν είστε απόλυτα ανοιχτοί σχετικά με το ποιος, το πότε και το πού; Ώρα να μοιραστείτε τα κουτσομπολιά.

ζώδια Υδροχόος
Είστε ανυποχώρητοι, έχετε τα στάνταρ σας και παρόλο που κάποιος έχει όλα τα καλά του κόσμου, παραβιάζει έναν ή και περισσότερους από τους κανόνες σας. Η αγάπη δεν έχει κανόνες, Υδροχόοι, βγείτε από τον ορθολογισμό σας και ακολουθήστε την καρδιά σας. Πώς σας κάνει κάποιος να νιώθετε; Εκεί είναι το θέμα.

ζώδια Ιχθύες
Δεν είναι του χαρακτήρα σας να είστε τόσο επιθετικοί! Μου αρέσει, Ιχθύες, μου αρέσει πολύ. Και το ίδιο αρέσει και σε αυτούς που σας ενθάρρυναν να πείτε «γεια» λίγο περισσότερο – είναι απλά μια λέξη, ένα «γεια». Το τι ακολουθεί είναι στο χέρι σας, εξ ολοκλήρου στον έλεγχό σας και πάντα ήταν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00