εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 08-14/04

zwdio-aderfi-psyxi

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 08-14/04

ζώδια Κριός
Ήσασταν πολύ υπομονετικοί, πράγμα ασυνήθιστο για εσάς, και τώρα παίρνετε την ανταμοιβή σας, θα δείτε τι σκέφτεται πραγματικά κάποιος. Είτε είναι μια νέα αγάπη είτε μια αμφίβολη αγάπη, θα μείνετε χωρίς καμία αμφιβολία για τα συναισθήματα κάποιου. Και θα μπορέσετε είτε να προσπεράσετε είτε να προχωρήσετε.

ζώδια Ταύρος
Ο άρχοντας του φλερτ ο Ερμής, θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιό σας. Ως ο νέος κυβερνήτης της ερωτικής σας ζωής, μπορεί να προκαλέσει κάποια αμηχανία. Αυτό όμως, μερικές φορές λειτουργεί υπέρ σας, σωστά; Μερικές φορές λέτε ή κάνετε πράγματα που απαιτούν αργότερα μια καθησυχαστική αγκαλιά. Ελάτε!

 

ζώδια Δίδυμοι
Ο Κρόνος δεν συγκρατεί τα λόγια του όταν πρόκειται για τα συναισθήματα κάποιου απέναντί σας και αυτό δεν είναι κακό, βγάζει στη φόρα όλα αυτά που πρέπει να συζητηθούν. Να είστε παθιασμένοι, έντονοι και έτοιμοι να πείτε το δικό σας. Αν μπορείτε να ασχοληθείτε; Ειλικρινά;

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Κάποιες φορές τα πράγματα είναι σαν γλυκάκια με επικάλυψη σοκολάτας με τρούφα από πάνω και άλλες φορές σαν μπισκότα με αγκαθωτό πλέγμα γύρω τους. Δεν είναι εύκολο μείγμα. Αν δεν είναι εύκολο να εκτιμήσετε το ραντεβού των ονείρων σας, μπορεί να θέλετε να βρείτε κάποιον ή κάποιους λιγότερο περίπλοκους. Έρχονται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζώδια Λέων
Το μοιραίο μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που αναζητάτε, τα μάτια στην άλλη άκρη του δωματίου που το βλέμμα τους σας λένε ότι αυτός / αυτή είναι ο «ένας»; Αν πρέπει να αναρωτηθείτε, δεν είναι αυτός. Μην αμφιβάλλετε για τον νέο έρωτα αυτή την εβδομάδα.

ζώδια Παρθένος
Η δημιουργία ενός καλύτερου οράματος για το τι θέλετε από την ερωτική σας ζωή, είναι η δουλειά της Αφροδίτης καθώς τελειώνει την ανάδρομη πορεία της στον τομέα της σχέσης σας στο τέλος της εβδομάδας. Μια παύση, η ώρα να δείτε πέρα από την ομίχλη των γνωμών των άλλων και να βρείτε τους δικούς σας ερωτικούς δείκτες.

ζώδια Ζυγός
Μπορείτε να πείτε ότι η Σελήνη σας έκανε να το κάνετε, καθώς η Πανσέληνος της Τρίτης είναι στο δικό σας ζώδιο. Φτάνει τα συναισθήματά σας στα άκρα, Ζυγοί, από το να πείτε την λέξη από Α ενώ έχετε πιει μόνο έναν καφέ, μέχρι να ζητήσετε, επιτέλους, κάποιον σε ραντεβού. Να είστε ο εαυτός σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Σκορπιός
Έχετε πολύ λίγους ανθρώπους στο πλευρό σας, γιατί επιλέγετε να έχετε πολύ λίγους ανθρώπους γύρω σας. Δεν είναι καθόλου κακό αυτό. Έχετε λοιπόν πιστούς φίλους, οπότε γιατί δεν τους ακούτε όταν σας σπρώχνουν προς την κατεύθυνση μιας πιθανής νέας αγάπης; Οι φίλοι σας καθοδηγούν.

ζώδια Τοξότης
Με τον πλανήτη που κυβερνά τις σχέσεις σας, τον Ερμή να είναι ανάδρομος από τις 10 του μήνα, μπορείτε να περιμένετε τα πράγματα να πηγαίνουν μία μπρος και μία πίσω για λίγο καιρό. Τα πήγαινε έλα ενός νέου έρωτα είναι συναρπαστικά, αλλά μπορεί να ξεθωριάσουν μετά από λίγο. Σε πέντε λεπτά περίπου. Απλά κάντε το να τελειώνουμε.

ζώδια Αιγόκερως
Η πρώτη έξαψη μιας νέας σχέσης μπορεί να τελειώσει, με κάποιον παρατημένο αλλά όχι ενοχλημένο. Μην κατσουφιάζετε, αυτή είναι η δύναμη του ανάδρομου Ερμή, ο οποίος ψάχνει για τον σωστό και όχι για τον οποιοδήποτε. Αν τα πράγματα δεν έχουν πάει καλά, δείξτε πίστη στα καλύτερα που θα έρθουν.

zwdia-768

ζώδια Υδροχόος
Στέλνετε ρομαντικά ραβασάκια, αυτές τις κρυφές ματιές που μόνο εσείς και ένας κρυφός έρωτας βλέπετε. Τρομερή αποκάλυψη: όλοι μπορούν να τα δουν, Υδροχόοι, και τη στιγμή που θα σκάσει η φούσκα που βρίσκεστε μέσα, θα το καταλάβετε! Δεν είναι τόσο κακό όμως. Είναι η ώρα να κάνετε πράξη αυτή που λέτε, να είστε ειλικρινείς για αυτά που συμβαίνουν.

ζώδια Ιχθύες
Η Αφροδίτη περνά την τελευταία εβδομάδα της ανάδρομης πορείας της στο ζώδιό σας, από τις 15 θα γυρίσει στην κανονική της πορεία, οπότε τι μπορείτε να κάνετε για να καταλάβετε καλύτερα τι είναι αυτό που θέλετε από τον έρωτα, τώρα ή στο μέλλον; Τολμήστε να ονειρευτείτε, Ιχθύες, βρείτε λίγο χρόνο για να φανταστείτε το μέλλον και αφήστε το να έρθει σε εσάς. Ποιητικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00