εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 08-14/07

erwtikes-provlepseis-kyriaki-27-4

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 08-14/07

ζώδια Κριός
Είναι ακόμα ιδανική η εποχή για να χρησιμοποιήσετε τις ατάκες σας, αν έχετε νέο υλικό. Αν έχετε τα ίδια και τα ίδια, καλύτερα κρατήστε τα για τον εαυτό σας. Αυτό που χρειάζεται, είναι μια νέα προσέγγιση στα πάντα. Και με τον Ερμή να προσφέρει διασκέδαση και παιχνίδια, πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Βγείτε έξω, παίξτε μπάλα, παίξτε τένις, παίξτε τον γιατρό και τις νοσοκόμες.

ζώδια Ταύρος
Μπορεί να μην σας αρέσουν αυτά που έχουν να πουν κάποιοι, να είναι φωνακλάδες, ενοχλητικοί και πραγματικά εκνευριστικοί. Αλλά έχουν ωραίο χαμόγελο, τα μαλλιά τους είναι σαν χρυσός και… Ναι, ναι, καταλάβαμε, είναι οι καυτοί αντίπαλοι με τους οποίος δεν μπορείτε παρά να τσακώνεστε, αλλά κρυφά θέλετε να κάνετε άλλα πράγματα.

 

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Δίδυμοι
Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας και το κορίτσι θέλει να σιγουρευτεί ότι θα έχετε το κομμάτι της ερωτικής δράσης που σας αναλογεί. Αλλά με όλο αυτό τον ανταγωνισμό τριγύρω σας, θα πρέπει να δράσετε γρήγορα. Ευτυχώς ο Ουρανός ενεργοποιεί την κοινωνική σας ζωή – και το κάνει για να σας βοηθήσει να δείτε σε ποιον αρέσετε πραγματικά ή ποιον θα πρέπει να αφήσετε καλύτερα στην ησυχία του.

ζώδια Καρκίνος
Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με μια ευκαιρία που μένει ανεκμετάλλευτη, με ένα καράβι που έχει ήδη σαλπάρει και εσείς θα πρέπει να το παραδεχτείτε, από το να προσπαθείτε να κρυφοκοιτάξετε πάνω από τον τοίχο του λιμανιού. Φύγετε από τις αποβάθρες και γυρίστε στην πόλη, ψάξτε για κάποιον μαυρισμένο, που έχει ζήσει λίγο και έχει αγαπήσει πολύ. Η έλξη έρχεται από τους έμπειρους τύπους.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων
Ο Κρόνος στον Οίκο της σχέσης σας, μπορεί να ταρακουνά τις κουρτίνες καθώς εσείς και ένας νέος σας σύντροφος μπορεί να κάνετε πειράματα, να αλλάζετε λίγο τα γνωστά και να φτιάχνετε τους δικούς σας κανόνες. Το πιάσαμε, Λέοντες, αλλά τι γίνετε με αυτούς που είναι ακόμα αδέσμευτοι; Παίξτε κυνηγητό, ντυθείτε, βαφτείτε ή παίξτε μόνοι σας.

ζώδια Παρθένος
Ο Ποσειδώνας στον τομέα της σχέσης σας φέρνει ρομαντισμό, αλλά ίσως και κάποιες στιγμές αμέλειας, επίσης! Οι νέες σχέσεις χρειάζονται προσοχή στη λεπτομέρεια, αλλά δεν χρειάζεται να λειτουργούν σαν ρολόι, βρείτε τον ρομαντισμό μέσα σε όλα αυτά. Αν ακόμα ψάχνετε για αγάπη, οι ήσυχοι τύποι είναι ακόμα αυτοί που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας.

ζώδια Ζυγός
Αν τα πράγματα είναι ακόμη μεταβλητά σε μια νέα αγάπη, προσπαθήστε να τα δουλέψετε και να είστε δυνατότεροι. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτά τα ίδια μεταβλητά νερά εμφανίζονται με κάποιον φίλο – που μπορεί να θέλει περισσότερα ή που μπορεί να έχει γίνει υπερπροστατευτικός, να έχει κρατήσει μακριά σας κάποιον που θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα. Μιλήστε.

zwdia-fotia

ζώδια Σκορπιός
Ο Ποσειδώνας κρύβει κάποιον μεγαλύτερο, κάποιον που δεν είστε έτοιμοι να γνωρίσετε αυτή τη στιγμή, αλλά θα συμβεί σύντομα, πολύ σύντομα. Αν είστε στα πρώτα κοκκινίσματα μιας νέας αγάπης, μπορεί να είναι η ιδανική στιγμή για να βάλετε κάποιους κανόνες. Όχι λέξη ασφαλείας, αλλά τον κανόνα της ίσης μοιρασιάς, όλα μισά-μισά.

ζώδια Τοξότης
Είστε οι ανεξάρτητοι τύποι, αλλά θέλετε κάποιον να σας περιμένει όταν γυρνάτε σπίτι. Αλήθεια; Ίσως να χρειάζεστε κάποιον με τον οποίο να μπορείτε να φύγετε μαζί, κάποιον που μοιράζεται τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς και θα ήταν πρόθυμος να ταξιδέψει όσο κι εσείς. Ευτυχώς, αυτό είναι μια πιθανότητα.

Διαβαστε τις  ερωτικες προβλεψεις  Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Αιγόκερως
Δεν θα έπρεπε να είναι τόσο σκληρή δουλειά, Αιγόκεροι. Μπορεί να θέλετε να το κάνετε έτσι, αλλά αλήθεια δεν θα έπρεπε να είναι! Χαλαρώστε, ξεχάστε ποιο είναι το σωστό και τι πρέπει να κάνετε, πότε να στείλετε μήνυμα, πότε να πάρετε τηλέφωνο, πότε να προσποιηθείτε ότι λούζετε τα μαλλιά σας, απλά πηγαίνετε με τη ροή των πραγμάτων. Αφήστε τους ψεύτικους κανόνες.

ζώδια Υδροχόος
Η Πανσέληνος μπορεί να σας αφήσει συναισθηματικά γεμάτους, έτοιμους να σκάσετε. Τότε ίσως να είναι η ιδανική ημέρα για να σκεφτείτε τι θέλετε πραγματικά από την αγάπη; Τούτου λεχθέντος, δεν τα έχετε πάει και άσχημα στην αρένα της προσφοράς σύμφωνα με τον Έρωτα, και τα πράγματα θα αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη δράση. Ξεκουραστείτε.

ζώδια Ιχθύες
Αν βγαίνετε ραντεβού, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να το βάλετε σε πρόγραμμα, να βρείτε το πού, το πότε και το πώς. Αν και αυτό είναι πολύ καλό, ίσως να ήταν ακόμη καλύτερο να αφεθείτε στη ροή και να αφήσετε περισσότερο χώρο για γέλιο, αυθορμητισμό και διασκέδαση. Ο νέος έρωτας χρειάζεται παρόρμηση.

zwdia shmera