εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 09-15/09

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 09-15/09

ζωδια Κριός
Τελευταία ευκαιρία για κάποια ατίθασα παιδιά, να κάνουν την ύστατη προσπάθειά τους για να τραβήξουν την προσοχή σας. Αλλά εσείς δεν είστε άβγαλτα σχολιαρόπαιδα, ούτε σας έλκουν οι γελωτοποιοί! Κάντε λίγη υπομονή ακόμη, γιατί ένα ιδιαίτερο άτομο είναι ήδη καθ’ οδόν για να σας συναντήσει – και ξέρει να φέρεται όπως πρέπει.

ζωδια Ταύρος
Η εβδομάδα σας θα ανοίξει με λίγη ταραχή και κάπως πεσμένη διάθεση, καθώς και ο περίγυρός σας θα είναι σαν να έχει χάσει την αίσθηση του χιούμορ. Όμως το κλίμα θα βελτιώνεται με την πάροδο των ημερών, μέχρι του σημείου να εκπλαγείτε ευχάριστα! Έστω κι αυτό είναι μια καλή αρχή – με τον Ερμή να έχει γυρίσει πια ορθόδρομος και το φλερτ να βρίσκει αργά και ντροπαλά τους ρυθμούς του!

 

ζωδια Δίδυμοι
Ο Ερμής έχει γυρίσει πια στην ορθή του πορεία – και αυτό είναι ευχάριστο. Το ότι θα αφήσει τα δικά σας εδάφη και αυτό θα μειώσει λίγο την ταχύτητα των εξελίξεων, ίσως να μην σας ακούγεται πολύ ευχάριστο. Να ξέρετε ότι το έργο του θα το συνεχίσει η θεά του έρωτα, η Αφροδίτη που απαιτεί λιγότερες ανοησίες και περισσότερη αφοσίωση. Είστε έτοιμοι;

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Δεν είστε απόλυτα βέβαιοι για το πόσο ειλικρινές είναι ένα συγκεκριμένο ιδιαίτερο άτομο, αν πραγματικά θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα ή είναι «περαστικό». Κάνετε κι εσείς τις βολιδοσκοπήσεις σας – και καλά κάνετε. Φροντίστε μόνο να μην το παρακάνετε, σε σημείο να αποδιώξετε μια πιθανά καλή ευκαιρία!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας, δηλαδή έχετε στα εδάφη σας τον νικητήριο λαχνό στο λόττο της αγάπης! Αυτό απαιτεί από εσάς να κοιτάξετε την ερωτική σας ζωή με πολύ περισσότερη σοβαρότητα, αν θέλετε να σας στηρίξει σε μια νέα γνωριμία ή στην εύρεση του έτερού σας ήμισυ!

ζωδια Παρθένος
Ο κυβερνήτης της σας ο Ερμής έχει γυρίσει σε ορθή πορεία και θα βρεθεί ξανά μέσα στο δικό σας ζώδιο. Θα νιώθετε πολύ πιο έντονη την ώθηση για να προχωράνε τα πράγματα, γι’ αυτό είναι η ιδανική στιγμή να βάλετε σε εφαρμογή τις νέες ιδέες σας στο πεδίο της ρομαντικής σας ζωής. Πιάστε χαρτί και μολύβι και αρχίστε με ορμή τη δουλειά!

ζωδια Ζυγός
Η εβδομάδα σας αρχίζει με τη Σελήνη και τον Ουρανό να επεξεργάζονται τα δικά σας ερωτικά θέματα! Τι πραγματικά θέλετε από την αγάπη; Είναι σωστά αυτά που νιώθετε και είναι δίπλα σας το κατάλληλο άτομο για εσάς; Δεν πρόκειται να έχετε απαντήσεις αν δεν περάσετε στη δράση!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Σκορπιός
Αν κοιτάτε με άδειο βλέμμα το άτομο απέναντί σας, το ίδιο βλέμμα θα πάρετε πίσω! Δοκιμάστε ένα χαμόγελο, μια πιο θερμή ματιά καλωσορίσματος. Πρέπει να δείξετε το ενδιαφέρον που νιώθετε, ακόμη κι αν είστε ακόμη επιφυλακτικοί. Αυτή την εβδομάδα θα κυριαρχήσει η γλώσσα του σώματος για εσάς!

ζωδια Τοξότης
Κάποιοι θεωρούν ότι δεν έχετε καμία ελπίδα να πετύχετε τους στόχους σας, γιατί τους έχετε θέσει πολύ ψηλά. Και πολύ καλά κάνετε που υπολογίζετε πόσο αντάξιο για εσάς είναι ένα άτομο ή όχι. Μπορεί να μην χρειάζονται βαθμολογίες, όμως η ψυχή τους έχει πάντα πολύ μεγάλη σημασία!

ζωδια Αιγόκερως
Νιώθετε μια χαρά που είστε εκεί που είστε, σε ένα πάρτυ ή σε ένα δείπνο ή σε μια γενικότερα ευχάριστη ατμόσφαιρα. Έχει σημασία η εμφάνιση ή το μακιγιάζ σας; Εσάς ποτέ δεν σας απασχόλησαν αυτά. Το ζητούμενο είναι να βρίσκεστε έξω, ώστε να σας δουν αυτοί που θα μπορέσουν να σας εκτιμήσουν!

ζωδια Υδροχόος
Μην διστάζετε να πιάσετε κουβέντα, δεν είναι καθόλου δύσκολο για τη δική σας επικοινωνιακή ιδιοσυγκρασία. Ακόμη κι αν το άτομο που τράβηξε την προσοχή σας φαίνεται απασχολημένο ή αφοσιωμένο σε κάτι άλλο, δεν υπάρχει ενδεδειγμένος χρόνος αναμονής για την «κατάλληλη στιγμή». Εσείς θα τη δημιουργήσετε, τώρα αμέσως!

ζωδια Ιχθύες
Ο Ερμής της επικοινωνίας και των μετακινήσεων θα βρεθεί στα δικά σας εδάφη των σχέσεων, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν δείτε την επιστροφή ενός ιδιαίτερου ατόμου με το οποίο υπήρξε κάποιο φλερτ. Το θέμα είναι πώς θα αντιδράσετε εσείς. Αν ενδιαφέρεστε ή όχι, θα πρέπει να το πείτε απλά και ειλικρινά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera