εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 10-16/02

erwtikes-provlepseis-triti-6-5

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 10-16/02

ζώδια Κριός
Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φέρνει αγάπες και λουλούδια, σοκολάτες και φτερά, ό,τι σας βοηθάει να τη βγάλετε είναι καλό. Ωστόσο. Ο Δίας προτείνει ότι θέλετε να είστε σαφείς σχετικά με τις προθέσεις σας, είναι για διασκέδαση ή είναι για πάντα; Χρειάζονται απαντήσεις.

ζώδια Ταύρος
Ξέρετε ποιος έχει την καρδιά σας, ποιος την είχε από πάντα και πάντα θα την έχει, και είτε είναι ο πρώτος σας έρωτας ή μια σύντομη συνάντηση της περασμένης εβδομάδας στο τρένο προς τη δουλειά, δεν είναι κάτι που χρειάζεται να μοιραστείτε. Το μυστήριο της αγάπης μένει ανείπωτο, ποτέ δεν θα μάθετε πώς θα μπορούσε να ήταν. Χαίρεστε με αυτό; Πείτε κάτι.

 

ζώδια Δίδυμοι
Μπορεί να μην είναι το καλύτερο ξεκίνημα της εβδομάδας, αλλά τα πράγματα βελτιώνονται καθώς έρχεται η Τρίτη, οπότε γιατί να μην κουλουριαστείτε με ένα βιβλίο και μια μπάρα σοκολάτας μέχρι τότε, μέχρι να είστε έτοιμοι να βάλετε αυτά που αισθάνεστε σε πραγματικές, ώριμες λέξεις; Τα συναισθήματα είναι πολλά, αφήστε τα να ηρεμήσουν πριν κάνετε την κίνησή σας.

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Αν η αγάπη είναι αυτό που ψάχνετε, ίσως είναι καλό να πιάσετε μολύβι και χαρτί. Απαριθμήστε τα χαρακτηριστικά του εραστή Α και κάντε το ίδιο για τους εραστές Β ή Γ ή για όσα γράμματα μπορεί να χρειαστείτε. Στη συνέχεια, πετάξτε το και πηγαίνετε με αυτό που σας λέει η καρδιά σας. Σταματήστε να παλεύετε, ενδώστε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζώδια Λέων
Η Πανσέληνος, η Σεληνιακή Έκλειψη, ο κομήτης που περνά, η επικοινωνία από έναν μακρινό, πολύ μακρινό γαλαξία ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να προσθέσετε, ασκεί κάποια πίεση στις σχέσεις. Να έχετε μία ή να βγείτε από μία; Είναι η δική σας Πανσέληνος, κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε.

ζώδια Παρθένος
Υπάρχουν ακόμα πολλά για να μοιραστείτε, πολλά να συζητήσετε και εξακολουθεί να έχει αρκετό κρύο για να ανάψετε τη θέρμανση και να χωθείτε κάτω από μια κουβέρτα. Μια νέα σχέση χρειάζεται χρόνο ηρεμίας και όχι τον θόρυβο της μεγάλης νύχτας έξω με φίλους ή ένα τραπέζι για δύο σε ένα δωμάτιο με εκατό που κάνουν το ίδιο πράγμα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Ζυγός
Τρεις πλανήτες είναι στον τομέα της σχέσης σας και έρχεται η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αυτό πρέπει να είναι καλό, σωστά; Είναι, Ζυγοί, και το μόνο που πρέπει να κάνετε για να τους εκμεταλλευτείτε είναι να έχετε εμπιστοσύνη στο ότι τα πράγματα θα ξεδιπλωθούν όπως θα έπρεπε. Με άλλα λόγια, μην προσπαθείτε πολύ σκληρά!

ζώδια Σκορπιός
Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε τις ρουτίνες σας για χάρη του έρωτα, να είστε αργά στο σπίτι ή να σηκωθείτε νωρίς, να βγείτε το βράδυ πριν τη δουλειά ή να μην πάτε στο μάθημα πλεξίματος για αρχάριους. Όταν θα είστε έτοιμοι να σπάσετε τη ρουτίνα σας, τότε ξέρετε ότι είναι το πραγματικό.

ζώδια Τοξότης
Όταν οι πλανήτες προσγειώνονται στη νέα σας αγάπη, η αληθινή αγάπη βρίσκεται παντού όπου κοιτάξετε. Βλέπετε, υπάρχει κάποιος άλλος που σας ρίχνει το βλέμμα που σας καλεί! Εντάξει, μπορεί να μην είναι παντού όπου κοιτάξετε, αλλά οι πιθανότητές σας είναι καλές, τα αποθέματά σας αυξάνονται, Τοξότες. Χρησιμοποιήστε τα!

zwdia shmera

ζώδια Αιγόκερως
Η έκλειψη στις 11 σας επηρεάζει όπως κάθε Πανσέληνος ή Νέα Σελήνη. Είναι ο πλανήτης της σχέσης σας. Αυτή εδώ τροφοδοτείται από την πύρινη ενέργεια του λιονταριού που κρύβεται σε μια σπηλιά περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να δείξει τα αληθινά του συναισθήματα. Εξετάστε τα προσεκτικά, να είστε σίγουροι πριν κάνετε δηλώσεις της αγάπης σας.

ζώδια Υδροχόος
Αν δεν είναι κάτι που θα λέγατε συνήθως, μην το πείτε, αν μια μεγάλη χειρονομία σας κάνει να αισθάνεστε άβολα, μην την κάνετε. Να είστε αληθινοί, Υδροχόοι, η αλήθεια είναι το μόνο που θέλει κάποιος. Η αγάπη αντανακλάται πίσω σε εσάς, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε, να δείτε και να χαμογελάσετε.

ζώδια Ιχθύες
Άλλη μια εβδομάδα με τίποτα ιδιαίτερο να συμβαίνει στον ερωτικό τομέα σας. Θλιβερό, έτσι δεν είναι; Περιμένετε, τι είναι αυτό, μια Πανσέληνος, μια σεληνιακή έκλειψη; Κάποιος μπορεί να μαζεύει το θάρρος για να σας πει ένα γεια, καθώς η Σελήνη κάνει τα ερωτικά μαγικά της, ένα πρώιμο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από κάποιον που είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia