εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 13-19/01

erwtikes-8314

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 13-19/01

ζώδια Κριός
Ότι έγινε στο παρελθόν είναι καλύτερα να παραμείνει εκεί, αλλά κάποιος έχει εκκρεμότητες και διαφωνεί με αυτό. Κάποιος πρώην ή μια χαμένη ευκαιρία μπορεί να έχει σχέδια για το μέλλον σας, αλλά υπάρχουν και κάποιες νέες ευκαιρίες επίσης. Η τελικές αποφάσεις είναι δικές σας.

ζώδια Ταύρος
Μπορεί να μην σας φαίνεται, αλλά κάποιος προσπαθεί. Ένα χαμόγελο, ένα «γεια» ή μια εκτεταμένη ματιά κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης στη δουλειά, είναι ο δικός του/της τρόπος για να σας φλερτάρει. Γιατί απλά δεν σας ζητούν σε ραντεβού, μπορεί να αναρωτηθείτε. Καλή ερώτηση. Γιατί δεν τους ζητάτε εσείς, είναι η απάντηση. Αμοιβαίος ο θαυμασμός.

 

ζώδια Δίδυμοι
Ο Δίας εξακολουθεί να κάνει την ερωτική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα από ποτέ, με τους αδέσμευτους από εσάς σε ζήτηση. Ο Ουρανός από την άλλη, αν και όχι τόσο ξεκάθαρα, προτείνει να μην τα συζητάτε όλα αυτά που γίνονται με τους γονείς σας! Διασκεδαστικές εποχές, Δίδυμοι, αλλά μόνο αυτό αποζητάτε; Αν όχι, πείτε το.

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Έχετε φτιάξει κάποιους δικούς σας κανόνες για τα ερωτικά σας και τώρα είστε έτοιμοι να τους αθετήσετε όλους. Είστε έτοιμοι να τα φτιάξετε με κάποιον από τη δουλειά, να τα ξαναβρείτε με κάποιον πρώην, να πείτε «γεια» σε κάποιον άγνωστο στο λεωφορείο, οτιδήποτε κι αν είναι αυτοί! Η αγάπη έρχεται από μια απεριόριστη προσέγγιση και εμφανίζεται στη ζωή σας με χίλιους τρόπους.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων
Ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος μπαίνει σιγά σιγά στον τομέα των ερωτικών σας αυτή την εβδομάδα, και καθώς το κάνει εσείς διαπιστώνετε ότι γοητεύεστε από κάποιον που φέρει έναν αέρα εξωτικού, πικάντικου στοιχείου στη ζωή σας. Όπως κι αν τον λέτε, δεν είναι ο συνηθισμένος σας τύπος, αλλά κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά.

ζώδια Παρθένος
Μπορείτε να πείτε όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας και στην καρδιά σας χωρίς να ανησυχείτε για το τι θα σας απαντήσει κάποιος άλλος; Είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, Παρθένοι, θα πρέπει και πάλι να επιλέξετε τις κατάλληλες στιγμές, αλλά το να κρατάτε τα συναισθήματά σας για τον εαυτό σας δεν θα σας βγάλει πουθενά. Να είστε τολμηροί.

ζώδια Ζυγός
Ένας συνάδελφος στη δουλειά, ένας συμφοιτητής ίσως ή κάποιος που είναι μέρος της καθημερινότητάς σας, είναι όλοι πιθανοί στόχοι του θεού Έρωτα και σας βάζουν στο παιχνίδι του. Ίσως να είστε λίγο επιφυλακτικοί – τι θα σκεφτεί εκείνος ή εκείνη να αναρωτιέστε. Δεν θα ξέρετε μέχρι να κάνετε κάτι, είναι η δική σας σειρά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζώδια Σκορπιός
Δεν αρέσει στον σκύλο μου να βγαίνει έξω όταν χιονίζει ή όταν βρέχει, δεν μου πολυαρέσει ούτε εμένα, αλλά μόλις βγει έξω και το πάρει απόφαση, το διασκεδάζει όπως πάντα. Μπορεί να μην σας αρέσει το κλίμα, μπορεί να μην σας αρέσουν οι πιθανότητές σας, αλλά το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι αυτό το πρώτο βήμα. Μπορεί και να το διασκεδάσετε.

ζώδια Τοξότης
Με όλους όσους μοιράζεστε τις τωρινές σας ιδέες ή αυτά που έχετε σκοπό να κάνετε – όλοι όμως θα έχουν μια άποψη. Θα σας πουν τι να κάνετε, με ποιον να μιλήσετε, σε ποιο ιστότοπο για ραντεβού να γραφτείτε, τι να αποφύγετε και γιατί δεν πρέπει να φορέσετε πάνω κάτω τζιν, ποτέ! Αν ζητήσετε τη γνώμη τους όμως… Είτε απλά μπορείτε να μην σπαταλήσετε το χρόνο σας και να κάνετε αυτό που θέλετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Αιγόκερως
Είστε γοητευτικοί ομιλητές – πιο πολύ από ποτέ τώρα – και οποιοσδήποτε θα ήταν τυχερός να σας είχε να του ψιθυρίζετε γλυκά λόγια στο αυτί του. Μην του το πείτε αυτό όμως. Μην του πείτε πόσο τυχερός είναι από την αρχή, αφήστε τον να το ανακαλύψει από μόνος του.

ζώδια Υδροχόος
Ο Ήλιος είναι στο ζώδιό σας από την Πέμπτη, και ως ο ερωτικός σας κυβερνήτης κατευθύνει αυτούς που θα ήθελαν να σας γνωρίσουν καλύτερα προς το δρόμο σας. Μπορεί να υπάρχουν και κάποια πραγματικά ερωτικά ενδιαφέροντα ανάμεσά τους. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να αναγνωρίσετε ποιος είναι εκεί για τη φάση και ποιος είναι εκεί για να εκτιμήσει τη συλλογή γραμματοσήμων σας.

ζώδια Ιχθύες
Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Ποσειδώνας είναι στο ζώδιό σας και ενθαρρύνουν τον έρωτα, αλλά αυτή τη φορά η κατάσταση μπορεί να μοιάζει περισσότερο με «αρκετά μιλήσαμε, πιάσε τώρα το παλτό σου και φύγαμε», παρά με απαγγελία ποίησης για τρεις εβδομάδες πριν τολμήσετε να περπατήσετε χεράκι χεράκι. Είναι περισσότερο σωματική η φάση, Ιχθύες, γι’ αυτό κάντε την κίνησή σας με αυτοπεποίθηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66