εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 14-20/10

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 14-20/10

ζωδια Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Αν μόλις ξεκινήσατε να βλέπετε κάποιον, η Κυριακή θα σας υποδείξει αν βρίσκεστε στο σωστό δρόμο ή και όχι. Μεγάλη εβδομάδα για τις σχέσεις όλων των ειδών, η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνια οπότε ή μένουμε ή τρέχουμε τώρα, δεν υπάρχει μέση λύση. Η Αφροδίτη έρχεται από την Τρίτη, και φέρνει νέα αγάπη από μακριά για τον πολυταξιδεμένο Άρη.

ζωδια Ταύρος (21 Απριλίου- 21 Μαΐου)
Η Αφροδίτη βγαίνει από τον τομέα των ερωτικών σας από την Τρίτη, οπότε πάει αυτό. Τι μπορείτε να κάνετε από εκεί και πέρα; Πολλά πράγματα Ταύροι, αλλά μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε τα πράγματα να κυλήσουν λίγο πιο γρήγορα από τους συνηθισμένους σας ρυθμούς. Μην πιαστείτε στην παγίδα, πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να πείτε «γεια» σε αυτό το απόλυτα καυτό άτομο. Καμία βιασύνη.

 

ζωδια Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Πολλά πράγματα συμβαίνουν ακόμα στον τομέα του νέου έρωτά σας, αλλά τα καλά νέα αυτή την εβδομάδα είναι πως η νταντά αυτού του τμήματος του χάρτη σας, η ίδια η Αφροδίτη, βρίσκεται στον τομέα της μόνιμης σχέσης. Και; Αν μπορέσετε να κάνετε μία επιλογή, από όλες αυτές που έρχονται στο δρόμο σας, τότε ξεκινούν υπέροχα πράγματα. Αποφάσεις.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος (22 Ιουνίου-23 Ιουλίου)
Είστε σίγουροι; Ίσως αυτή την εβδομάδα πρέπει να καθίσετε να τα σκεφτείτε τα πράγματα, Καρκίνοι. Μπορεί να υπάρχουν αυτοί που λέμε θορυβώδεις παράγοντες – ή μπορείτε να τους πείτε ενοχλητικούς – αλλά ανεξάρτητα με το όνομα που θα επιλέξετε να τους δώσετε, ο έρωτας μπορεί να είναι εκρηκτικός. Μπορεί να σας αρέσει εκρηκτικός, οπότε σε αυτή την περίπτωση προχωρήστε και απολαύστε την θερμότητα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων (24 Ιουλίου- 23 Αυγούστου)
Δεν είστε σε διάθεση για κάποιον που ενδιαφέρεται περισσότερο για τον εαυτό του από ότι για εσάς, και καλά κάνετε, Λιοντάρια. Όλα έχουν να κάνουν με την ισορροπία, το δούναι και λαβείν. Τα πράγματα αλλάζουν αυτή την εβδομάδα και αν είστε με κάποιον που δεν είναι το σωστό σας ταίρι, μπαίνουν φίλτρα στους τρόπους του / της.

ζωδια Παρθένος (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Λάμψτε σαν διαμάντια καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, κατά την οποία δεν μπορείτε να μην προσέξετε ή να μην σας προσέξει κάποιος που είναι και ο ίδιος αρκετά σπάνιος. Αλλά όλοι ξέρουμε την πίεση που χρειάζεται για να δημιουργηθεί το διαμάντι, πάρτε το αργά γιατί το ίδιο θα κάνει και ο απέναντί σας. Εξαιρετικά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)
Μπορεί να κοιτάτε μια ανακατάταξη σε μια νέα σχέση κάτω από την Πανσέληνο της Κυριακής, ή μήπως σκέφτεστε να κάνετε μια στροφή και να την αφήσετε; Πάρτε την απόφαση σας Ζυγοί, μια χαρά είναι και οι δύο επιλογές. Απλά μην αφήσετε τον εαυτό σας να μπλεχτεί σε ένα μέρος εφησυχασμού. Μίζερος, ανιαρός εφησυχασμός.

ζωδια Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)
Έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι την Τρίτη, οπότε καλύτερα να την εκμεταλλευτείτε. Δεν είναι τόσο απελπιστικά τα πράγματα Σκορπιοί, αλλά χωρίς αμφιβολία το να την έχετε στο πλευρό σας δεν είναι κακό, αλλά έχετε ακόμα τον Ποσειδώνα να παραμένει δεκτικός στις ρομαντικές περιπέτειες. Βγάλτε τον ποιητή από μέσα σας, κάποιος περιμένει να τον εντυπωσιάσετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)
Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας από την Τρίτη, λάμπει το φως της θυμίζοντάς σας, όπως και σε όλους τους αδέσμευτους που περνάνε, ότι η αγάπη πλανάται στον αέρα και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να πείτε «γεια». Έχετε υπόψη σας ότι ο Κρόνος είναι λίγο γερομίζερος, κυβερνά και διατάζει. Χαλαρώστε τις αναστολές σας, αναπνεύστε βαθύτερα.

ζωδια Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου)
Υπάρχουν κάποιοι που εξαπλώνουν φήμες σαν να είναι το χόμπι τους και δεν ξέρουν τι πραγματικά γίνεται Αιγόκεροι, οπότε ίσως πρέπει να τους αγνοήσετε; Μήπως; Η αγάπη δεν εξαρτάται από την γνώμη των τρίτων, εξαρτάται μόνο από τη δική σας, αφήστε όλες τις ανοησίες στο περιθώριο.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου)
Είναι δύσκολο πράγμα να είστε σε σχέση και να έχετε την ανεξαρτησία που χρειάζεστε, αλλά κάποιος νιώθει το ίδιο και δεν θα είναι τόσο δύσκολο να τους εντοπίσετε καθώς θα είναι αυτοί που αυτή τη στιγμή σας απορρίπτουν. Αλλά δύο απορρίψεις δημιουργούν θετικό πρόσημο. Η ελεύθερη σκέψη είναι προς το δρόμο του / της.

ζωδια Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)
Μπορεί να κάνετε κάποιες από τις καλύτερες κινήσεις σας, αλλά πέφτουν στο κρύο πέτρινο έδαφος, τι συμβαίνει; Ήταν δύσκολο να σας προσέξουν για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά αυτό αλλάζει από την Τρίτη. Και εκεί που κάποτε είχε χορταριάσει ο δρόμος, τώρα υπάρχουν χρυσά βότσαλα και χαμογελαστά πρόσωπα που γυρνούν στο πέρασμά σας. Γύρισε η τύχη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66