εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 15-21/04

erwtikes-30-6-14

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 15-21/04

ζώδια Κριός
Τώρα που ο πλανήτης της αγάπης σας η Αφροδίτη είναι σε καλύτερη διάθεση, τα πράγματα πάνε με το δικό σας τρόπο, αλλά όχι πριν ξεκαθαρίσετε προς τα πού πάνε. Κάντε αν διάλειμμα για να αναλογιστείτε τι θέλετε από τον έρωτα, κάντε τα μαγικά και ξεπροβάλετε κάποιον απίθανο!

ζώδια Ταύρος
Ο Άρης στο ζώδιό σας είναι καυτός, δυναμικός και παθιασμένος όσο δεν πάει, Ταύροι. Είναι επίσης ο κυβερνήτης της αγάπης σας, τι να μην σας αρέσει σε όλο αυτό; Μήπως ότι φεύγει την Παρασκευή; Αυτή είναι η στιγμή σας, η Αφροδίτη ανανεώνει την κοινωνική σας ζωή, ο Άρης προσθέτει κουράγιο, οπότε γίνετε τολμηροί και ακόμα πιο τολμηροί!

 

ζώδια Δίδυμοι
Με τον Δία σε αντίθεση με τον Ουρανό, υπάρχουν κάποιες απρόσμενες αλλαγές στα σχέδιά σας, τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως περιμένατε με καυτά ραντεβού και βόλτες με φίλους. Πηγαίνετε με τις αλλαγές, μπορεί ο Δίας να έχει σχεδιάσει κάποια μεγαλύτερα πράγματα; Να είστε ευέλικτοι.

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Όταν δίνεις τον αριθμό σου σε κάποιον και δεν σε παίρνει ποτέ, είναι απογοητευτικό. Αλλά δεν είναι το τέλος του κόσμου, Καρκίνοι, και ίσως ο Πλούτωνας να σας έχει κάνει τη χάρη και να έχει παραγγείλει μια ακύρωση; Ίσως μια παλιά φλόγα ακόμα καίει δυνατά;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζώδια Λέων
Με τις γιορτές έχετε ίσως λίγο περισσότερο χρόνο να απολαύσετε με φίλους, ίσως κι ένα καυτό ραντεβού; Όχι όμως την ίδια στιγμή, ελπίζω. Φαίνεται ότι μπορεί να σκέφτεστε να γνωρίσετε κάποιον καινούριο έρωτα σε κάποιους παλιούς φίλους, όχι ότι καλύτερο αυτή την εβδομάδα.

ζώδια Παρθένος
Αν πιστεύετε ότι κάποιος δεν κάνει για εσάς, θα το πείτε, σωστά; Αν το πιστεύετε και αγνοήσετε αυτό που νιώθετε, πείτε τίποτα και βγείτε το Σάββατο το βράδυ, το πρόσωπό σας θα τους το δείξει όπως και να ‘χει. Η Αφροδίτη έχει πάρει την απόφασή της. Ποιος μένει και ποιος φεύγει;

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Ζυγός
Με τον Δία στο ζώδιό σας να κάνει πολλή φασαρία η προσοχή θα στραφεί επάνω σας, θα είναι όμως καλοδεχούμενη; Φαίνεται πως δεν σας λείπουν οι προσφορές, αλλά το θέμα είναι ποσότητα ή ποιότητα; Θα πρέπει ίσως να φιλήσετε μερικούς βατράχους ή πρίγκιπες κάπου εκεί μέσα.

ζώδια Σκορπιός
Μπορείτε να καταλάβετε τι σκέφτεται κάποιος κοιτώντας τον, έτσι πάει όταν έχετε τις υπερδυνάμεις του Σκορπιού. Μάλλον όχι, καθώς κάποιος που πιστεύατε ότι θα πει ναι αμέσως λέει όχι. Μπου – χου. Φαίνεται πως η Αφροδίτη έχει κάποιον στη σειρά που θα πει ναι. Δείξτε ζωηροί.

ζώδια Τοξότης
Δεν μπορώ να σας πω για τι να παλέψετε, τι να πείτε, πώς να φερθείτε, πότε να στείλετε μήνυμα ή πόσα να δώσετε για τη βενζίνη όταν βγαίνετε μαζί. Αλλά αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι θα υπάρξει μια προσφορά για μια νύχτα έξω και κάποιος σοφός, υπέροχος και πολύ ταξιδεμένος μπορεί να έρθει. Τέλεια.

zwdia-768

ζώδια Αιγόκερως
Ο Άρης φεύγει από τον ερωτικό τομέα του χάρτη σας στο τέλος της εβδομάδας, έτσι αν υπάρχει κάποιος που θα θέλατε να γνωρίσετε καλύτερα είναι καλή ιδέα να πείτε τώρα ένα γεια. Ή να τους περάσετε ένα ραβασάκι και να τους ζητήσετε σε ραντεβού. Και τα δύο θα πιάσουν.

ζώδια Υδροχόος
Μπορεί εσείς να μην έχετε ιδέα ποιος πρόκειται να δοκιμάσει την υπεροχότητά σας στη συνέχεια, αλλά ο Άρης ξέρει. Δεν θα το μοιραστεί μαζί σας αυτή την εβδομάδα, οπότε περιμένετε, αλλά την επόμενη έχει κάποιες αποκαλύψεις για εσάς, Υδροχόοι. Έτσι ακριβώς, όπως σας αρέσει.

ζώδια Ιχθύες
Με την Αφροδίτη να κινείται στην κανονική της πορεία στο ζώδιό σας, σίγουρα τα πράγματα έχουν αρχίσει να παίρνουν ρυθμό. Όντως, αλλά μην βιαστείτε να συμβιβαστείτε με την πρώτη προσφορά που θα σας έρθει. Λες και θα το κάντε. Να είστε μυστήριοι, μην είστε διαθέσιμοι, ενώ την ίδια στιγμή κάντε τικ στη λίστα σας και φτιάξτε έναν πίνακα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00