εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 15-21/07

g-spot-zwdio

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 15-21/07

ζώδια Κριός
Λίγη βοήθεια στο μέτωπο της συζήτησης είναι ευπρόσδεκτη. Τα κατάλληλα λόγια στην τέλεια περίσταση, ο σωστός τόνος, το χαμόγελο, η γοητεία, η υπόσχεση των παραπάνω που έρχονται. Είστε δάσκαλοι στο φλερτ αυτή την εβδομάδα, Κριοί, χρησιμοποιήστε το ορθά, δείξτε σε όλους πώς γίνεται!

ζώδια Ταύρος
Ακόμα κι αν έχετε δέκα χιλιάδες πράγματα να κάνετε, πρέπει να βρείτε χρόνο για μια ωραία νυχτερινή έξοδο. Τίποτα δεν θα αλλάξει στη ζωή σας αν μένετε εφτά μέρες την εβδομάδα στο σπίτι. Όσο δελεαστικό κι αν είναι να καθίσετε στον καναπέ και να φάτε παγωτό κοιτώντας τηλεόραση, τίποτα δεν θα αλλάξει αν δεν αλλάξετε εσείς. Συμβουλή από τον Άρη.

 

ζώδια Δίδυμοι
Αν έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε την αγαπητή Αφροδίτη που έχετε στο ζώδιό σας, σας προτείνω να το κάνετε σύντομα. Είναι υπέροχο που τώρα είναι εκεί, αλλά δεν θα είναι για πάντα, Δίδυμοι. Δεν είναι δα και τόσο σύνηθες, να την έχετε να δουλεύει για τον έρωτα και το ρομαντισμό από τα κεντρικά των Διδύμων. Άντε!

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας πρωταγωνιστούν σε ένα δράμα, τσακώνονται για ένα θέμα σχέσης. Αν έχετε γνωρίσει κάποιον πρόσφατα, θα μάθετε ποιος είναι πραγματικά, αν είναι όντως έτσι όπως φαίνεται. Και αν όχι; Μιλήστε, μην τα κλείνετε μέσα σας, Καρκίνοι.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων
Με τον Άρη στο ζώδιό σας από την Πέμπτη, υπάρχουν διαθέσιμα πάθος και δυνατή ενέργεια. Θα μπορούσατε να τα χρησιμοποιήσετε για να πλέξετε έναν υπέροχο σκούφο, αλλά πιστεύω πως δεν είναι του στυλ σας. Η Αφροδίτη είναι στον τομέα της κοινωνικότητάς σας. Βάλτε την Αφροδίτη και τον Άρη μαζί και βρείτε κάποιον να παθιαστείτε.

ζώδια Παρθένος
Το ύψος που φτάνει η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα στο χάρτη σας, υποδεικνύει ότι δεν μπορείτε να μην παρατηρήσετε κάποιον και εκείνος εσάς. Όμως είναι ένα πράγμα να παρατηρήσετε ο ένας τον άλλο, και είναι άλλο να εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη και να ταρακουνήσετε τα πράγματα, να πείτε «γεια». Έχετε θάρρος.

ζώδια Ζυγός
Αναμένεται από εσάς να έχετε λύσει το θέμα αγάπη, είναι αναπόσπαστο μέρος του να είσαι Ζυγός, σωστά; Καμία πίεση. Το θέμα αυτής της εβδομάδας είναι να ξέρετε πού πρέπει να μείνετε στην απ’ έξω, πότε να δώσετε μια ξεκάθαρη απάντηση σε έναν θαυμαστή που επιμένει. Ένα ξεκάθαρο όχι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Σκορπιός
Το βραδινό σας είναι έτοιμο και σας περιμένει ένας άνετος καναπές. Ωραία. Πώς πάει αυτός ο νέος έρωτας, Σκορπιοί; Το πάθος είναι μεγάλο, πράγματα λέγονται, πράγματα δεν μπορούν να μην ειπωθούν και δεν θα έπρεπε. Οι ειλικρινείς κουβέντες είναι καλές, αν ανεβάζουν τη θερμοκρασία; Όχι και τόσο. Οι νέοι έρωτες απαιτούν μια απαλή προσέγγιση.

ζώδια Τοξότης
Όταν ο Κρόνος είναι στο ζώδιό σας – που είναι – θα συμβούν προσαρμογές, γεγονός. Όταν η Αφροδίτη είναι σε αντίθεση με τον Κρόνο, οι πιθανότητες είναι οι προσαρμογές αυτές να αφορούν μια σχέση ή την προσέγγισή σας προς τις σχέσεις γενικότερα. Προσαρμοστείτε. Προσαρμόστε μια νέα σχέση, το πού ψάχνετε τον έρωτα, τι περιμένετε και επανεξετάστε αυτή τη ζακέτα;

Διαβαστε τις  ερωτικες προβλεψεις  Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Αιγόκερως
Η δουλειά μπορεί να φέρει μερικές ευκαιρίες για έρωτα και δεν πρόκειται να μην προσέξετε την ενέργεια, όλοι οι άλλοι σίγουρα την προσέχουν. Αν πιστεύετε ότι μπορείτε να κρατήσετε ερωτικά μυστικά αυτή την εβδομάδα, ξανασκεφτείτε το. Όλοι ξέρουμε πού δείχνει η ερωτική σας πυξίδα. Ακολουθήστε τη.

ζώδια Υδροχόος
Είστε ακόμα σε εδάφη μεγάλης αγάπης, η Αφροδίτη και ο Άρης ψάχνουν κάποιον να σας τα φτιάξουν ή να δυναμώσουν έναν νέο έρωτα που μπορεί να έχει ήδη ξεκινήσει. Μπορεί να έχετε μπει στον πειρασμό να το παίξετε με τη συνηθισμένη σας χαλαρότητα, ίσως όμως να πρέπει να θερμάνετε λίγο την προσέγγισή σας. Κάντε τη καυτή, Υδροχόοι.

ζώδια Ιχθύες
Δεν έχετε καμία υποχρέωση να κάνετε ή να πείτε κάτι, είναι απλά ένας καφές. Αν δεν θέλετε να τον τελειώσετε, αν βλέπετε ότι αυτός ή αυτή δεν είναι για εσάς, πείτε απλώς «όχι» για έναν επόμενο καφέ και φύγετε. Πηγαίνετε, δείτε, ακούστε, κινηθείτε χωρίς προσδοκίες. Μπορεί να θέλετε να μείνετε και για πρωινό!

zwdia shmera