εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 16 – 22/09

erwtikes-provlepseis-pempti-24-4

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 16 – 22/09

ζωδια Κριός
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με μια νέα άφιξη, κατά πάσα πιθανότητα στον εργασιακό σας χώρο. Ένα όμορφο πρόσωπο σας χαμογελά και θέλετε να ανταποδώσετε αυτό το χαμόγελο. Δεν έχετε λόγο να νιώσετε άβολα, η καρδιά θέλει αυτό που θέλει. Ακολουθήστε τη ροή του ρομάντζου!

ζωδια Ταύρος
Καινούργιες ενέργειες στους ερωτικούς αιθέρες σας, φέρνουν νέα ενδιαφέροντα για εσάς στη γη! Μπορεί να κάνετε την καινούργια γνωριμία μέσα στον φιλικό σας κύκλο, στην τάξη γυμναστικής ή μαγειρικής. Μην απομονώνεστε, αν θέλετε να διασκεδάζετε πιο πολύ!

 

ζωδια Δίδυμοι
Αν αναζητάτε τρόπο να κάνετε εντύπωση, αυτή είναι η ιδανική εβδομάδα για να λάμψετε! Ας μάθει ένα ιδιαίτερο άτομο ότι είστε αδέσμευτοι, χωρίς να το γράψετε στο μέτωπό σας. Αφήστε την υπερβολική σκέψη, γελάστε μαζί και θα κερδίσετε ένα ραντεβού – αρχικά!

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Ένα άτομο που κυριαρχεί στις σκέψεις σας, μπορεί να μπει και στην καρδιά σας με την αρωγή της Αφροδίτης που ανανεώνει τις προοπτικές σας! Σας χαρίζει πιο ελκυστικές δονήσεις και ευφράδεια, περιποιείται τις λεπτομέρειες για εσάς. Αξιοποιήστε το μαγικό της άγγιγμα!

Διαβαστε Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017-18  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Λέων
Όταν νιώθετε ότι κάτι δεν είναι απόλυτα σωστό, πρέπει να δίνετε πιο πολλή σημασία – αν και το να γνωρίζετε μέχρι να κάνετε κάτι επί αυτού, απέχει αρκετά. Ίσως προκύψει κάποια σκηνή, ίσως υπάρξουν κάποιες άβολες στιγμές… Καλύτερα αυτό, από το να χάσετε μήνες από τη ζωή σας και από την αγάπη, σωστά;

ζωδια Παρθένος
Όταν έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, θέλετε να ανασηκώσετε τα πέπλα σας και να βγείτε λίγο πιο έξω στον κόσμο. Ερευνήστε τι έχει να σας προτείνει η θεά της ομορφιάς, κάντε έναν περίπατο στα πέριξ, ελάτε πιο κοντά σε άτομα που μοιράζεστε όμοιες απόψεις, τολμήστε την προσέγγιση!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγός
Η δική σας ιδιοσυγκρασία δεν είναι λάτρης της υπαίθρου και των περιπάτων, σαν τους γείτονές σας τους Παρθένους. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε αυτό, όμως μην εκπλαγείτε αν σας έλκει ένα άτομο με λασπωμένες μπότες ή χαχόλικα ρούχα. Ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων!

ζωδια Σκορπιός
Κατανοείτε ότι το να κάνετε ένα μπάνιο, δεν είναι αιτία για να μείνετε στο σπίτι το βράδυ. Χρειάζεστε μια καλύτερη δικαιολογία, αν δεν θέλετε να δείτε ότι ένα άτομο καταβάλει προσπάθεια να σας εντάξει στην παρέα του. Ίσως αυτό να είναι μόνο η αρχή – όμως η απόφαση είναι δική σας.

ζωδια Τοξότης
Μπορείτε να δείξετε στους άλλους πόσο έξυπνοι είστε, με τις ευφυείς απαντήσεις σας και την οξυδέρκειά σας. Έτσι θα τους εκπλήξετε – ή θα τους απομακρύνετε αν θεωρήσουν ότι είστε φιγουρατζήδες! Σκεφτείτε το, ηρεμήστε και να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι σε κάποια άτομα αρέσει αυτό που βλέπουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Αιγόκερως
Πόσο μακριά μπορεί να φτάσετε για να βρείτε ένα άτομο που θα σας κάνει να μην πατάτε στα πόδια σας; Η Αφροδίτη ζητά από εσάς αυτή την περίοδο να κάνετε ένα διάλειμμα από την αναζήτηση, γιατί η αγάπη θα έρθει να σας βρει στην ώρα της. Είτε να κάνετε μια πιο μακρά διαδρομή, δουλεύοντας για την επιτυχία μιας νέας σας γνωριμίας.

ζωδια Υδροχόος
Η Αφροδίτη βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σας και όλα φαίνεται να έχουν μια όμορφη και ομαλή πορεία. Η αναχώρηση της θεάς του έρωτα την Τετάρτη δεν πρέπει να σας πανικοβάλει, απλά θα αλλάξετε εστίαση και θα αναζητήσετε κάτι με σημασία.

ζωδια Ιχθύες
Φαίνεται ότι όλες οι δυνάμεις συνωμοτούν για τη βελτίωση της ερωτικής σας ζωής! Η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης της καινούργιας σας αγάπης, και είναι φρέσκια και έτοιμη να δράσει στον τομέα των σχέσεών σας. Η σύμπραξή της με την Αφροδίτη, δεν θα σας αφήσει περιθώρια διαφυγής! Υπέροχα!