εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 16-22/09

test-gamos-zwdia

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 16-22/09

ζωδια Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Η ισημερία σηματοδοτεί πάντα μια περίοδο για τις σχέσεις, με τον Ήλιο να κινείται στο αντίθετό σας ζώδιο. Όλα είναι σχετικά με τα τετ – α- τετ, όπου κι αν τα βρείτε. Η Αφροδίτη είναι ήδη εκεί, οπότε προσέχετε, ψάξτε για ευκαιρίες για νέες συναντήσεις αν είστε μόνοι, αν βλέπετε ήδη κάποιον μπορεί όλα να κινηθούν πολύ, πολύ γρήγορα.

ζωδια Ταύρος (21 Απριλίου- 21 Μαΐου)
Ο Ερμής επιτέλους τελειώνει την ανάδρομη πορεία του και κερδίζετε την Αφροδίτη στον ερωτικό σας τομέα. Πόση ακόμα ώθηση θα μπορούσε να σας δοθεί προς τη σωστή κατεύθυνση; Πάρτε το χρόνο σας Ταύροι, έχετε επιλογές μπροστά σας και αυτό είναι καλό, αλλά η πραγματική δοκιμασία μπορεί να είναι αυτή της υπομονής. Τέλειο ταίρι, μην συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο.

 

ζωδια Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Ο ερωτικός σας τομέας είναι γεμάτος και ήταν κάμποσο καιρό τώρα και τώρα παίρνετε κάποια έξτρα βοήθεια από τον Ήλιο που υποστηρίζει την Αφροδίτη και τις επιλογές της. Η Αφροδίτη φεύγει την Παρασκευή, έχει δει κάποιον που μπορεί να σας ταιριάζει, οπότε τώρα ο Ήλιος το επιβεβαιώνει και σας ζητά να πείτε γεια.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος (22 Ιουνίου-23 Ιουλίου)
Από το τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη είναι στον τομέα της νέας σχέσης σας, από το τέλος αυτής της εβδομάδας, αυτής! Ναι λοιπό,ν και αν θέλετε να το βλέπετε έτσι Καρκίνοι, μπορείτε να τα καταφέρετε υψηλότερα του μετρίου και να προσπαθήσετε να επανασυνδεθείτε με μια πρώην ερωτική περιπέτεια.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων (24 Ιουλίου- 23 Αυγούστου)
Κανείς δεν ενδιαφέρετε για τους λόγους που αφήσατε τους πρώην σας, γιατί τα πράγματα δεν δούλεψαν ή τα δράματα που μπορεί ακόμα να βιώνετε, αυτό που θέλουν να δουν είναι τον Λέοντα που φωτίζεται όταν η διασκέδαση φαίνεται στον ορίζοντα και τώρα το βλέπετε αυτό. Πρώην – ξεπρώην, αφήστε τα όλα πίσω και δείτε ποιος είναι μπροστά.

ζωδια Παρθένος (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Ο Ερμής επιστρέφει στην κανονική του πορεία από την Πέμπτη, δεν έχει σχέση με την ερωτική σας ζωή, αλλά σας βοηθάει να κλείσετε αυτό το πρώτο ραντεβού ή το πάρτι με φίλους που ξέρετε ποιος σας περιμένει εκεί. Η μοίρα μπορεί και πάλι να σας βρει όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, εύκολα, αυτό που κάνει ο Ερμής είναι να σας καθησυχάζει πως κάποιος είναι η σωστή επιλογή. Κάντε το!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)
Λέτε αντίο στην Αφροδίτη από την Παρασκευή, γεια στον Ήλιο την Τετάρτη, οπότε όπως και να το δείτε είστε ακόμα στο επίκεντρο της προσοχής και εκεί ακριβώς θα έπρεπε να είστε με τα γενέθλιά σας να πλησιάζουν. Οι νέοι έρωτες συμβαίνουν με απρόσμενους τρόπους. Πολύ συναρπαστικό.

ζωδια Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)
Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας από την Παρασκευή, μέχρι τότε μπορεί να θέλετε να ξεμπερδεύετε με όσα σας κρατούσαν στο παρελθόν για υπερβολικά πολύ καιρό, Σκορπιοί. Η αγάπη δεν έχει να κάνει πάντα με τον ποιον γνωρίζεις, έχει συχνά να κάνει με το πώς αποβάλεις το ένα δέρμα για να δημιουργήσεις χώρο για νέες εμπειρίες, ειδικά για το δικό σας ζώδιο. Δημιουργήστε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)
Όταν η νύχτα έχει τελειώσει και αναρωτιέστε αν πρέπει να σκύψετε για το πρώτο φιλί ή να περιμένετε μια πιο ρομαντική στιγμή, πιο ρομαντική από τους πάντες μέσα στο λεωφορείο να χάσκουν έξω από τα θολά τζάμια; Περιμένετε, κάποιος νέος απαιτεί όλα τα ρομαντικά πρότυπα. Οπότε δείξτε τα τους.

ζωδια Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου)
Όταν έχεις ζήσει και έχεις αγαπήσει, ξέρεις ένα δυο πράγματα και εσείς ξέρετε ένα δυο πράγματα Αιγόκεροι, οπότε τι έχετε μάθει; Όπως μοιράζεστε την σοφία σας με κάποιον φίλο, για να τον ή την βοηθήσετε, ακούστε αυτό που λέτε, καθώς οι ερωτικές συμβουλές αντικατοπτρίζονται πίσω.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου)
Σίγουρα είχατε αρκετό από το κυνήγι και δεν θα σας πείραζε αν κάποιος αφηνόταν να πιαστεί. Υπομονή Υδροχόοι, φαίνετε πως αρχίζουν να κόβουν ταχύτητα και η τύχη σας ξυπνάει επιτέλους, οπότε τώρα είναι η δική σας σειρά να δείξετε πολύ κουλ. Ή όχι; Αρκετά με τα παιχνίδια, μπείτε στο θέμα.

ζωδια Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)
Κάτι σχεδόν μαγικό συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή και για κάποιους μπορεί να μην είναι ο τρόπος που θα ήθελαν να συμβεί, αλλά εμπιστευτείτε ότι το σύμπαν, ακόμα και στις πιο δύσκολες των περιπτώσεων, έχει ρίξει αστερόσκονη πάνω στις σχέσεις, ακόμα κι αν εσείς τη βλέπετε σαν σκόνη. Αφήστε τα πράγματα να κατακαθίσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia