εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 16-22/12

gelio

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 16-22/12

ζώδια Κριός
Κάποιες φορές απρόσμενα γεγονότα, αλλαγές στις διαδρομές σας, αλλαγές στα σχέδιά σας για το Σαββατοκύριακο, οτιδήποτε σας πάει κάπου που δεν περιμένατε να είστε, μπορεί να σας οδηγήσει εκεί ακριβώς που έπρεπε να είστε! Ακολουθήστε το, Κριοί. Είναι μια εβδομάδα αναστροφών, κάτω και πάνω και απότομων στροφών, για να φτάσετε στον έρωτα!

ζώδια Ταύρος
Τι μπορείτε να κάνετε αν χάσατε το λεωφορείο, αν η μπαταρία του τηλεφώνου σας τελειώσει ή πήγατε στο ραντεβού αλλά ο άλλος είχε φύγει; Όχι και πολλά. Οπότε τώρα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος φύγετε νωρίτερα, φορτίστε το κινητό σας και πηγαίνετε στην ώρα σας ή και λίγο πιο νωρίς. Καλύτερο από το να αργήσετε.

 

ζώδια Δίδυμοι
Είναι η πιο καταπληκτική εποχή του χρόνου. Αμφισβητήσιμο, αλλά υπάρχουν σίγουρα περισσότερες προσκλήσεις στο κοινωνικό μέτωπο. Βάλτε τα δυνατά σας, ειδικότερα γιατί ο Κρόνος έχει δρομολογήσει μια μοιραία συνάντηση – ίσως και δύο – καθώς αυτός και ο Δίας προσφέρουν και επιλογές. Καλές εποχές.

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Το χειμερινό ηλιοστάσιο προσφέρει τη ζεστασιά του Ήλιου στον τομέα της σχέσης σας, και έρχεται αμέσως μετά ο Ερμής που αναστατώνει τα πράγματα. Συζητήσεις αρχίζουν, χαμόγελα ανταλλάσσονται, αλλά πάρτε το χρόνο σας, Καρκίνοι… απλά πάρτε το χρόνο σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων
Αυτό που θεωρείτε εσείς σημαντικό, μπορεί να μην είναι τόσο κρίσιμο για κάποιον άλλο. Δεν μπορείτε παρά να συμφωνήσετε με αυτό, σωστά; Είναι καλό να υπάρχει μια διαφορά στις απόψεις, υγιές θα μπορούσαμε να πούμε, αλλά ισχύει για κάποιον που θα θέλατε να γνωρίσετε καλύτερα ή μόνο για τους φίλους σας; Οι συζητήσιμοι τύποι σας τραβούν.

ζώδια Παρθένος
Ανταλλάξτε αριθμούς αλλά φροντίστε να τους τσεκάρετε ξανά και ξανά, καθώς ο κυβερνήτης σας και νέος ερωτικός σας πλανήτης, ο Ερμής, γυρίζει ανάδρομος από τη Δευτέρα. Δεν είναι η εξουσία του που καθυστερεί τον έρωτα, είναι η τοποθέτησή του, αλλά εξακολουθεί να προσπαθεί για να σας γνωρίσει κάποιον ξεχωριστό. Απλά σας κάνει να δουλεύετε λίγο παραπάνω γι’ αυτό.

ζώδια Ζυγός
Κάποιος καινούργιος μπορεί να μοιάζει σωστός, να σας καταλαβαίνει, απλά. Με την Αφροδίτη και τον Άρη να κάνουν τα μαγικά τους, ενώ ο Δίας και ο Ουρανός να σας κάνουν πιο δεσμευμένους από ποτέ σε μια νέα σχέση, έχετε ένα δίκιο. Μόνοι και εύχεστε να ήσασταν εσείς αυτοί; Δεχθείτε μια γκλαμουράτη πρόταση και μπορεί να γίνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Σκορπιός
Δεν χρειάζεται να το κάνετε τεράστιο θέμα το πώς κάποιος άφησε τα πράγματα. Ξέρουν τι έκαναν και τι δεν έκαναν, Σκορπιοί, και λυπούνται γι’ αυτό. Είναι αρκετό; Μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε αν υπάρχει μια παραπάνω θέση στο τραπέζι σας. Κάντε χώρο ή διώξτε τους.

ζώδια Τοξότης
Καθώς πλησιάζει η μεγάλη ημέρα, ο κυβερνήτης σας ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος. Ναι, η 19η του μήνα είναι η μέρα που φοβόσασταν, καθώς θα γυρίσει προς τα πίσω στο ζώδιό σας. Φέρνει κάποιον πίσω για μια δεύτερη ευκαιρία να κάνει μια καλύτερη εντύπωση, είτε είστε εσείς αυτοί είτε εκείνος που θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Αιγόκερως
Η Αφροδίτη προτείνει κάποιον που δεν είναι ο συνηθισμένος σας τύπος, και προκαλεί μια αναστάτωση τραβώντας την προσοχή πάνω του. Ο Ήλιος θα είναι στο ζώδιό σας από τις 21 του μήνα, οπότε τι καλύτερο για δώρο από κάποιον κάπως συναρπαστικό στο ερωτικό μέτωπο; Ψάξτε για ακραίους, αστείους και σοκαριστικούς κάτω από το δέντρο σας.

ζώδια Υδροχόος
Ποιος σας έδωσε την άδεια να είστε τόσο εκθαμβωτικοί; Η Αφροδίτη; Εντάξει τότε, αλλά υποψιάζομαι ότι άφησε στον Άρη τη δουλειά να σας γεμίσει με ενέργεια, για να αντιμετωπίσετε όλες τις προσφορές που πιθανότατα θα έρθουν στο δρόμο σας. Ομάδα Υδροχόοι, εισερχόμενος έρωτας και ατελείωτη ενέργεια για να τα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.

ζώδια Ιχθύες
Ας κοιτάξουμε την Αφροδίτη που αποκαλύπτει έναν μυστήριο θαυμαστή, που τραβάει την αίσθησή σας για μαγεία και θαύματα. Και είναι πραγματικοί, περπατούν, μιλούν υπέροχα και έχουν ενδιαφέροντα πράγματα να πουν, αν και λίγο άχρηστοι με το χρόνο τους. Ένα ελεύθερο πνεύμα σας επιλέγει, όπως το επιλέγετε κι εσείς. Μαγεία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65