εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 17-23/03

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 17-23/03

ζώδια Κριός
Οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει, αλλά έχουν ανέβει για καλό; Αν ψάχνετε για ερωτική σχέση ίσως η επόμενη κίνησή σας δεν είναι αυτή που πιστεύετε; Αντί να ψάχνετε για κάποιον νέο, φαίνεται πως για να προχωρήσετε θα πρέπει πρώτα να συγχωρήσετε κάποιον πολύ γνωστό σας. Συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σας;

ζώδια Ταύρος
Το να ζείτε στον κόσμο της φαντασίας είναι χαρακτηριστικό του Ταύρου, αλλά για να πείσετε τον εαυτό σας ότι αυτός είναι ο πραγματικός, ίσως να πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω. Η πραγματικότητα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο, σε μια καφετέρια, σε ένα εστιατόριο, σε ένα πάρκο περιφέρεται γύρω από μια συνομιλία, αλλά όχι σε έναν εικονικό κόσμο. Πραγματικότητα ή τίποτα.

 

ζώδια Δίδυμοι
Ξέρετε αυτό τον τύπο που συναντηθήκατε την περασμένη εβδομάδα και ο φίλος σας που δουλεύει στην καφετέρια, η φίλη σας στο φούρνο τον ξέρει επίσης; Ω, για όνομα του Θεού, Δίδυμοι, γιατί κάνετε τα πράγματα δύσκολα; Πηγαίνετε στην πηγή, αρκετά με τα δίκτυα, πείτε ένα γεια σε αυτό τον τύπο ή στο κορίτσι.

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Είναι ξεκάθαρο πώς αισθάνεται κάποιος για εσάς, φανερό σε όλους εκτός από εσάς ίσως; Ο/η οποίος/α είναι πολύ φιλικός, πάντα γυρνάει με το ίδιο λεωφορείο σπίτι, βγαίνει για φαγητό τις ίδιες ώρες; Προσπαθούν πολύ, οπότε γιατί να μην τους ρίξετε μια σανίδα σωτηρίας; Ένα χαμόγελο, ένα νεύμα, ένα κλείσιμο του ματιού;

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων
Υπάρχουν μερικοί θερμόαιμοι τύποι που έχουν τόσο πάθος που δεν ξέρουν τι να το κάνουν, μπορείτε να τους προσφέρετε μερικές ιδέες, είμαι σίγουρος! Ίσως να πρέπει να είστε προσεκτικοί γύρω από αυτόν ή αυτή, Λέοντες; Χα! Πόσο γελάσαμε, παθιασμένοι και θερμόαιμοι; Το ταίρι σας φτιαγμένο στον ουρανό. Κυριολεκτικά.

ζώδια Παρθένος
Δεν θα βρείτε το θησαυρό στο κάτω μέρος μιας λίμνης που ψαρεύουν όλοι, οπότε ίσως ήρθε η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω τη λειτουργία της επιχείρησης Παρθένος; Υπάρχει άνεση σε αυτά που έχετε συνηθίσει, συντρόφους ή χώρους, το καταλαβαίνω αυτό, αλλά ψάχνετε για διαφορετικό είδος άνεσης. Κάντε κάτι διαφορετικό.

ζώδια Ζυγός
Θεέ μου, δεν είμαι σίγουρος πώς να σας το πω αυτό, Ζυγοί, αλλά με τέσσερις στους δέκα πλανήτες στον τομέα της σχέσης σας και με τον Δία στο δικό σας πλευρό, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ ενδιαφέροντα. Τα πράγματα αλλάζουν και γρήγορα, είστε έτοιμοι να κάνετε το τεράστιο άλμα σε μια νέα σχέση;

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Σκορπιός
Είναι πολύ εύκολο, κάποιος που βλέπετε κάθε μέρα, κάποιος που του αρέσετε ξεκάθαρα, αλλά ίσως τον ή την έχετε βαρεθεί ήδη. Αυτό που θέλετε είναι μια μυστική αλεπού, κάποιον που δεν σας παρατηρεί, που μοιάζει να μην ενδιαφέρεται πραγματικά. Αλλά σας ενδιαφέρει. Και το ίδιο τους ενδιαφέρει κι εκείνους. Το παιχνίδι αρχίζει.

ζώδια Τοξότης
Έχετε πολύ πιθανόν το πιο δραστήριο διάγραμμα της νέας αγάπης που έχω δει εδώ και μήνες, αν όχι χρόνια, έχει πιο πολύ φασαρία και από μπουφέ και από την αμερικάνικη εβδομάδα των ναυτών και το πλοίο σας έχει σίγουρα φτάσει. Ντυθείτε και ξεκινήστε. Πηγαίνετε κατά κει, Τοξότες, και δείξτε τους ότι πιάνετε δουλειά. Τρομακτικό.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Αιγόκερως
Ο Άρης εξακολουθεί να ελπίζει για κάποιο πάθος, καθώς τονίζει την επιθυμία σας να συμμετάσχετε σε κάναδυο χόμπι παραπάνω. Τι λέτε για κάτι λίγο πιο χειρονακτικό απ’ ότι περιμένατε; Κάντε μακριά από την συλλογή με τα γραμματόσημα, βρείτε άλλα πράγματα να γλείψετε και να κολλήσετε.

ζώδια Υδροχόος
Ω ξεπεράστε το! Λοιπόν, αυτή είναι μια ωραία αρχή πρέπει να πω, να ξεπεράσετε κάποιον ή κάτι; Ένας νέος έρωτας μπορεί να χρειάζεται να θυμηθεί ότι υποτίθεται ότι βγαίνει μαζί σας, όχι με τους πρώην του. Ή μήπως είστε εσείς αυτοί που πρέπει να προχωρήσετε προς τα εμπρός; Λύστε το όσο πιο διακριτικά μπορείτε.

ζώδια Ιχθύες
Κάποιος που σας βοηθούσε να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά και πάλι, οικονομικά, οικογενειακά, εργασιακά ίσως, έχει έρθει πιο κοντά από ό,τι έχετε συνειδητοποιήσει. Τώρα που είστε πιο έμπειροι στο να αντιμετωπίζετε τα πράγματα μόνοι σας, αυτός ή αυτή μπορεί να σας βλέπει λιγότερο. Είστε ευχαριστημένοι με αυτό; Πείτε το αν δεν είστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65