εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 17-23/06

erwtikes-provlepseis-zodia-pempti-5-6

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 17-23/06

ζώδια Κριός
Όλοι ξέρουμε πως δεν μπορείς να βρεις την πραγματική αγάπη, αν δεν αγαπήσεις πρώτα τον εαυτό σου. Είναι παλιό αλλά διαχρονικό! Αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει με τον εαυτό σας, Κριοί, με το να βρεθείτε στη θέση να είστε πραγματικά χαρούμενοι, να θυμηθείτε ποιοι είστε αληθινά. Και να το θυμάστε αυτό, όταν κάποιος άλλος έρθει ξανά κοντά σας.

ζώδια Ταύρος
Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας! Ορίστε, λάμπει και ελκύει εκείνους που βλέπουν την ομορφιά της μέσα σας, βλέπουν την υπεροχή που ήταν πάντα εκεί και τώρα απλά τονίζεται περισσότερο. Προσέξτε με ποιον μοιράζεστε αυτό το φως, Ταύροι, δεν είναι ένα κοινό δώρο η καθοδήγησή της.

 

ζώδια Δίδυμοι
Αξίζει το χρόνο σας και την ενέργειά σας, να εκμεταλλευτείτε τον Δία καθώς έρχεται αντιμέτωπος με τον Πλούτωνα. Βγάζει στο φως τη συμπεριφορά κάποιου και του θυμίζει ότι ενώ μπορεί να είναι υπέροχος, εσείς έχετε αξίες που δεν είστε διατεθειμένοι να τις διακινδυνεύσετε. Νέος έρωτας, νέοι κανόνες. Οι δικοί σας κανόνες.

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Όταν ο Ήλιος πέφτει στα μάτια σας και εσείς δεν μπορείτε να δείτε μπροστά σας, αυτό είναι έρωτας! Ο Ήλιος είναι μαζί σας από την Τετάρτη και ρίχνει το φως του πάνω σας, καθώς η Αφροδίτη φέρνει στο προσκήνιο την κοινωνική σας ζωή. Βγείτε έξω, χορτάστε ήλιο, χορτάστε έρωτα, ζευγαρώστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζώδια Λέων
Μπορεί να μην έχετε ακούσει ούτε λέξη από αυτά που συζητιούνται, να μην έχετε κρατήσει τίποτα από αυτά που σας λένε οι φίλοι σας ή να μην έχετε δει καμία απ’ τις ταινίες. Πρακτικά, είστε συνεπαρμένοι – ή ίσως η λατρεία να έρχεται προς εσάς και όχι από εσάς. Μεγάλα μάτια, μεγάλος έρωτας, μεγάλες οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

ζώδια Παρθένος
Κανείς δεν μπορεί να κάνει την κίνηση αντί για εσάς, Παρθένοι. Το ξέρετε και το ίδιο συμβαίνει και με κάποιον που είναι αρκετά κοντά σας, βλέπει τι λαχταράτε και σας προτρέπει να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Θα σας δουν και θα σας προσέξουν και θα πάρετε το ρίσκο να σας κρίνουν, άνθρωποι που δεν ξέρετε και δεν σας ενδιαφέρουν καθόλου. Με άλλα λόγια, δεν έχετε τίποτα να χάσετε, πολλά όμως να κερδίσετε!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Ζυγός
Οι στρατιωτικοί τύποι, οι ένστολοι, αυτοί που έχουν κάποια εξουσία… ένα μικρό στοιχείο για το πού μπορεί να βρίσκεται το επόμενο ερωτικό σας ενδιαφέρον. Άλλο ένα στοιχείο; Κάποιος από τη δουλειά σας, που μπορεί να είναι πιο αυταρχικός απ’ όσο θα έπρεπε να είναι, αυτό το παλιό κόλπο. Γνωρίστε τους καλύτερα.

ζώδια Σκορπιός
Θέλετε να κρυφτείτε, δεν σας ενδιαφέρει και – ειλικρινά – δεν θα τελειώσει καλά. Το ξέρω ότι μπορείτε να δείτε το μέλλον, ξέρω ότι έχετε πολλά τέτοια ταλέντα, αλλά κάποιες φορές κάνετε λάθη. Οπότε, η Αφροδίτη είναι στον ερωτικό τομέα σας, ο Ποσειδώνας είναι στον τομέα της πραγματικής αγάπης, οι κρύσταλλοι σας προτρέπουν να προχωρήσετε, τα χαρτιά λένε «ναι». Ξεκινήστε λοιπόν.

ζώδια Τοξότης
Αν κάποιος γυρίσει για καφέ, έχετε αρκετό γάλα; Ελάτε τώρα, Τοξότες, δεν θα θέλει πραγματικά καφέ και το ξέρετε. Θα θέλει κρασί, ίσως ένα παλιό ουίσκι. Τίποτα παραπάνω, απολύτως τίποτα. Συνεχίστε να το λέτε αυτό στον εαυτό σας. Και γεμίστε τα ντουλάπια σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

ζώδια Αιγόκερως
Η Αφροδίτη βρίσκεται ακόμα στον τομέα της διασκέδασής σας, ακόμα χώνεται στα γλυκά του πάρτι και σας βοηθά να φουσκώσετε μπαλόνια. Εμπλακείτε, Αιγόκεροι, μπείτε στην επιτροπή, ακολουθήστε το πρόγραμμα, φορέστε τα καλά σας και κινηθείτε στο ρυθμό. Όσο πιο πολύ βρίσκεστε μέσα στα πράγματα, τόσο πιο πιθανό είναι να κερδίσετε.

ζώδια Υδροχόος
Δεν έχω ιδέα πώς θα είναι ο επόμενος φίλος σας ή φίλη σας, αλλά και ποιος έχει; Ίσως ο θεός Έρωτας να έχει, αλλά δεν λέει τίποτα. Το μόνο που μπορώ να σας πω, είναι πως αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η καλύτερή σας ευκαιρία μέσα σε όλο το μήνα να γνωρίσετε κάποιον. Μην πανικοβάλλεστε αν έχετε ήδη σχέδια. Ο επόμενος μήνας δεν είναι άσχημος. Επιλογές.

ζώδια Ιχθύες
Πόσο χιούμορ έχει αυτό το άτομο, πόσο σας κάνει να γελάτε, τι εξυπνάδα! Πολλοί έχουν χιούμορ, είναι έξυπνοι, αλλά έχουν ό,τι χρειάζεται για τη δουλειά; Είναι ικανοί να σας κάνουν να εντυπωσιαστείτε, να θαμπωθείτε, να οδηγηθείτε απαλά στην αγκαλιά της αγάπης; Πρόκειται να το μάθετε, καθώς τώρα θα κάνουν την κίνησή τους.

zwdia shmera