εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 18-24/11

kerato-7-logoi-na-fugeis

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο

ζώδια Κριός

Τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα όταν κάποιος σας λέει τα συναισθήματά του, δεν χρειάζεται να περάσετε όλη αυτή τη φάση του θέλει; Δεν θέλει; Τώρα η μόνη απόφαση που θα πρέπει να πάρετε είναι: θέλετε να εμπλακείτε ή όχι; Γιατί να μην το κάνετε; Δική σας απόφαση, όμως, όχι δική μου!

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Ο Ήλιος φεύγει από το τομέα της σχέσης σας τη Δευτέρα. Μπορεί να σας τόνισε κάποιες αδυναμίες σε μια νέα σχέση ή να σας έκανε να αναρωτιέστε αν θέλετε εξ αρχής να είστε σε σχέση. Δεν είναι αναγκαστικό Ταύροι, μπορεί όλα να έχουν να κάνουν με το χρόνο σας. Τροφή για σκέψη.

 

ζώδια Δίδυμοι

Δεν είναι εύκολο όταν κάποιος δεν θέλει να σας γνωρίσει όσο θέλετε εσείς να τον γνωρίσετε, σας κάνει να θέλετε ακόμα περισσότερο. Ναι και γι’ αυτό οφείλετε να αναρωτηθείτε, θέλετε όντως να τον γνωρίσετε ή απολαμβάνετε απλά το παιχνίδι του κυνηγιού; Ποιος νοιάζεται όμως!

ζώδια Καρκίνος

Καθώς ο Πλούτωνας και η Αφροδίτη συνδυάζουν τις δυνάμεις τους στο τομέα της σχέσης σας, μπορεί να εκμεταλλεύεστε την υπόσχεση που σας πρόσφερε ο Ήλιος, για μια νέα σχέση, τις τελευταίες εβδομάδες. Ίσως η ένταση, όμως, να σας τρομάζει λίγο; Υπέροχο δεν είναι; Έρχονται παθιασμένες στιγμές στο μέλλον σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζώδια Λέων

Δεν μπορεί να υπάρχουν πολλά που δεν έχετε δει από τον κόσμο Λέοντες. Οπότε μήπως αυτό θέλετε; Μια κοινή εμπειρία είναι κάτι που προσφέρει τροφή για συζήτηση, κάτι που θα σας δώσει την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για κάποιον. Τα αστέρια υπόσχονται νέο έρωτα.

ζώδια Παρθένος

Αν δεν σας καλύπτει, τότε γιατί συνεχίζετε; Οπότε εδώ βρίσκεστε τώρα να συνεχίζετε μια νέα σχέση και αν και δεν καλύπτει όλα σας τα κριτήρια, προφανώς κάτι καλύπτει! Ίσως ήρθε η ώρα να παραδεχτείτε επιτέλους πως η πρόκληση είναι αυτό που κάνει τη σχέση να πηγαίνει καλά;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζώδια Ζυγός

Καθώς ο Άρης συνεχίζει να κάνει τα μαγικά του στο τομέα της νέας σας αγάπης, είναι μια υπέροχη εβδομάδα για δουλειά, ξεκούραση και παιχνίδι. Και μάλιστα σε αυτή τη σειρά. Βγάλτε όλες τους περισπασμούς της δουλειάς από το δρόμο σας νωρίς, πάρτε έναν καλό υπνάκο για να στρώσει το δέρμα σας και προετοιμαστείτε για διασκεδαστικές στιγμές με φίλους που ξέρουν ανθρώπους που μπορούν να σας κάνουν να χαμογελάσετε!

ζώδια Σκορπιός

Καθώς ο Ήλιος φεύγει από το ζώδιο σας οι τούρτες τελειώνουν, οι κάρτες σταματάνε και εσείς δεν έχετε κάνει καμία πρόοδο στο να βρείτε κάποιον νέο στη ζωή σας. Αλλά σταθείτε Σκορπιοί, ο πλανήτης του έρωτα σας, ο Ποσειδώνας, επιστρέφει στην κανονική του πορεία από την Κυριακή και κάποιος που πιστεύατε ότι έχει βγει από το παιχνίδι, σας εκπλήσσει. Ευχάριστα!

ζώδια Τοξότης

Τι πρόκειται να κάνετε αν κάποιος που σας κοιτούσε με προκλητικό βλέμμα, έρθει επιτέλους και σας ζητήσει να βγείτε; Ότι κι αν κάνετε, σας εκλιπαρώ, δεν είναι η ώρα για την ψεύτικη «Ποιος εγώ; Μένω έκπληκτος!» παράσταση σας. Ξεκινήστε σαν να θέλετε να συνεχίσετε: νωρίς το θυμήθηκες, ναι, θα ήθελα να βγούμε ραντεβού. Απλά.

ζώδια Αιγόκερως

Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να γίνετε ρομαντικοί, να κάνετε τους άλλους να σας προσέξουν, αλλά μόνο ένας πρόκειται να δουλέψει και οτιδήποτε άλλο θα φανεί τόσο κλισέ, που ούτε οι γάλλοι δεν θα το αντέξουν. Η Αφροδίτη λέει πως ένα εγκάρδιο και δυνατό γεια σου, είναι αρκετό. Η μαγεία της Θεάς σας βοηθά.

zodia-zvdia-75

ζώδια Υδροχόος

Ναι είστε μοναδικοί, ναι οι άλλοι είναι τυχεροί που σας γνωρίζουν, να έχετε ξεπεράσει τους πρώην σας, ναι είστε έτοιμοι, ναι το παρακάνετε και ναι απλά προχωρήστε να τελειώνουμε. Η υπερανάλυση των πραγμάτων θα σας κρατήσει μέσα στο κεφάλι σας, Υδροχόοι, αφήστε τα όλα να βγουν και νιώστε τη μουσικότητα του χορού.

ζώδια Ιχθύες

Ο Ποσειδώνας κινείτε προς τα εμπρός από την Κυριακή και ως αντιπρόσωπος και κυβερνήτης σας, σας βάζει σε μια πιο παραγωγική ροή. Ο πλανήτης της αγάπης σας, Ερμής, είναι στην κορυφή του χάρτη σας, οπότε μπορείτε να διακρίνετε ποιος είναι έτοιμος για τα μαγικά του Ιχθύ. Κυλήστε προς το μέρος του σας παρακαλώ.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia