εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 22-28/04

evdomadiaies-3-9314

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 22-28/04

ζώδια Κριός
Η Αφροδίτη επιστρέφει στο ζώδιό σας στο τέλος της εβδομάδας. Ώρα να σκεφτείτε τι θέλετε από τις πρόσφατες αναδιατάξεις, επανεξετάσεις και ενδιαφέροντα, ίσως. Έρχεται πίσω με πάθος και ορμή, θα βρείτε τα ενδιαφέροντα αρκετά σύντομα.

ζώδια Ταύρος
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας την Τετάρτη, είναι μια νέα αρχή. Και θα γίνει όπου θεωρείτε εσείς ότι χρειάζεται, Ταύροι. Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη λέει αντίο σε κάποιον, που δεν ήταν τόσο σημαντικός όσο πιστεύατε. Τέλος και αρχή. Ας είναι.

 

ζώδια Δίδυμοι
Καθώς ανεβαίνει στα ύψη η κοινωνική σας ζωή, πρέπει να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να πάτε σε νέα μέρη και να περάσετε καλά. Δεν έχει να κάνει μόνο με τον έρωτα, φυσικά, τουλάχιστον όχι αυτή την εβδομάδα. Αλλά η Αφροδίτη μπαίνει στο παιχνίδι σύντομα. Για την ώρα κάντε νέες επαφές, θα οδηγήσουν στον έρωτα.

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Όταν πιστεύεις ότι κάποιος ενδιαφέρεται για σένα, και τελικά αποδεικνύεται ότι το μόνο που ήθελε ήταν τη συνταγή σου για τσιζκέικ, είναι απογοητευτικό. Τι κι αν δεν ενδιαφέρεται κάποιος; Κάποιος που όντως ενδιαφέρεται, θα το κάνει γνωστό μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ξεπεράστε το.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων
Ο Κρόνος και η Αφροδίτη μειώνουν τις επιλογές σας, παρακάμπτουν αυτό που πιστεύατε ότι είναι ο ανοιχτός δρόμος για την ερωτική σας ζωή και ανοίγουν νέα μονοπάτια. Ακυρώσεις, καθυστερήσεις, απρόσμενοι επισκέπτες. Όλα αυτά είναι στοιχεία για το πού βρίσκεται η πραγματική αγάπη.

ζώδια Παρθένος
Η Αφροδίτη περνά την τελευταία της εβδομάδα στον τομέα της σχέσης σας και γυρίζει στην ορθή της πορεία. Ο στόχος σας είναι να εκμεταλλευτείτε την επίσκεψή της, να ζητήσετε από κάποιον ραντεβού, να προσδιορίσετε τη νέα σας σχέση, να αλλάξετε την κόμη σας. Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό, Παρθένοι. Εκμεταλλευτείτε τη στο έπακρο.

ζώδια Ζυγός
Θέλετε κάποιον πίσω; Θέλετε να δείτε κάποιον από πίσω καθώς φεύγει; Θέλετε απλώς λίγο χώρο; Τι λέτε για ένα μεγάλο μπολ παγωτό και μια κουβερτούλα, που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε; Η Αφροδίτη μετράει αντίστροφα, τικ-τακ, Ζυγοί, τι θέλετε πραγματικά;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζώδια Σκορπιός
Όταν είστε σίγουροι ότι κάποιος είναι σωστός για εσάς, τον κυνηγάτε. Τι γίνεται όμως όταν δεν είστε τόσο σίγουροι; Κανένα ρίσκο, κανένα κέρδος. Αυτό είναι το σκηνικό της εβδομάδας, με μια Νέα Σελήνη και την Αφροδίτη να ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να ευνοήσουν τον τολμηρό Σκορπιό.

ζώδια Τοξότης
Ο Άρης στον τομέα της σχέσης σας είναι παθιασμένος και ομιλητικός, κάτι που κάποιες φορές φαίνεται κάπως ενοχλητικό! Κάποιος μπορεί να έχει να πει πολλά, ίσως να είναι αμήχανος γύρω σας, Τοξότες. Δώστε του λίγο χρόνο να ηρεμίσει, για να δείτε τον πραγματικό του εαυτό.

ζώδια Αιγόκερως
Καθώς η κυβερνήτης της σχέσης σας η Σελήνη, αναδύεται καινούργια την Τετάρτη στον τομέα του χάρτη σας που ψάχνει νέα σχέση, φαίνεται πως θα έχετε τις ευκαιρίες σας για επιτυχία. Και τις έχετε! Οπότε τι θα κάνετε μ’ αυτό, Αιγόκεροι; Χαμογελάστε και χαιρετήστε.

zwdia shmera

ζώδια Υδροχόος
Θα έπρεπε να έχετε σκεφτεί καλύτερα τα πράγματα; Μήπως η προσέγγισή σας τρόμαξε κάποιον; Όχι – και τα πάτε μια χαρά. Απλά οι άλλοι θέλουν να κάνουν τα πράγματα με το δικό τους τρόπο και όχι με το δικό σας. Τρέχετε στο χρονοδιάγραμμα κάποιου άλλου; Θα πρέπει να τον γουστάρετε πραγματικά.

ζώδια Ιχθύες
Η Αφροδίτη φεύγει από το ζώδιό σας την Παρασκευή, μέχρι εκεί θα φτάσετε όσο αφορά την ερωτική σας ζωή, Ιχθύες. Το υπόλοιπο της εβδομάδας θα σας κάνει να νιώθετε μπερδεμένοι: του αρέσω, της αρέσω; Η ομίχλη θα καθαρίσει στο τέλος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia