εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 22-28/07

erwtiki-astrologia

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 22-28/07

ζώδια Κριός
Τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε κάποιον να πάρει μια απόφαση; Πιστεύουν ότι θα ήθελαν να βγουν ραντεβού, αλλά δεν είναι και σίγουροι. Προχωρήστε. Αλήθεια, Κριοί, να συμβιβαστείτε με κάποιον που νομίζει ότι σας κάνει χάρη; Η Νέα Σελήνη της Κυριακής λέει ότι το πάθος σας περιμένει, ορίστε. Τίποτα λιγότερο από ζωώδης μαγνητισμός.

ζώδια Ταύρος
Καθώς ο τομέας των ερωτικών σας επωφελείται από τον Ερμή, γίνεστε αυτή την εβδομάδα ακόμη πιο ομιλητικοί. Ωραία, αλλά μπορείτε ίσως και να φλερτάρετε λίγο περισσότερο; Είναι ωραίοι, φιλικοί τύποι, έχετε πολλά κοινά. Θέλετε να κρεμάσουν πινακίδα γύρω από το λαιμό τους; Δική σας η σειρά, ρωτήστε.

 

ζώδια Δίδυμοι
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, περνάει από διασυνδέσεις στον τομέα της νέας αγάπης σας και από τις σχέσεις γενικότερα. Αυτή η προσφορά-πακέτο, μετατρέπει ένα «γεια» σε κάτι μακροπρόθεσμο και μόνιμο. Εκτός κι αν δεν σας νοιάζει. Να είστε ειλικρινείς από την αρχή. Φλερτ για διασκέδαση ή εξοχικό δίπλα στη θάλασσα, δύο παιδιά και ένας σκύλος με το όνομα Μπούμπης;

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Να έπρεπε να είχατε πει τόσα, όσα είχατε κάνει; Να κάνετε πίσω; Πρέπει να πιστεύουν ότι είστε υπερβολικά άμεσοι. Το τι σκέφτονται, δεν είναι δική σας δουλειά. Αυτό που είστε είναι ειλικρινείς, ενθουσιασμένοι, γεμάτοι ερωτήσεις επειδή θέλετε να μάθετε περισσότερα. Υποψιάζομαι ότι σας βρίσκουν χαριτωμένους, για να ξέρετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Λέων
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας την Κυριακή προοιωνίζει καλές στιγμές, και μαζί με τον Ήλιο σας ετοιμάζουν ένα δώρο για τα γενέθλιά σας. Τι θέλετε; Αν αυτό είναι κάποιος, μια νέα αγάπη που έχετε βάλει στο μάτι, τότε ίσως να μπορεί να βοηθήσει η Αφροδίτη. Μαζεύει τους άλλους γύρω σας σε αφθονία, έσο ανάμεσά τους και τραβήξτε την προσοχή κάποιου.

ζώδια Παρθένος
Το τι λέτε και το τι κάνετε, είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Λέτε ότι είστε έτοιμοι για αγάπη, αλλά μένετε μέσα και ζωγραφίζετε σε ρύζι τη ναυμαχία του Ναβαρίνου. Όσο υπέροχο κι αν είναι αυτό, βλέπετε γιατί δεν βρίσκετε τις συνδέσεις που θέλετε; Έξω, έξω γρήγορα!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Ζυγός
Μπορεί να είναι τόσο απλό όσο ένα «γεια»; Τι πιστεύατε ότι πρέπει να γίνει, Ζυγοί; Περιμένατε να είναι μια ανταλλαγή email με κάποιον που δεν ξέρετε, και να αποδειχθεί ότι είναι ο έρωτας της ζωής σας και ότι ζει λίγο πιο κάτω από το σπίτι σας; Αυτό είναι σενάριο για ταινία. Εδώ είναι η πραγματική ζωή. Πείτε «γεια». Πιο εύκολο.

ζώδια Σκορπιός
Το κρυφτό δεν έχει πλάκα, εκτός αν σας βρουν. Διαφορετικά απλώς κάθεστε κάτω από την σκάλα στα σκοτάδια, μόνοι σας χωρίς να βγάζετε κιχ. Όσο δελεαστικό κι αν είναι, η ερωτική σας ζωή επωφελείται από το να σας βλέπουν, να σας πιάνουν και να βγαίνετε από την κρυψώνα σας.

ζώδια Τοξότης
Όταν δεν σας νοιάζει τι σκέφτεται κάποιος για εσάς, είστε στα καλύτερά σας. Όταν όμως σκέφτεστε τι τους αρέσει, πώς να εντυπωσιάσετε, τι θα πουν στα είκοσι σενάρια που έχετε πλάσει στο μυαλό σας, τότε έχετε θέμα. Κάποιος, που δεν προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε, εντυπωσιάζεται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζώδια Αιγόκερως
Αλήθεια έχετε ξεχάσει τι είπατε, τι κάνατε; Κάποιος πρώην θα σας θυμίσει, θα τεστάρει την αντίληψή σας πάνω στο πώς ήταν η σχέση σας, και μπορεί να περιμένει τη γνώμη σας. Θα την καταλάβουν, αξίζει τον κόπο ή το έχετε ξεπεράσει τόσο, που θα μπορούσε να είχε συμβεί σε προηγούμενη ζωή; Απλά πείτε τους.

ζώδια Υδροχόος
Με τη Νέα Σελήνη στον τομέα της σχέσης, και την Αφροδίτη στον τομέα της νέας αγάπης, η λέξη-κλειδί είναι «νέο». Νέα μέρη να επισκεφθείτε, νέα πρόσωπα να δείτε, νέες σχέσεις μπαίνουν στη ζωή σας και μαζί τους φέρνουν αρχές και θετική αύρα. Πατήστε επαναφορά στα περισσότερα.

ζώδια Ιχθύες
Με τις προσπάθειες κάποιου να σας φλερτάρει ματαιωμένες, ίσως έφταιγε η δουλειά. Τι ακριβώς κυνηγάτε τώρα, τι έχετε βάλει στο μάτι, Ιχθύες; Μια συμφωνία για δουλειά μπορεί να ήταν το ζέσταμα, οπότε τώρα η πραγματική συμφωνία είναι στο χέρι σας και πάλι, πιο κοντά απ’ ότι πιστεύετε. Ένας φίλος κάνει τις συστάσεις. Γεια σου, κα/κε Ιχθύ!

zwdia shmera