εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 24-30/06

erwtikes-14414

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 24-30/06

ζώδια Κριός
Υπάρχει η ορμητική προσέγγιση, η ντροπαλή και συνεσταλμένη ή ίσως η πλάγια, με την αποφυγή της οπτικής επαφής πάση θυσία. Δεν υπάρχει πραγματικά κάποιο σύστημα, Κριοί, ούτε κάποια συμβουλή που μπορούν οι φίλοι σας να σας δώσουν, απλά κάντε το και προσπαθήστε να μην το χαλάσετε. Πηγαίνετε χαλαρά.

ζώδια Ταύρος
Εάν ψάχνετε τον έρωτα κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Αφροδίτης, η οποία περνάει τώρα από το ζώδιό σας, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας. Σας κρατάει το χέρι και το κάνει απολύτως προφανές ότι κάποιος βλέπει την ανάγκη σας. Κυνηγήστε το.

 

ζώδια Δίδυμοι
Κάποια ζώδια δεν μπορούν να το κάνουν διακριτικά. Το προσπαθούν αλλά καταλήγουν να φαίνονται σαν δευτερεύοντες ρόλοι σε κωμωδίες, με την μία γκάφα μετά την άλλη. Αυτό σημαίνει να προσπαθούν υπερβολικά, Δίδυμοι, να σκέφτονται υπερβολικά, να μην δουλεύουν με αυτά που έχουν από τη φύση τους. Εσείς είστε ομιλητικοί, φλερταδόρικοι και μερικές φορές ενοχλητικοί. Το ενοχλητικό λειτούργει για κάποιους, όμως. Όπως για εσάς.

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Ο Άρης και ο Πλούτωνας τρελαίνονται – με ποιον και τι, δεν ξέρω – αλλά δημιουργούν τέτοια θερμότητα στον τομέα της σχέσης σας, που μπορεί να προκαλέσει έκρηξη. Αυτό που μπορεί να προκύψει, είναι μια πληθώρα από ρομαντικές επαφές. Είστε έτοιμοι γι’ αυτό; Καλοκαιρινή κάψα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων
Ο χρόνος δεν υπάρχει, έτσι μας έχουν πει, είναι θέμα φυσικής. Αλλά υπάρχει εδώ στη Γη; Περίπου. Επειδή κάποιος εξυπνάκιας μπορεί να προσπαθήσει να σας εντυπωσιάσει με τις γνώσεις του, δείτε τις προσπάθειές του ως γοητευτικές, όχι ως πρόκληση για διαφωνία.

ζώδια Παρθένος
Τα πρόσφατα κύματα ζέστης και ένα σωρό παγωτά, έχουν κάνει το κεφάλι μου να παγώσει. Αλλά να ‘μαι εδώ, να προκαλώ τον εσωτερικό μου Έρωτα για να μάθω τι συμβαίνει με την ερωτική σας ζωή. Παρακαλώ. Συγγνώμη, όμως, εδώ πρέπει να πω για εσάς, όχι για εμένα, ένα μάθημα που καλά θα κάνετε να λάβετε σοβαρά υπόψη σας. Δείξτε ενδιαφέρον, έρχεται κάτι υπέροχο.

ζώδια Ζυγός
Το κρέας του ενός είναι το δηλητήριο κάποιου άλλου, αλλά τι γίνεται αν είναι και οι δύο χορτοφάγοι; Αυτό – και άλλα μη ενδιαφέροντα πράγματα -φαίνεται να είναι οι ατάκες της εβδομάδας, που κυρίως προέρχονται από τον κυβερνήτη σας τον Δία. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι είστε εξπέρ. Κάποιοι αγαπούν τις κουβεντούλες. Έτσι ακούω, τουλάχιστον.

zwdia - love

ζώδια Σκορπιός
Τι υπέροχα πράγματα σας έφερε η Αφροδίτη στον τομέα της σχέσης σας; Δημιούργησε κάποια καυτά ραντεβού ή ίσως την εξέλιξη μιας νέας σχέσης; Ίσως να σας θύμισε για ποιο λόγο θα έπρεπε να είστε διάσημοι. Και δεν μιλάω για τις συνταγές σας. Μεγάλη δραστηριότητα.

ζώδια Τοξότης
Καθώς έφυγε ο Ήλιος από τον τομέα της σχέσης σας, τα πράγματα έχουν χαλαρώσει κάπως, έγιναν λίγο βαρετά ίσως; Μην πανικοβάλλεστε, Τοξότες, ο Κρόνος και ο Ουρανός κρύβουν κάποιους άσους στο μανίκι τους. Όχι ότι έχουν μανίκια, αλλά αν είχαν; Το μόνο που χρειάζεται, είναι να είστε ευέλικτοι. Οι ακυρώσεις και οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής, φέρνουν ευκαιρίες για νέα αγάπη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Αιγόκερως
Με τη Νέα Σελήνη να φέρνει τέσσερις πλανήτες στον τομέα της σχέσης σας, τα πράγματα μπορεί να αποκτούν ενδιαφέρον εδώ γύρω. Βάλτε και την Αφροδίτη στον τομέα της νέας αγάπης, και έχετε πέντε πλανήτες να πανηγυρίζουν για εσάς, Αιγόκεροι. Τώρα προσθέστε τον Πλούτωνα, τον έντονο Πλούτωνα, που σας θυμίζει τα μαθήματα που μάθατε. Έλεος! Το πήραμε το μήνυμα, Πλούτωνα, τώρα κάνε πιο ‘κεί.

ζώδια Υδροχόος
Κάτι τρέχει με την Μαίρη, και ο Γιώργος δεν είναι τόσο κακός, και τι γίνεται με τον τύπο από το τμήμα ανθρωπίνου δυναμικού; Η δουλειά μπορεί να είναι το καζάνι του πάθους, αλλά πάλι μπορεί να είναι κάποιος από την καθημερινότητά σας που να ζεσταίνει το υπέρδιπλο κρεβάτι σας. Ίσως να πρέπει να ξεκινήσετε με έναν καφέ;

ζώδια Ιχθύες
Το ψάξιμο της αδελφής ψυχής δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο! Απλά μπαίνεις στο διαδίκτυο, βάζεις τις λεπτομέρειες και ορίστε! Αδελφή ψυχή; Δεν είναι τόσο σίγουρο αυτό, Ιχθύες, ίσως να ψάχνετε για κάτι άλλο. Δοκιμάστε αν θέλετε, αλλά φαίνεται πως η αδελφή ψυχή είναι πιο κοντά και από ένα κλικ, απλά γυρίστε και πείτε «γεια».

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera