εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 24-31/03

rantevoy-symperifora-antrwn

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 24-31/03

ζώδια Κριός
Η Νέα Σελήνη της Τρίτης είναι στο ζώδιό σας, σίγουρα αυτό εγγυάται ότι θα κάνετε μια ευχή και θα γίνει πραγματικότητα; Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε. Με πέντε πλανήτες στο ζώδιό σας την ίδια στιγμή μπορεί και να πάτε στο καυτό νέο ραντεβού, αλλά όχι με τον τρόπο που σκέφτεστε. Ενδιαφέρον; Ρωτήστε.

ζώδια Ταύρος
Έχετε ό,τι χρειάζεται, είστε υπέροχοι, σας αρέσει η ευαισθησία, είστε οι πιο καυτοί, τρυφεροί τύποι στην πόλη, οπότε γιατί δεν διώχνετε μακριά τα πλήθη με έναν αρκούδο αγκαλίτσα; Επειδή δεν έχετε μετακινηθεί από τον καναπέ για μέρες; Η επιμονή στη στάση της υποχώρησης κερδίζει την στάση της κοινωνικής ντίβας; Αλλάξτε το.

 

ζώδια Δίδυμοι
Καθώς ο κοινωνικός σας χάρτης βουίζει σαν μελίσσι, δεν είναι να απορεί κανείς που φοράτε τα τυχερά σας παντελόνια κάτω από τη στολή της δουλειάς σας , ποιος ξέρει πότε η παρέα θα σας καλέσει σε ένα μπουφέ και θα βρεθείτε με τα πλήθη; Κάποια μέρα σύντομα, για να απαντήσω στην ερώτησή σας, τα vibes είναι υψηλά.

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Μπορεί να μην έχετε πολλά να πείτε σε κάποιον που σκέφτεται ότι αυτός ή αυτή έχουν όλα τα καλά του κόσμου, αλλά δώστε χρόνο. Σύντομα θα δείτε ότι ήταν όλα παράσταση, Καρκίνοι, και κατά κάποιο τρόπο ήταν, επίσης, για να σας δείξουν ότι είναι εκεί γύρω. Το έχετε προσέξει, έτσι δεν είναι; Όλα αυτά γίνονται το μόνο πράγμα που μπορείτε να σκεφτείτε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων
Το χάος δεν είναι αυτό που θα σκεφτόσασταν φυσικά όταν σχεδιάζετε ένα ραντεβού, ειδικά το πρώτο σας. Αλλά μερικές φορές δεν είναι αυτό που πάει καλά, αλλά αυτό που πάει στραβά που το κάνει αξέχαστο. Αυτό που θα δείτε είναι, η αίσθηση του χιούμορ κάποιου ή την έλλειψή της. Την πορεία της αληθινής αγάπης και όλα αυτά.

ζώδια Παρθένος
Την επόμενη εβδομάδα παίρνετε μια υπενθύμιση, κάποιος που χάσατε στην πορεία εμφανίζεται με έναν νέο BFF και πάει η ευκαιρία σας. Ή μπορείτε να παραδεχτείτε τα συναισθήματά σας αυτή την εβδομάδα και να αναιρέσετε την ανάγκη για τέτοια δράματα; Μην αφήνετε πάρα πολύ καιρό να περάσει για να πάρετε τηλέφωνο, να πείτε ένα γεια, να συγκατοικήσετε, να πάρετε σκύλο, οτιδήποτε.

ζώδια Ζυγός
Πέντε από τους δέκα πλανήτες στο τομέα της σχέσης σας, περιμένετε. Στη δική σας περιοχή έχετε τον Δία που περιμένει πώς και πώς να πιαστεί στα χέρια, να κάνετε τα πράγματα σωστά, έτσι τώρα μπορείτε να δείτε γιατί θα ήταν καλύτερο να γνωρίσετε κάποιον νέο και όχι να επιστρέψετε σε έναν παλιό παίκτη; Προχωρήστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζώδια Σκορπιός
Αυτό που δεν μπορείτε να καταλάβετε είναι το πώς ακριβώς θα χωρέσετε κάποιον στη ζωή σας, είναι τόσο μεγάλο δράμα όταν βρίσκεστε στην πρώτη φάση μιας σχέσης, έτσι δεν είναι; Ξεφύγετε από τη λίστα με τις υποχρεώσεις, ξεχάστε τις προθεσμίες και ζήστε λίγο, Σκορπιοί. Η δουλειά μπορεί να καταστρέφει τον έρωτα.

ζώδια Τοξότης
Μια απίστευτη εβδομάδα Τοξότες, οι μισοί πλανήτες βρίσκονται στον τομέα της νέας σας αγάπης και με τη Σελήνη να υπόσχεται, την Τρίτη μπορεί να θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είστε κάπου κοινωνικά για να τους αξιοποιήσετε στο έπακρο. Πιθανότατα μία από τις καλύτερες εβδομάδες του έτους για τον νέο έρωτα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Αιγόκερως
Στο τέλος αυτής της εβδομάδας ο Ερμής μπαίνει στον τομέα της διασκέδασης και του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων φλερτ, γνωριμιών, ρομαντισμού και “τι κάνεις την Παρασκευή”; Κάντε λίγη εξάσκηση, ξεσκονίστε τις ατάκες σας και ποιος ξέρει, μπορεί ακόμη και να φτάσετε μπροστά στο παιχνίδι. Όπως ακριβώς σας αρέσει.

ζώδια Υδροχόος
Όλοι μπορούν να δουν πόσο σας εκνευρίζει κάποιος, αλλά δεν μπορούν να δουν πόσο συνδεδεμένοι είστε εξίσου καλά! Στην επιφάνεια μπορεί να φαίνεται ότι δεν είστε ερωτευμένοι με το στυλ κάποιου, αλλά κατά βάθος είναι μια διαφορετική ιστορία. Το πάθος έρχεται στην επιφάνεια αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

ζώδια Ιχθύες
Καθώς ο πλανήτης της σχέσης σας ο Ερμής, ετοιμάζεται να κινηθεί την Παρασκευή, μπορεί να αμφισβητήσετε τις αξίες κάποιου. Μια νέα σχέση μπορεί να χτυπήσει σε εμπόδιο, αλλά σίγουρα δεν πειράζει, θα μάθετε καλύτερα ο ένας τον άλλο, σωστά; Αλήθειες. Μοιραστείτε, φροντίστε και βρείτε το δρόμο που σας ταιριάζει και θα σας πάει μπροστά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις