εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 25/11-1/12

gynaika-zygos-rantevoy-antras-toksotis

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 25/11-1/12

ζώδια Κριός
Όσο η αντίθεση Δία – Ουρανού γίνεται εντονότερη, μπορεί να έχετε την τάση να συμπεριφέρεστε περισσότερο ατίθασα, λίγο αυθόρμητα στην προσπάθειά σας να ενθαρρύνετε τον έρωτα στη ζωή σας. Αυτό είναι καλό! Σας ταιριάζει μια ενεργητική προσέγγιση, Κριοί, δημιουργεί ευκαιρίες.

ζώδια Ταύρος
Καθώς η Αφροδίτη τελειώνει τα μαθήματα με τον Πλούτωνα, τα αποτελέσματα φαίνονται. Και οι δυο τους συμφωνούν στο ότι πρέπει να ξεπεράσετε τα όριά σας αν πρόκειται να βρείτε νέα αγάπη. Ξεπεράστε τις συνηθισμένες παραμέτρους σας. Νέοι φίλοι, νέα μέρη, νέες χώρες; Ότι δουλέψει!

 

ζώδια Δίδυμοι
Το να δημιουργήσετε μια κοινωνική ενέργεια, δεν είναι δύσκολο αυτή την εποχή του έτους. Και εκμεταλλευτείτε τα αστρολογικά, γιατί σας δίνουν μια ώθηση στην ερωτική σας ζωή, κάτι που δεν είχατε την ίδια εποχή πέρυσι. Αν είστε μόνοι και ψάχνετε για έρωτα, απλά εμφανιστείτε. Εύκολο.

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Μπορεί να υπάρχουν λίγα πράγματα που να μπορείτε να πείτε και να βοηθήσουν μια κατάσταση από το παρελθόν, οπότε θα εξακολουθήσετε να προσπαθείτε; Η ερωτική σας ζωή απ’ ότι φαίνεται, χρειάζεται μια απελευθέρωση. Κάτι θα μπει στη ζωή σας, που θα φέρει νέα ενέργεια και με φαντασμαγορικό τρόπο! Μεγάλες αλλαγές, αληθινή αγάπη.

ζώδια Λέων
Με τον Άρη στον τομέα της σχέσης σας είναι μια δραστήρια εποχή, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στους 4 από τους 10 πλανήτες που βρίσκονται στον τομέα του νέου έρωτα σας! Εσείς είστε ο στόχος όσο αφορά τα βέλη του Έρωτα, περιμένετε υπομονετικά γιατί θα έχετε κάποιες αποφάσεις να πάρετε. Επιλέξτε σοφά.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Παρθένος
Τι να σε πειράξει, όταν ο κυβερνήτης σου ο Ερμής μπαίνει στον κοινωνικό σου τομέα της νέας αγάπης; Για περιμένετε… Όχι, όχι δεν βρίσκω τίποτα Παρθένοι, οπότε ίσως να εκμεταλλευτείτε αυτό το δώρο του, τη φλυαρία του, την ταυτόχρονη λειτουργία πολλών πραγμάτων, τα λαμπερά του καπρίτσια!;

ζώδια Ζυγός
Δεν έχετε να πείτε τίποτα σε κάποιον που είναι λίγο ενοχλητικός, ίσως επίμονος να ήταν καλύτερη λέξη; Δεν προσπαθούν να σας κουράσουν τόσο πολύ ώστε να πείτε ναι σε ραντεβού, Ζυγοί, αλλά άμα δουλεύει, γιατί όχι; Ενδώστε, πηγαίνετε, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι πολύ λιγότερο ενοχλητικοί απ’ όσο πιστεύατε.

ζώδια Σκορπιός
Ο Ποσειδώνας έχει κάποια σκληρά λόγια για εσάς Σκορπιοί. Αλλά όπως και οποιοσδήποτε σας νοιάζεται, ξέρει ότι είναι εντάξει να σας πει τις σκέψεις του, να σας δείξει πώς είναι τα πράγματα χωρίς φτιασιδώματα. Δεν πρόκειται να βρείτε τον έρωτα αν κοιτάτε μονίμως στο παρελθόν, αφήστε το.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Τοξότης
Θα σας έχει τύχει να έχετε κανονίσει να πάτε κάπου, να βάζετε τα καλά σας, αλλά τελικά οι φίλοι σας να αλλάζουν γνώμη τελευταία στιγμή, και να καταλήγετε να πάτε αλλού υπερβολικά ντυμένοι, ενώ όλοι οι άλλοι γύρω σας είναι τελείως χύμα. Σίγουρα ξέρετε περί τίνος πρόκειται. Όπως και να ‘χει, όλα θα λειτουργήσουν προς το συμφέρον σας, ακολουθήστε τις ξαφνικές αλλαγές.

ζώδια Αιγόκερως
Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας, αλλά η σχέση της με τον Πλούτωνα σας κάνει να ψάχνετε έντονες συνδέσεις. Καλώς, αν έχετε βρει κάποια. Αλλά αν όχι, ο Ερμής καταφθάνει στο τέλος της εβδομάδας για να ελαφρύνει τα πράγματα ή να απαλύνει την προσέγγισή σας προς κάποιον που έχει λίγο τρομάξει από την ακτινοβολία σας. Ναι, αυτό θα βοηθήσει.

ζώδια Υδροχόος
Αν χάσετε την πίστη σας σε κάποιον, δεν έρχεται ποτέ πίσω, Υδροχόοι. Όσο κι αν προσπαθεί, απλά δεν πρόκειται να γίνει. Ίσως είναι καλύτερο να το αναγνωρίσετε αυτό, και να κοιτάξετε τι άλλο συμβαίνει. Πολλά. Αν είστε πραγματικά έτοιμοι.

ζώδια Ιχθύες
Είναι της φαντασίας σας; Κάποιος σας γουστάρει ή θέλει απλά να μείνετε φίλοι; Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να μάθετε, Ιχθύες: ρωτήστε τους. Όχι «με γουστάρεις;», αυτό είναι ένα βήμα μακριά και όχι και το στυλ σας άλλωστε. Μπορείτε να πείτε ίσως «τι θα έλεγες για έναν καφέ κάποια στιγμή;». Και θα ξεκαθαρίσει το πράγμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00