εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 26/08 – 01/09

erwtikes-provlepseis-deytera-2-6

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 26/08 – 01/09

ζωδια Κριός
Όσο αυξάνονται οι πιθανότητές σας για ραντεβού, το ίδιο κάνει και η επίδραση των πλανητών από τα πλούσια σε κάρμα εδάφη του Άρη και του Κρόνου. Πέφτετε πάνω σε έναν νέο έρωτα, κυριολεκτικά ίσως, και δεν σας μένει άλλη επιλογή από το να πείτε «Γεια»; Και μετά; Χρειάζεστε λίστα;

ζωδια Ταύρος
Ο Ήλιος λέει προσωρινά αντίο στον Ερμή στον τομέα της αγάπης σας, πράγμα καλό, Ταύροι. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παλέψετε με τους τρεις πλανήτες που σας λένε να μείνετε μέσα, όταν ο Ήλιος θέλει να πάει σε πάρτι και να φλερτάρει λίγο, πολύ βασικά. Αφήστε το πινέλο, πιάστε την τσατσάρα. Τα πράγματα σιγοκαίνε.

 

ζωδια Δίδυμοι
Έχετε ταλέντο στο φλερτ, αλλά ακόμα κι εσείς μπορεί να κάνετε λάθος καμιά φορά. Αλλά κάνατε; Μπορεί να σκέφτεστε ότι είπατε κάτι που δεν έπρεπε, αλλά, αλήθεια, Δίδυμοι, κανείς δεν τρελάθηκε κιόλας ή ενδιαφέρθηκε, για να πούμε και την αλήθεια. Ο αγώνας για την αγάπη έχει πολύ ακόμα για να τελειώσει, ίσως να μην το κάνει ποτέ.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Λέτε αντίο στην Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα, από το Σάββατο περνάει στον τομέα των οικονομικών και της ευημερίας σας, τέλος οι προκλήσεις! Ας ελπίσουμε ότι σας βρήκε κάποιον που έχει προοπτικές, αυτός ή αυτή, όμως, τι θέλει να δει από εσάς; Το παιχνίδι ξεκίνησε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Αυτό που δεν είναι προφανές ακόμα, είναι ο τρόπος με τον οποίο θα χρησιμοποιήσετε την Αφροδίτη, που τώρα μπαίνει στο ζώδιό σας και ενθαρρύνει κάποιον να σας ζητήσει ραντεβού. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, Λέοντες, γιατί να μην του/της ζητήσετε εσείς αυτό το ραντεβού ή μήπως πρέπει να γονατίσουν μπροστά σας για να είναι άξιοι; Για ξανασκεφτείτε το, Μεγαλειότατοι.

ζωδια Παρθένος
Ο Ήλιος, η Σελήνη και η αλήθεια δεν μπορούν να κρυφτούν. Τότε ίσως είναι καλύτερο να πείτε σε κάποιον πώς νιώθετε, αντί να προσποιήστε ότι όλα πάνε περίφημα. Μπορεί απλώς να χρειάζεται μια προσαρμογή, μπορεί να είναι ένα αντίο, αλλά η έκφραση της αλήθειας σας θα ανοίξει δρόμο για την εξέλιξη.

ζωδια Ζυγός
Ο τομέας της κοινωνικότητάς σας είναι πιο δραστήριος και από το κέντρο της Αθήνας, και τώρα που οι επαγγελματικές πιέσεις μειώνονται, μπορεί να έχετε χρόνο για να τσιμπήσετε κάτι. Πηγαίνετε στον μπουφέ, μπορεί να βρείτε κάτι νόστιμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Σκορπιός
Η Σελήνη ήρθε σε αντίθεση με την Αφροδίτη την αρχή της εβδομάδας και για εσάς ήταν πολύ προσωπικό θέμα, μια κακοκεφιά για κάτι που είπε κάποιος, δημοσίως ίσως. Μήπως αυτός ή αυτή απλώς προσπαθούσαν να σας τραβήξουν την προσοχή; Και το έκαναν, τώρα τι; Συγχωρήστε τους και μετά φιλήστε τους.

ζωδια Τοξότης
Φαινομενικά τα πράγματα είναι ήσυχα στο μέτωπο του έρωτα, τα συνηθισμένα αιωρούνται εκεί γύρω, αλλά τίποτα που να σας τραβά ιδιαίτερα την προσοχή. Για ρίξτε μια ακόμη ματιά, Τοξότες, υπάρχει ένα νέο αεροπλάνο στο αεροδρόμιο και δεν είναι καθόλου κακό. Προετοιμαστείτε για αναχώρηση, ξεκινούν οι περιπέτειες.

ζωδια Αιγόκερως
Μόλις βρείτε το νόημα της ζωής, μπορείτε να μου το πείτε κι εμένα; Έχετε μερικά μεγάλα ερωτήματα, αρκετή ερωτική ενέργεια τριγύρω επίσης. Ίσως είναι ώρα να κάνετε ένα διάλλειμα, για να σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε από την αγάπη. Πατήστε παύση.

zodia-zvdia-75

ζωδια Υδροχόος
Με την Αφροδίτη και τον Ερμή να μπαίνουν τώρα στον τομέα των ερωτικών σας για να κάνουν παρέα στον Άρη, τα πράγματα αποκτούν ενδιαφέρον, ακόμα περισσότερο μάλιστα αν σκεφτείτε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος. Έτοιμοι να επισκεφτείτε πάλι κάποιον που πιστεύατε ότι είχε προοπτικές μέχρι που… ξέρετε… Πείτε συγνώμη, πείτε ας δοκιμάσουμε πάλι, πείτε κάτι.

ζωδια Ιχθύες
Είναι πολύπλοκη η κατάσταση στην καθημερινή σας ζωή, έχετε πράγματα να κάνετε, πράγματα να αποδεχτείτε, γράμματα που έρχονται και πληρωμές που φεύγουν. Δεν θα ήταν ωραίο να είχατε κάποιον να μοιράζεστε το στρες σας; Για ανοίξτε τα όμορφα μάτια σας κατά ‘κεί, τους βλέπετε; Εστιάστε!