εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 26/08-1/09

astrologia-gamos-7-oikos

Κριός

Θα υπάρξει επιτέλους κάποια κίνηση στον τομεα των προσωπικών σας, με την Αφροδίτη να μπαίνει στο σκηνικό από την Τρίτη. Η θεά του έρωτα προαναγγέλλει κάτι πολύ μεγάλο και πολύ σπουδαίο. Δεν αποκλείεται οι συναντήσεις και τα ραντεβού που θα κάνετε μέσα σε αυτή την εβδομάδα, να οδηγήσουν και σε μια σχέση ζωής.

Ταύρος

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη μετακινείται από το ερωτικό σας προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, και ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία. Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι κάποια καινούργια ρομάντζα θα συναντήσουν μια συγκράτηση, αλλά μην πανικοβάλλεστε. Η συγκράτηση μπορεί να βοηθήσει μια πραγματική επαφή να ανθίσει, αντί να ονομάσετε αγάπη την τυχαία περιπέτεια μιας νύχτας.

 

Δίδυμοι

Δεν ξεγελάτε κανέναν πλέον! Είναι εμφανέστατο ποιο άτομο έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σας, σε όλους όσους βρίσκονται γύρω σας ή δεν θέλουν να βρίσκονται πια… Δεν μπορείτε να κρύψετε τα αισθήματά σας – και γιατί να το κάνετε άλλωστε; Επειδή ενίοτε είναι πιο εύκολο; Προχωρήστε!

Καρκίνος

Μπορεί η Νέα Σελήνη της Πεμπτης να μην ανοίγει τα ερωτικά σας ουράνια, όμως δεν παύει να είναι ένα νέο φεγγάρι. Αυτό από μόνο του επιτρέπει να θέσετε την ενέργειά σας όπου θέλετε. Εξάλλου η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης σας. Αν αλλάξετε την οπτική σας τώρα, ίσως να δείτε ότι ένα συγκεκριμένο άτομο δεν είναι απορριπτέο όπως νομίζατε. Ίσως να είναι γοητευτικό τελικά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων

Θεωρείτε ποταπή την ενασχόληση με όλο το μπλα-μπλα που συνοδεύει κάθε νέα γνωριμία. Με τι ασχολείστε, τι ωραίο το αμάξι σας, τι ωραίο το ρολόι σας, πού μένετε, μα ζείτε ακόμη με τα μαμά σας, κλπ…Ο μοντέρνος τρόπος ζωής μπορεί να σας προσφέρει πολλές ηλεκτρονικές εφαρμογές για γνωριμίες, αυτές όμως προσφέρουν πολλές αποτυχίες. Επιλέξτε το μπλα-μπλα.

Παρθένος

Η Αφροδίτη φεύγει από το ζώδιό σας και ο κυβερνήτης σας ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία. Λες και ήξεραν ότι χρειάζεστε μια ανάπαυλα.Την ανάπαυλα δεν την χρειάζεστε για να μην κάνετε άλλες επαφές τώρα, την χρειάζεστε για να μην κάνετε πια τόσες πολλές! Δεν είστε πολύ τυχεροί;

zwdia shmera

Ζυγός

Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σας από την Τρίτη. Η θεά του έρωτα θα σταθεί στο πλευρό σας, και τυγχάνει να είναι και η κυβερνήτης σας… Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Τίποτε άλλο. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να βγείτε και να βρείτε το ιδανικό ταίρι για εσάς.

Σκορπιός

Κάπου εδώ τελειώνουν οι θυελλώδεις ατέρμονες συζητήσεις με τα φιλαράκια σας, τύπου «τελικά λες να με θέλει ή όχι», και οι αποδοκιμασίες από μέρους τους γιατί δεν αντέχουν άλλο να επαναλαμβάνουν τα ίδια…Βάζετε τις νέες ευκαιρίες αγάπης, πάνω σε παλιά σας κριτήρια. Έχει έρθει η στιγμή να ωριμάσετε και να προχωρήσετε.

Τοξότης

Ο Άρης και ο Κρόνος ανεβάζουν τις θερμοκρασίες κατακόρυφα. Θα εντείνουν τους ρυθμούς σας επί πολλών θεμάτων της ζωής σας – και ήταν πλέον καιρός. Τώρα μπορεί να ευεργετηθεί και η ερωτική σας ζωή, αν κάνετε το βήμα να προσεγγίσετε κάποιο άτομο και να ζητήσετε να βγείτε. Φανερώστε τον επαναστάτη που κρύβετε μέσα σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Αιγόκερως

Μπορείτε να εκφράσετε τη μετάνοιά σας προς ένα άτομο, μέσω του μπάτλερ σας; Όχι, δεν μπορείτε. Πρέπει να το κάνετε εσείς, και όχι μέσω ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού μηνύματος! Μια αγάπη χρειάζεται διαπροσωπική παρουσία αν πρόκειται να ευδοκιμήσει.

Υδροχόος

Κάτι ετοιμάζει ο Ερμής, που κυβερνά τις νέες αγάπες σας. Μην δοκιμάσετε να μαντέψετε, η απάντηση είναι ότι θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποδεχθείτε πως ένα νέο ρομάντζο μπαίνει σε άλλο βηματισμό, ίσως ακόμη ότι το εν λόγω άτομο έχει κι άλλα πράγματα να κάνει. Κρίμα…

Ιχθύες

Τέσσερεις πλανήτες περιδιαβαίνουν το πεδιο  των σχέσεών σας, αλλά τίποτα πια δεν είναι το ίδιο. Η Αφροδίτη αλλάζει θέση, ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, έρχεται και μια Νέα Σελήνη την Πεμπτη. Μήπως τώρα καταφέρετε να δείτε την αλήθεια; Ίσως ένα συγκεκριμένο άτομο να είναι ειλικρινές στις επιθυμίες του και να εννοεί όσα δείχνει…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67