εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 27/01-2/02

4772109676873

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 27/01-2/02

ζώδια Κριός
Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας από τις 3 του Φλεβάρη και θα παραμείνει για κάμποσο καιρό. Ο Άρης είναι ήδη παρόν και ο Δίας τεστάρει τι θέλει από μια σχέση. Εσείς τι θέλετε; Μάθετέ το, περάστε την εβδομάδα σας ξέροντας τι σημαίνει αγάπη για εσάς και να είστε έτοιμοι!

ζώδια Ταύρος
Δεν μπορείτε να εκφράσετε τι σημαίνει κάποιος για εσάς, δεν μπορείτε να βρείτε τα λόγια και δεν είστε προετοιμασμένοι για να του το δείξετε μέσω του σύγχρονου χορού. Οπότε τι έπεται; Να βοηθήσει η τηλεπάθεια ή μήπως να ζητήσετε από έναν φίλο σας να το κάνει αντί για εσάς; Άντε, μην καθυστερείτε.

 

ζώδια Δίδυμοι
Μια ανανέωση στην κοινωνική σας ζωή δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα επωφεληθεί και η ερωτική σας, αλλά οι πιθανότητες είναι περισσότερες από το αν μένατε κλεισμένοι στο σπίτι. Είναι πάρα πολύ απλό στην πραγματικότητα, Δίδυμοι, ο χάρτης σας είναι γεμάτος από λόγους για να βγείτε και να περάσετε καλά, ένα χαμόγελο είναι κάτι πολύ ελκυστικό.

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Βλέπετε πώς νιώθει κάποιος για εσάς, φωτίζει ολόκληρος όταν είστε κοντά ή κρύβεται και μοιάζει να ντρέπεται. Είναι σαν να διαλέγετε κουταβάκι, Καρκίνοι, ψάχνετε τον τολμηρό τύπο ή ένας πιο ήσυχος και πιο συγκρατημένος θα σας ταίριαζε καλύτερα; Είναι ωραίο να έχεις επιλογές, θα έλεγαν κάποιοι.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων
Ενώ κάποιος μπορεί να μην είναι ο Indiana Jones, έχει μια αίσθηση περιπέτειας πάνω του και κάτω από τη Νέα Σελήνη του Σαββάτου αυτός ή αυτή μπορεί να σας ζητήσει να βγείτε. Είστε έτοιμοι για το δράμα, την περιπέτεια και πολλά ταξίδια; Και βέβαια είστε, πείτε ναι στην πρόκληση.

ζώδια Παρθένος
Με τόσα πολλά που πρέπει να ειπωθούν, μπορεί να μην είναι εύκολο να γυρίσετε πίσω σε κάποιον που ξέρατε κάποτε, αλλά αν σας καίει μέσα σας τότε πρέπει να το τιμήσετε αυτό, Παρθένοι. Πρέπει και γι’ αυτό δεν είναι δουλειά κανενός άλλου παρά δική σας και του/της πρώην ή της παλιάς επαφής σας.

ζώδια Ζυγός
Με τρεις πλανήτες να γαργαλούν τη φαντασία σας μέχρι το τέλος της εβδομάδας και μια Νέα Σελήνη να πιάνει το ξεσκονιστήρι, η σημερινή ημέρα έχει να κάνει με την ερωτική σας ζωή και πιο ειδικά έχει να κάνει με κάποιον που ξέρει πώς να σας κάνει να γελάτε. Για τώρα, τουλάχιστον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζώδια Σκορπιός
Όταν προτείνεται ότι η αγάπη μπορεί να σας βρει στο χώρο εργασίας σας, υπάρχει μια έντονη παύση, μια απότομη αναπνοή και ο απόλυτος τρόμος στην ιδέα! Όπως πάντα, σας υπενθυμίζω ότι πολλά κατάλληλα άτομα μπορεί να σας επισκεφτούν, να φτιάξουν πράγματα, να πουλήσουν πράγματα ή να φέρουν το μεσημεριανό σας. Διάλλειμα για καφέ;

ζώδια Τοξότης
Με τρεις πλανήτες στον τομέα της νέας αγάπης μέχρι το τέλος της εβδομάδας, το μόνο που χρειάζεστε είναι δυο τρεις καλές ατάκες για να πιάσετε συζήτηση και είστε έτοιμοι! Ευτυχώς, η Σελήνη φέρνει το δώρο της φλυαρίας στο δρόμο σας και αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το καλύτερο για μια νέα ερωτική σύνδεση που είχατε εδώ και καιρό.

ζώδια Αιγόκερως
Δεν πρόκειται να λειτουργήσει εκτός κι αν έχετε κάποιον στη ζωή σας που σας καταλαβαίνει, κάποιον που μοιράζεται τις αξίες σας και έχει την παραδοσιακή προσέγγιση που αναζητάτε. Αλήθεια; Έχετε τίποτα άλλο που θα θέλατε να προσθέσετε στη λίστα ή θα μπορούσατε ίσως και να χαλαρώσετε για μια φορά;

zwdia shmera

ζώδια Υδροχόος
Μια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας είναι μια χαρά δικαιολογία για κινέζικο και ποτά με τους φίλους σας. Φέρνει επίσης μια ευχή στο δρόμο σας – και αν η ευχή σας περιλάμβανε κάποιον έρωτα στη ζωή σας, φαίνεται πως δεν θα είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να προσπαθήσει να σας πείσει. Τυχαίες συναντήσεις, ματιές ανταλλάσσονται, ευτυχισμένο το νέο έτος.

ζώδια Ιχθύες
Με τον πλανήτη της νέας σας αγάπης, τη Σελήνη, ακριβώς πίσω σας για τη φάση της Νέας Σελήνης, μπορείτε να μαντέψετε ποια είναι η λέξη της εβδομάδας; Είτε είναι η δέσμευση σε μια νέα σχέση, ένα πρώτο ραντεβού ή η πρώτη βραδιά μετά από αιώνες που βγαίνετε για να φλερτάρετε, ήρθε η ώρα να το κάνετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66