εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 27/05-03/06

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 27/05-03/06

ζώδια Κριός
Αυτά που λέτε μπορεί να είναι αστεία στο μυαλό σας, αλλά όταν βγαίνουν από το στόμα σας και περάσουν από το φίλτρο των αυτιών κάποιου, μπορεί να μην είναι τόσο πολύ αστεία, τελικά. Λυπάμαι, Κριοί, κρατήστε τα πράγματα απλά και θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία, έχετε ήδη τραβήξει την προσοχή του, μην τη χάσετε!

ζώδια Ταύρος
Έχετε αφήσει στο παρελθόν κάποιον πρώην, έχετε ξεχάσει το λάθος κάποιου ή απλά προσπεράσατε τη φάση της ζωής σας που δεν θέλετε κανέναν; Με άλλα λόγια, είστε πραγματικά έτοιμοι για αγάπη; Κάντε λίγο χώρο, έρχεται.

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Δίδυμοι
Δεν μπορείτε να τρέξετε μακριά από το βλέμμα του Κρόνου, τον πλανήτη του συγχρονισμού, του κάρμα, του «αν όχι τώρα – πότε;». Ο Άρης σας έχει προετοιμάσει για να βγείτε στη μάχη, ένα γρήγορο γύρο με επιλογές και αλλαγές, αλλά ο Κρόνος σας φέρνει κάποιον ξεχωριστό. Κοιτάξτε. Πείτε γεια. Κόψτε ταχύτητα.

ζώδια Καρκίνος
Το Σαββατοκύριακο η κυβερνήτης σας η Σελήνη είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, και σας ζητά να δείτε τα υπέροχα πράγματα που κάποιος καθρεφτίζει πάνω σας. Τις ωραίες στιγμές, τις συζητήσεις και τη βαθιά, βαθιά σύνδεση. Αλλά ίσως να μην σας ελκύει; Ακόμα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων
Η Αφροδίτη είναι δίπλα στον κυβερνήτη των σχέσεών σας, τον Ουρανό, και επιζητά κάποιες περιπέτειες για να σας βοηθήσουν να συναντήσετε κάποιον νέο. Παραδόξως, ο Κρόνος στο ζώδιο της περιπέτειας, σας παρέχει ακριβώς αυτό. Κάντε ένα ταξιδάκι, πιάστε τον σάκο σας, ένα εισιτήριο, μια νέα αγάπη σας περιμένει σε νέα εδάφη.

ζώδια Παρθένος
Δεν καταλαβαίνετε γιατί κάποιος ή κάποια θα ήθελε να κρύψει την επιθυμία να είναι δίπλα σας, αλλά κάνουν πολύ καλή δουλειά, σωστά; Ξέρετε ότι τους αρέσετε, ξέρετε ότι νοιάζονται, ξέρετε ότι το παίζουν δύσκολοι. Όχι, απλά δεν τους αρέσετε και τόσο. Αλλά σε κάποιον φίλο τους ίσως;

ζώδια Ζυγός
Η Αφροδίτη και ο Ουρανός συνωμοτούν για να σας φέρουν νέα στον ερωτικά τομέα. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, από την έλλειψη ενδιαφέροντος του / της συντρόφου σας, μέχρι κάποιον που πραγματικά δεν περιμένατε να σας ζητήσει σε ραντεβού και το κάνει. Έκπληξη!

zwdia - love

ζώδια Σκορπιός
Η Αφροδίτη φτάνει επιτέλους κοντά στο τέλος του ταξιδιού της μέσα από τον τομέα της εργασίας σας, έλυσε εκεί κάποια πράγματα και οργάνωσε μερικά αρχεία και τώρα έχει τον χρόνο να κοιτάξει κάποιον από τη δουλειά, που του / της αρέσετε, αλλά εσείς δεν το έχετε προσέξει. Μέχρι τώρα.

ζώδια Τοξότης
Όταν γνωρίζετε κάποιον που είναι τόσο υπερβολικός, εσείς απλά ακολουθείτε, παρασύρεστε και πριν καν το καταλάβετε ψάχνετε για ταξί και μια δικαιολογία να μην πάτε στη δουλειά την επόμενη ημέρα. Αυτό. Ή απλά πείτε ότι πρέπει να φύγετε και κανονίστε να συναντηθείτε για καφέ την επόμενη εβδομάδα. Είναι ωραίο να έχετε επιλογή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζώδια Αιγόκερως
Μπορεί να μην έχετε καταλάβει το ενδιαφέρον κάποιου για εσάς, Αιγόκεροι, ήταν κρυμμένοι πίσω από ένα σωρό άλλα πράγματα, πάρτι, φαγητά και κανάτες μαργαρίτα. Τα πάρτι αρχίζουν και μειώνονται, τα πλήθη μικραίνουν και να τη/τος. Επιτέλους βλέπετε αυτό που ήταν κάτω από τη μύτη σας.

ζώδια Υδροχόος
Το φθηνό και χαρωπό είναι αποδεκτό, όταν πρόκειται για ένα πακέτο πατατάκια. Αλλά τίποτα δεν είναι φθηνό ούτε χαρωπό, όταν έχετε να κάνετε με τον τρόπο που χρειάζεται για να εντυπωσιαστεί κάποιος. Κάντε κάτι καλύτερο απ’ αυτό, Υδροχόοι, οι προσφορές δύο συν ένα δεν εντυπωσιάζουν, πραγματικά.

ζώδια Ιχθύες
Είστε μαγικά πλάσματα, πραγματικά είστε. Είστε σαν γοργόνες πάνω σε μονόκερους σε ένα λιβάδι με ουράνια τόξα – και για κάποιο αιθέριο είδος είναι πραγματικά ελκυστικό. Για τα ξωτικά, ας πούμε. Και τους ποιητές, τους ζωγράφους και όλους τους καλλιτεχνικούς τύπους. Ευτυχώς. Τώρα κάποιος πλησιάζει.