εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 30/09 – 06/10

erwtiki-astrologia

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 30/09 – 06/10

ζωδια Κριός
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας μπορεί να σας φέρει στο σημείο να πείτε «αρκετά πια», στο σημείο που τα ενοχλητικά πράγματα ενός έρωτα είναι πλέον πολλά για να μην ειπωθεί τίποτα, για να τα προσπεράσετε. Ή ίσως είναι το σημείο που ξεπερνάτε τη σύνδεσή σας με τους παλιούς έρωτες και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε;

ζωδια Ταύρος
Το ξέρετε ότι έχετε κάτι να πείτε, ξέρετε ότι εξαρτάται από εσάς και έχετε δίκιο! Τικ-τακ, Ταύροι, η στιγμή θα περάσει αν δεν κάνετε την κίνησή σας και δεν πείτε γεια σε κάποιον, που σας δίνει το σήμα. Ώρα για γλυκά λογάκια.

 

ζωδια Δίδυμοι
Η παιχνιδιάρικη φύση του τομέα της νέας αγάπης, μαζί με την έμφυτη πονηρή αύρα σας είναι πράγματα που κάνουν θαύματα στην ερωτική σας ζωή, αλλά συγκρατηθείτε λίγο, Δίδυμοι! Ο μπουφές έχει ανοίξει, κοιτάξτε, αλλά μείνετε στα αγαπημένα σας για καλύτερα αποτελέσματα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Με μια πιο θετική προοπτική στον τομέα της σχέσης σας, μπορεί να πειστείτε να προχωρήσετε ένα γεια στο στάδιο του καφέ, το στάδιο του καφέ στο στάδιο του δείπνου και ούτω καθεξής. Όπου κι αν βρίσκεστε, το επόμενο βήμα φαίνεται πιο πιθανό απ’ ότι ήταν την προηγούμενη εβδομάδα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Δεν είναι δική σας απόφαση, αλήθεια. Έχετε κάνει γνωστά τα συναισθήματά σας και ξέρετε ότι είναι στο χέρι τους να αποφασίσουν αν θα προχωρήσει το πράγμα ή όχι. Έπειτα θα αποφασίσετε αν μπορείτε ακόμα να ασχοληθείτε. Άστατοι; Εσείς; Ποτέ! Οι δεσμοί της αγάπης δεν είναι σταθεροί, θα γίνουν σύντομα. Απλώς όχι αυτή την εβδομάδα.

ζωδια Παρθένος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μπορεί να σας κάνει λίγο σφιγμένους, όχι ότι αυτό είναι κακό. Το να είστε επιλεκτικοί για το ποιος θα απολαύσει την παρέα σας, ξεσκαρτάρει τους νικητές από τους μέτριους, και μπορεί αυτό να είναι αναγκαίο καθώς έχετε πολλά να κάνετε. Ο αγώνας ξεκινάει δυνατά.

ζωδια Ζυγός
Ένα κοινωνικό μείγμα του Ήλιου και του Ερμή στο δικό σας ζώδιο σας ζητά να είστε λίγο περισσότερο εξωστρεφείς, να μπείτε στο λεωφορείο και να προσπαθήσετε να δείτε τους φίλους σας. Και γιατί να μην το κάνετε; Γιατί άλλες επιρροές σας προτείνουν να μείνετε μέσα, να φάτε παγωτό και να δείτε παλιές ταινίες. Το ένα σχέδιο κερδίζει στην αγάπη, το άλλο όχι και τόσο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Σκορπιός
Μερικές φορές ο έρωτας μοιάζει με σκληρή δουλειά. Να φροντίσετε να το πάτε σωστά, να μην πείτε ή κάνετε κάτι που θα τρομάξει τον άλλο, σαν ελάφι στο δάσος. Αυτός ή αυτή δεν είναι τόσο ευαίσθητοι, μπορούν να σας χειριστούν όπως ακριβώς είστε. Και αυτό είναι καλό! Δεν υπάρχει λόγος να περπατάτε στις μύτες των ποδιών σας.

ζωδια Τοξότης
Ξεκάθαρα έχετε αμφιβολίες για το ποιος είναι κάποιος, γιατί βρίσκεται στη ζωή σας και αν έχετε χρόνο για δυναμιτάκια, ενώ το μόνο που θέλατε ήταν μερικές λάμψεις. Οι επόμενες ημέρες είναι μέσα στην τρέλα, και μπορεί να διαπιστώσετε ότι το διασκεδάζετε. Για φανταστείτε!

prodosia

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Αιγόκερως
Μπορεί να σας φαίνεται χαριτωμένο να ψάχνετε τα ενδιαφέροντα κάποιου στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά μπορεί να μην φανεί έτσι όταν θα έχετε προετοιμάσει την παρουσίασή σας στο πρώτο ραντεβού. Παρατήστε την προκαταρκτική δουλειά, αφήστε την αγάπη να ανθίσει από νέες πληροφορίες, όχι παλιά νέα ή απόψεις.

ζωδια Υδροχόος
Αν υπάρχει κάτι που θέλετε πραγματικά, κυνηγήστε το. Αν έχετε βαρεθεί τα λαμπερά πράγματα και ψάχνεται βάθος σε μια σχέση, αναζητήστε το, υπάρχει σε αφθονία. Περιμένετε μεγάλες συζητήσεις, μακριούς περιπάτους και φιλοσοφικούς διαλόγους, όχι βόλτα στο πάρκο με πατίνια. Ακόμα.

ζωδια Ιχθύες
Η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται σε άμεση αντίθεση με τον κυβερνήτη σας, Ποσειδώνα, μια δύναμη καλού, αν είστε έτοιμοι να ερευνήσετε τι θέλετε πραγματικά σε μια σχέση. Ακούστε τους φίλους σας, ακούστε τους κολλητούς σας και τους πρώην σας, αλλά, πάνω απ’ όλα, ακούστε την καρδιά σας.