εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 30/12/2016 – 05/01/2017

evdomadiaies-1723314

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 30/12/2016 – 05/01/2017

ζώδια Κριός
Η κυβερνήτης της αγάπης σας η Αφροδίτη, βγαίνει από τον τομέα των κοινωνικών σας από την Τρίτη. Είστε τυχεροί αν σχεδιάζετε να φιλοξενήσετε εσείς το Πρωτοχρονιάτικο πάρτι! Χρησιμοποιήστε τη γοητεία της για να εντυπωσιάσετε κάποιον με τις κλασσικές σας χορευτικές κινήσεις, κάποιον που του αρέσει το περίεργο και το ασυνήθιστο.

ζώδια Ταύρος
Όταν έχετε επιτέλους απηυδήσει, κοιτάτε το κενό που είναι η ερωτική σας ζωή και τον τρόπο που οι πλανήτες έχουν πολλή δουλειά με άλλα πράγματα για να ασχοληθούν με εσάς, τότε έρχεται λίγη λάμψη στην ακαμψία. Η Αφροδίτη περνά στον τομέα των κλαμπ και των οργανώσεων. Γραφτείτε στο Πρωτοχρονιάτικο βραδινό μάθημα και ξυπνήστε στο πρωινό κλαμπ της νέα χρονιάς.

 

ζώδια Δίδυμοι
Ο Ερμής επιστρέφει στον τομέα της σχέσης σας από την Τετάρτη, όπου και πρόκειται να ξαναδουλέψει το ποιος-είπε- τι-σε-ποιον και πού βρισκόσασταν από τα μέσα του Δεκέμβρη. Όλα καλά, όπως λέει η νεολαία αυτές τις μέρες. Όχι, μην το κάνετε αυτό, Δίδυμοι. Μην προσπαθείτε να το παίξετε έξυπνοι, να είστε ο εαυτός σας, αυτό λαχταρά κάποιος.

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Είχατε τη Νέα Σελήνη στον τομέα των ερωτικών σας την προηγούμενη εβδομάδα, οπότε μήπως αυτό που σας έφερε χρειάζεται τώρα μια πιο προσεκτική εξέταση; Ίσως ήταν μια γνωριμία με κάποιον νέο, ίσως ήταν η ανακάλυψη ότι έχετε βαρεθεί, ή μήπως ήταν: Ουάου! καλοκαιρινός γάμος;

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων
Καθώς η Αφροδίτη φεύγει από τον τομέα των σχέσεων σας την Τρίτη, έχει κάνει τη δουλειά της. Και αν δεν σας έχει οδηγήσει στην αγκαλιά κάποιου ξεχωριστού ανθρώπου, σας γνώρισε κάποιους ανθρώπους που θα το κάνουν, με τον καιρό. Είτε ο Ερμής θα την προσπεράσει, το δράμα θα επιστρέψει όπως και ο ενθουσιασμός του να είστε μέσα στην έξαψη.

ζώδια Παρθένος
Ο Άρης, ο Ποσειδώνας και τώρα η Αφροδίτη στον τομέα των ερωτικών σας και ο Ερμής να σταματά να φέρνει καθυστερήσεις στους νέους έρωτες, φαίνεται πως είστε ακόμη στο επίκεντρο. Πάρτε στον εαυτό σας καπέλα και κομφετί για το πάρτι, προσέχετε και καλωσορίστε την αγάπη στο 2017!

ζώδια Ζυγός
Τι άλλο καλύτερο, από την Αφροδίτη στον τομέα της πραγματικής αγάπης; Τίποτα άλλο, Ζυγοί, το μόνο κακό είναι ότι φεύγει την Τρίτη. Θέλετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την επίσκεψή της, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπορεί να είναι καλή ιδέα να μαζέψετε τα στρατεύματα και να προχωρήσετε γρήγορα.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζώδια Σκορπιός
Έρχεται ο Άη Βασίλης, έρχεται… Αργήσατε λίγο γι’ αυτό το πάρτι, Σκορπιοί, ή απλά γιορτάζετε νωρίς το επόμενο, καθώς η Αφροδίτη ενθαρρύνει τις καλές στιγμές από την Τρίτη. Πείτε αντίο στην περίοδο ξηρασίας που ήταν το 2016 και καλωσορίστε το 2017 που είναι το έτος που βασιλεύει η αληθινή αγάπη.

ζώδια Τοξότης
Κάποιος περιμένει να σας πει «γεια». Ίσως δεν ενδιαφέρεστε, γιατί είπατε και εσείς «γεια» σε κάποιον πρόσφατα. Αν έχετε οτιδήποτε παραπάνω να πείτε, τώρα είναι η ώρα, ή ίσως κάτι που πρέπει να ακούσετε; Θυμηθείτε πως ό,τι κι αν σας φέρει ο Ερμής, εσείς έχετε τη δύναμη να πείτε ναι ή όχι.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Αιγόκερως
Το να κρατάτε στα κρυφά ένα κερί, δεν λειτουργεί για εσάς. Κάποιος είδε το φως και θέλει να μάθει τι κάνετε εκεί πέρα. Καλύτερα να βγείτε από την ερωτική κρυψώνα σας και να μιλήσετε, πώς νιώθετε και για πόσο καιρό νιώθετε έτσι. Ή όχι.

ζώδια Υδροχόος
Καθώς απολαμβάνετε τη συντροφιά της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, θυμηθείτε πως όπως και τα ψεύτικα κοσμήματα που πήρατε δώρο τα Χριστούγεννα, τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Φεύγει από την Τρίτη και δεν πρόκειται να γυρίσει για πολύ καιρό, οπότε σταματήστε να κάνετε φιγούρα και πηγαίνετε εκεί που η αληθινή αγάπη περιμένει ακόμη.

ζώδια Ιχθύες
Από την Τρίτη η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας, ο πλανήτης της αγάπης βρίσκεται μαζί σας από την αρχή της χρονιάς και θέλει να συνεργαστεί με τον Άρη και τον Ποσειδώνα για να την κάνει αξέχαστη. Μπορεί να ξεκινήσει από νωρίς, καθώς είναι στο τσακ να σας επηρεάσει από τώρα. Κι άλλα πυροτεχνήματα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66