εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 30/9-6/10

zwdia-fwtias-glwssa-erwta

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 30/9-6/10

ζωδια Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Με τέσσερις από τους δέκα πλανήτες στον τομέα της σχέσης σας, κάποιος προσπαθεί να σας πει κάτι! Η Σελήνη είναι Νέα το Σάββατο, νέα και φρέσκια άποψη για τη μεγάλη σας νύχτα και οι σχέσεις που βασίζονται σε τέτοια χαρούμενα vibesμπορούν να τραβήξουν για χρόνια. Ξεκινήστε το παιχνίδι.

ζωδια Ταύρος (21 Απριλίου- 21 Μαΐου)
Ο Ερμής επιτέλους φεύγει από τον τομέα της νέας σας σχέσης. Ήταν διασκεδαστικό να τον έχετε εκεί και μπορεί να σας έχει παρουσιάσει κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές. Οπότε τώρα ήρθε η ώρα να διαλέξετε μία, Ταύροι. Διαλέξτε το δρόμο προς τη νέα αγάπη, την αληθινή αγάπη ή αλλιώς ξεχάστε το.

 

ζωδια Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Παύση, πάρτε μια ανάσα, Δίδυμοι. Δεν χρειάζεται να τρέχετε κατά πάνω του σαν τερριέ σε ταχυδρόμο, υπάρχει αρκετός χρόνος για να σκεφτείτε την επιλογή σας. Και με τη Νέα Σελήνη να αρχίζει την εβδομάδα, μπορεί να υπάρχει κι άλλος αγωνιζόμενος για τη στοργή σας. Επιλέξτε σοφά.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος (22 Ιουνίου-23 Ιουλίου)
Καταλαβαίνω γιατί μπορεί να είστε ενθουσιασμένοι γι’ αυτή την εβδομάδα, καθώς η μοναδική ευθυγράμμιση του δικού σας Ήλιου, της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα παρέχουν κάποιες ρομαντικές εποχές. Έρωτας, όχι ανεπαρκείς προσπάθειες για να σας εντυπωσιάσουν, πραγματικός έρωτας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων (24 Ιουλίου- 23 Αυγούστου)
Δεν υπάρχουν πολλά που σας ξεφεύγουν, αλλά φαίνετε πως κάποιος έχει κάνει ακριβώς αυτό. Είναι πολύ αργά για να κάνετε την κίνησή σας; Μπορεί και όχι, αλλά πρώτα θα πρέπει να αρνηθείτε ένα ραντεβού με έναν φίλο, που δεν θα χαρεί και πολύ. Θα το ξεπεράσει, είναι για καλό σκοπό.

ζωδια Παρθένος (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Καθώς τελικά λέτε αντίο στον Ερμή, μπορεί να νιώθετε ελαφρύτεροι. Σαν η ζωή να είναι λιγότερο μια δοκιμασία, και περισσότερο μια επιβράβευση για την καλή σας δουλειά. Ωραία. Ο Άρης τώρα απαιτεί την προσοχή σας, καθώς κάποιος που σας καταλαβαίνει περιμένει να σας υπενθυμίσει τι σημαίνει μια καλή έξοδος.

ζωδια Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)
Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου είναι προσωπική και είναι στο δικό σας ζώδιο. Οπότε αν αυτό που ζητάτε είναι αγάπη, μπορείτε να της κάνετε μια ευχή, αλλά σας συστήνει κάποιον μεγαλύτερο για να σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο, Ζυγοί. Με μαλλιά και δόντια, οπότε όχι τόσο μεγαλύτερο. Πολύ μεγάλος για τι, Ζυγοί;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)
Δεν σας νοιάζει ούτως ή άλλως, μπορεί να σας λένε «γεια» ή μπορεί να σας λένε «αντίο». Σας λέει κάτι αυτό ίσως; Αν πραγματικά δεν σας νοιάζει, κάντε χώρο για κάποιον που μπορεί να σας νοιάξει. Η Αφροδίτη θέλει τελειότητα και την προσφέρει. Μην συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο.

ζωδια Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)
Μπορείτε να γράψετε τις ερωτικές ευχές σας και να τις κάψετε στη χύτρα αν θέλετε, είτε μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα για να διαλογιστείτε και να πάρετε κάποιον με το νόμο της αφθονίας. Είτε μπορείτε να σοβαρευτείτε, και να πείτε «γεια» σε ένα φιλικό πρόσωπο που ήδη περιμένει – στο γυμναστήριο, στο μπαρ, στα Ιταλικά για αρχάριους.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου)
Η Αφροδίτη χορεύει το χορό των εφτά μπερδεμένων σφηνακίων και της μιας μαργαρίτας στον κοινωνικό τομέα σας… Αλλά όσο και να προσπαθεί εσείς, φαίνεται να είστε κολλημένοι σε μια μεγάλη επιχειρηματική συμφωνία. Οι άλλοι το κατανοούν, έχετε δουλειά – πολλή δουλειά, πάντα δουλειά. Η Αφροδίτη προτείνει ισορροπία.

ζωδια Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου)
Φαίνεται πως αργοπορημένα σχέδια διακοπών μπορεί να έρχονται προς το δρόμο σας, προτάσεις από φίλους ότι λίγος Ήλιος Οκτωβρίου δεν θα είναι κακός. Έχουν ένα δίκιο, αλλά μπορεί να υπάρχει και κάτι άλλο εκεί που θα φωτίσει το φθινόπωρό σας. Στο εξωτερικό ή και εδώ, επιλέξτε το διηπειρωτικό.

ζωδια Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)
Ψάχνετε μια δικαιολογία για να αρχίσετε τσακωμό ή ίσως ένα ζωηρό ντιμπέιτ (θα ήταν καλύτερος τρόπος να τεθεί…), τεστάροντας τα νερά για να δείτε τις αξίες κάποιου και να δείτε αν θα σας φλερτάρει πίσω, όπως θα μπορούσε να πει κάποιος. Αρνηθείτε το αν θέλετε, αλλά όλοι ξέρουν ότι σας αρέσουν οι αντίπαλοί σας.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65