εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκόπιο 23-29/09

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-zwdia-30-6-6-7

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκόπιο 23-29/09

ζωδια Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Η ένωση του Ήλιου με τον Δία δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη για τις σχέσεις, αλλά χρειάζεται και λίγη προσπάθεια Κριοί, όσο υπέροχοι κι αν είστε! Και τώρα έρχεται το «αλλά. Οι μυστήριοι και οι δύσκολοι τύποι, είναι πιο ελκυστικοί από ποτέ. Έντονες στιγμές.

ζωδια Ταύρος (21 Απριλίου- 21 Μαΐου)
Σίγουρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την Αφροδίτη στο αντίθετό σας ζώδιο, είναι η μόνη σας ελπίδα! Μα όχι Ταύροι, μπορεί να ενδιαφέρεται περισσότερο για τους νιόπαντρους και τις νέες σχέσεις, οπότε ο Ερμής είναι ο άνθρωπός σας και τώρα είναι σε ορθή πορεία. Προτείνει να επιστρέψετε στον έρωτα. Κάποιος που ξέφυγε από τον ιστό σας την πρώτη φορά;

 

ζωδια Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Να ξέρετε ότι είναι απλά αγενές να περηφανεύεστε για όλες αυτές τις προτάσεις που έχετε, και όλους αυτούς που θα μπορούσατε να βγαίνετε αν σας ενδιέφερε έστω και λίγο. Εντάξει, αν έτσι σκέφτεστε, ποιος να διαφωνήσει μαζί σας; Εγώ ναι. Το να νομίζετε ότι έχετε την ευκαιρία, δεν είναι το ίδιο με το να το κάνετε. Άντε λοιπόν, κάντε το.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος (22 Ιουνίου-23 Ιουλίου)
Απ’ ότι φαίνεται, δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για το τι σκέφτεται κάποιος, εκτός κι αν τον ρωτήσετε. Η Αφροδίτη δηλώνει ότι κάποιος σκέφτεται αυτό που σκέφτεστε ότι σκέφτεται, αλλά και πάλι πρέπει να ρωτήσετε. Ψυχική σύνδεση ή όχι, απαιτούνται φυσικές κινήσεις για να μετακινηθεί το θέμα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων (24 Ιουλίου- 23 Αυγούστου)
Ο Άρης αφήνει τον τομέα της νέας αγάπης – αληθινής αγάπης σας την Τρίτη. Οπότε αυτό ήταν, το παιχνίδι τέλειωσε. Όχι ακριβώς, αλλά τι θα γινόταν αν όντως τέλειωνε; Σε ποιον θα πηγαίνατε βιαστικά, και θα φροντίζατε να έχετε μια εκ βαθέων συζήτηση μέχρι τότε; Ποιος είναι ο πρώτος που σας έρχεται στο μυαλό;

ζωδια Παρθένος (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Και τι έγινε αν σας έστησαν; Ποιος νοιάζεται αν δεν πήρατε ποτέ απάντηση στο μήνυμα που στείλατε; Εντάξει, δεν ήταν πολύ ευγενικό. Κάποιος μπορεί να είναι λίγο σκληρός, αλλά αυτό που σας λέει στην πραγματικότητα, είναι «προχωρήστε» και έχει ένα δίκιο. Από την Τρίτη, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο καυτά.

ζωδια Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)
Με τον Ήλιο στο πλευρό του Δία, είστε σε μία από τις πιο τυχερές φάσεις του χρόνου σας. Δεν έχουν όλα να κάνουν με την ερωτική σας ζωή, αλλά εντάξει. Για να το στρέψετε υπέρ του έρωτα, αυξήστε τις κοινωνικές εξόδους σας – είναι τόσο εύκολο, Ζυγοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)
Υπάρχει αυτός ο αξιαγάπητος πλανήτης στο ζώδιό σας, που ακούει στο όνομα Αφροδίτη. Εμπλέκει τον εαυτό της σε πολλά πράγματα, αλλά ως η κυβερνήτης των σχέσεών σας, η ερωτική σας ζωή είναι στην κορυφή της λίστας της. Θα μπορούσε άραγε; Εξαρτάται από το αν το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι, σας επιστρέφει το φλερτ ή έχει βάλει κάποιον άλλο στο δικό του μάτι… Ρωτήστε.

ζωδια Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)
Μπορείτε να κάνετε ξόρκια σε κάποιον αν θέλετε, αλλά εκτός κι αν έχετε απόθεμα σε αστερόσκονη, δεν πρόκειται να πιάσει. Οπότε μήπως καλύτερα να περνούσατε το χρόνο σας σκεπτόμενοι πιο πρακτικούς τρόπους για να ελκύσετε κάποιον; Η πραγματικότητα λειτουργεί εκεί που τελειώνουν τα όνειρα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου)
Όταν είστε τόσο μακριά από κάτι, ώστε να βλέπετε το διάστημα ανάμεσά σας, ίσως να θέλετε να πείτε και κάτι. Είτε μπορεί να το τραβήξετε, μόνο και μόνο για να έχετε κάτι να κάνετε το Σάββατο το βράδυ. Όχι. Δεν νομίζω. Ο Πλούτωνας κινείται σε ορθή πορεία, κινείται προς ένα τέλος και μια νέα αρχή.

ζωδια Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου)
Όταν κάποιοι ξαναφτιάχνουν ένα τραγούδι και βάζουν τα χίλια μύρια μέσα, με φωνές και μπιτ και πινελιές ντίβας… δεν χρειάζονται. Κάποιος το κάνει πολύ προφανές. Το πιάνετε, αλλά δεν σας νοιάζουν τα φανταχτερά, μόνο τα αυθεντικά. Από την άλλη όμως, είναι καυτοί!

ζωδια Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)
Είτε πιστεύετε στον έρωτα με την πρώτη ματιά, είτε πιστεύετε πως θέλει το χρόνο του να ζυμωθεί (σαν το τσάι), αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας φέρει αυτό που θέλετε. Ο Ερμής λέει ένα παραμύθι – ένα μαγικό παραμύθι – κι εσείς είστε ο ρομαντικός πρωταγωνιστής. Προετοιμαστείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66