εβδομαδιαιο ερωτικό ωροσκοπιο 10-16/03

test-idanikos-syntrofos-sxesi

εβδομαδιαιο ερωτικό ωροσκοπιο 10-16/03

ζώδια Κριός
Άλλη μια εβδομάδα που αυτά είναι η πραγματική σας έγνοια, αλλά έχει γυρίσει κάποιος από το παρελθόν, υπάρχει ένας νέος έρωτας, η σχέση σας ή αναρωτιέστε αν υπάρχει κανείς για εσάς εκεί έξω; Όλοι όσοι έρχονται είναι ευπρόσδεκτοι, ο Δίας εμπνέει εμπιστοσύνη καθώς μπαίνετε στο χορό. Στην κρίση σας, τη γοητεία σας και τη διαίσθησή σας. Πολυάσχολοι.

ζώδια Ταύρος
Δεν μπορείτε να ξέρετε τι σκέφτεται κάποιος, εκτός αν τον ρωτήσετε, έχουμε ξαναβρεθεί στην ίδια κατάσταση, Ταύροι, στο σπίτι που μένετε με θέα τον κήπο, με δύο γάτες και ένα ψυγείο γεμάτο τυρί, αλλά δεν έχετε πει ακόμα γεια. Κατεβείτε από τα σύννεφα, γυρίστε στην πραγματικότητα. Πείτε γεια.

 

ζώδια Δίδυμοι
Καθώς ο κυβερνήτης σας ο Ερμής περνά στον τομέα της κοινωνικότητάς σας, σας πιέζει να γίνετε λίγο πιο αυθόρμητοι. Αυτό δεν σημαίνει να λέτε ναι όταν σας ζητάνε ραντεβού, αλλά να ζητάτε εσείς πρώτοι. Ενεργοποιηθείτε στην κοινωνική σας ζωή, Δίδυμοι, μπείτε σε ένα γκρουπ, μια ομάδα, απλά μπείτε κάπου επιτέλους!

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Κάποια έντονη αύρα εξέρχεται από τον τομέα της σχέσης σας, μια πραγματική δύναμη από τον Πλούτωνα, που πιέζει τα συναισθήματα κάποιου για εσάς να βγουν στη φόρα, να πουν στους άλλους πώς νιώθουν, να φλερτάρουν χωρίς ντροπή μαζί σας ίσως; Πώς σας φαίνεται αυτό; Συναρπαστικό; Εγωκεντρικό; Καυτό, σωστά;

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων
Έχετε μια πραγματική σύνδεση, πιο καυτή και απ’ οτιδήποτε καυτό, Λέοντες. Αλλά είναι αυτό κάτι που σας βολεύει ή θα θέλατε κάτι πιο ψύχραιμο; Παγωμένες εκρήξεις από αμυντικούς φίλους μπορεί να φέρνουν κρύο αέρα. Με ποιον βγαίνετε, όμως, με αυτούς ή τους φίλους τους;

ζώδια Παρθένος
Δεν φταίτε εσείς που είστε τόσο σέξι, νομίζω ότι φταίνε τα ανοιξιάτικα που κατεβάζετε σιγά σιγά. Μια Πανσέληνος μπορεί να φέρει κάποια προσοχή προς το δρόμο σας, το είδος που σας προκαλεί, καθώς κάποιος μπορεί να μην σας καταλαβαίνει απόλυτα, αλλά σας αρέσει. Κάνουν στην άκρη για να αφήσουν χώρο για τους άλλους που τους αρέσετε πραγματικά, και σας αρέσουν και εσάς.

ζώδια Ζυγός
Όταν κάποιος μπαίνει σε μια καφετέρια και εσείς σταματάτε την ώρα που πάτε να δαγκώσετε το κέικ σας, τότε ξέρετε πως είναι κάποιος ξεχωριστός, τώρα κλείστε το στόμα σας και προσπαθείτε να δείχνετε πως τα έχετε όλα υπό έλεγχο. Που φυσικά και τα έχετε, απλά πρέπει εκείνοι να το δουν αυτό και όχι το κέικ με επικάλυψη σοκολάτας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζώδια Σκορπιός
Είστε σέξι και το ξέρετε. Προφανώς όχι. Ο Άρης είναι στον τομέα της σχέσης σας, ο Ήλιος παίρνει λίγη μαγεία από την Πανσέληνο και τη βάζει στον τομέα των νέων σχέσεων και η ίδια η Πανσέληνος φωτίζει το δρόμο προς μια κοινωνική μάζωξη, όπου δυο ψυχές μπορούν να ενωθούν. Ή μείνετε μέσα και φάτε γαριδάκια.

ζώδια Τοξότης
Χρειάζεται μαθηματική ακρίβεια για να βρεθείτε μπροστά στον/στην ξέρετε ποιον, όταν βγαίνει από το γυμναστήριο, έξω για διάλειμμα, στην καφετέρια για καφέ και ούτω καθεξής. Λίγο ψυχρό, δεν νομίζετε; Είναι, αλλά πιάνει, Τοξότες, τώρα πηγαίνετε και κλείστε αυτό το ραντεβού.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Αιγόκερως
Όταν έχετε παρατηρήσει κάποιον να περνάει μια δύσκολη φάση στη ζωή του, να δοκιμάζεται μέσα στη σχέση του και του σταθήκατε όταν σας χρειαζόταν, δεν είναι εύκολο να παραδεχτείτε πώς νιώθατε από πάντα, από πάντα. Έχει περάσει αρκετός χρόνος, μπορεί μια φιλία να γίνει κάτι περισσότερο;

ζώδια Υδροχόος
Πολλοί έχουν απόψεις και εσείς είστε γεμάτοι από δαύτες, αλλά το να μιλάτε είναι κάτι άλλο και το να πράττετε κάτι τελείως διαφορετικό. Μπορεί να συμφωνείτε με φίλους, να μένετε μακριά από μπελάδες ή θα μπορούσατε να αποφασίσετε ότι οι ταμπέλες δεν ισχύουν στον δικό σας κόσμο. Τον κόσμο που αποφασίζετε μόνοι σας και πηγαίνετε να δείτε σε τι μπελάδες μπορείτε να μπλεχτείτε!

ζώδια Ιχθύες
Μια Πανσέληνος στον τομέα της σχέσης σας μπορεί να είναι η αφύπνιση που χρειάζεστε, μια που σας υπενθυμίζει ότι υπάρχει ένας μεγάλος, καταπληκτικός κόσμος εκεί έξω και καλά θα κάνετε να βρεθείτε ανάμεσά του. Αλλά πρώτα αφήστε πίσω σας, αφήστε πίσω σας όποια ιστορία λέτε στον εαυτό σας και σας σταματά από το να προσπαθήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις