εβδομαδιαιο ερωτικό ωροσκοπιο 23-29/12

εβδομαδιαιο ερωτικό ωροσκοπιο 23-29/12

ζώδια Κριός
Είναι παραμονή Χριστουγέννων και έχει πέσει δουλειά, δεν είναι περίεργο που δεν έχετε ραντεβού. Αφήστε το πίσω σας Κριοί, ότι κι αν φαίνεται τόσο σημαντικό που δεν μπορεί να περιμένει, μπορεί και μπορεί μάλιστα και μέχρι του χρόνου. Ο Ουρανός γυρίζει στην κανονική του πορεία την Τετάρτη και σας φωτίζει για να σας βρει η αγάπη.

ζώδια Ταύρος
Αν ακόμα βγάζετε κομφετί απ’ τα μαλλιά σας έχετε ακούσει τη συμβουλή του Άρη που είναι τώρα στον κοινωνικό σας τομέα και έχει πιάσει δουλειά. Είναι επίσης ο πλανήτης της σχέσης σας, οπότε ίσως γνωρίσατε κάποιον που σας κάνει να περνάτε καλά; Όχι; Δώστε του χρόνο.

 

ζώδια Δίδυμοι
Είναι πιο θλιβεροί και από χοιρινό με δαμάσκηνα χωρίς σάλτσα οι Οίκοι κάποιων ζωδίων, αλλά όχι οι δικοί σας Δίδυμοι. Οι ερωτικοί σας Οίκοι είναι πιο δραστήριοι από ποτέ, και με τον Δία σε λιγότερο εχθρική θέση με τον Ουρανό, κάποιες εκπλήξεις έρχονται καθώς μπαίνουν νέα πρόσωπα στο προσκήνιο. Οι χιπστεράδες αρέσουν. Όχι σε όλους, γενικά μιλάμε.

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Ποτέ δεν θα σας ενδιαφέρουν πράγματα που φυσιολογικά θα αγνοούσατε, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε κάποιον που μοιάζει σαν να βγήκε μόλις από ένα όνειρο. Θα είστε ο εαυτός σας – και αν δεν τους αρέσει αυτό που θα δουν, δεν πειράζει. Βγείτε σε κανένα γκόθικ πάρτι βαμμένοι σαν να είναι Απόκριες. Θα είναι εκεί!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων
Καθώς η Αφροδίτη προετοιμάζεται να αφήσει τον ερωτικό σας τομέα, ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός γυρίζει σε ορθή πορεία. Θα πρέπει να δείξετε έξτρα αυτοπεποίθηση σε κάποιον που σας αρέσει και είναι πολυταξιδεμένος, πολυδιαβασμένος, πολύ… οτιδήποτε σας εντυπωσιάζει τέλος πάντων. Άνθρωποι είμαστε όλοι. Απλά πλησιάστε εντυπωσιακά.

ζώδια Παρθένος
Αυτό που δεν παίρνετε πολύ στα σοβαρά είναι η προσέγγιση κάποιου, ασχέτως με το πόσο ποιητική ή γελοία είναι. Δεν φταίει το στυλ που χρησιμοποιούν, αλλά το γεγονός ότι θεωρούν ότι ενδιαφέρεστε; Αυτό που δεν παίρνουν εκείνοι στα σοβαρά, είναι η μάσκα του αδιάφορου που φοράτε. Και ευτυχώς!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζώδια Ζυγός
Υπάρχουν τρία είδη σαλάτας, τρία είδη πατάτας, δύο κρέατα με τις σάλτσες τους, τα λαχανικά και όλα αυτά πριν το αγαπημένο σας, τις πουτίγκες! Δεν είστε καλοί στο να κάνετε επιλογές, άρα μήπως να τα δοκιμάσετε όλα; Καλό για το Χριστουγεννιάτικο γεύμα, όχι τόσο καλό για τις ερωτικές επιλογές της επόμενης εβδομάδας. Μόνο τα αγαπημένα.

ζώδια Σκορπιός
Τώρα που ο Άρης έχει μπει για τα καλά στον τομέα των νέων σας σχέσεων, τι κάνετε γι’ αυτό; Όχι και τόσα πολλά ίσως, καθώς είστε πολύ απασχολημένοι με το να αποφεύγετε δωμάτια γεμάτα με ανθρώπους και όλη αυτή την ευθυμία που μοιάζει και λίγο βεβιασμένη. Δεν πειράζει, από την Τετάρτη σας επιτρέπεται να βγείτε και ο Άρης έχει να σας προτείνει κάποιες ερωτικές επιλογές.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Τοξότης
Κάτι περίεργο συμβαίνει στη γειτονιά, ποιον θα πάρετε τηλέφωνο; Τι λέτε για τον κολλητό σας ή κάποιον που σας άφησε το τηλέφωνό του σε μια χαρτοπετσέτα την προηγούμενη εβδομάδα; Απλά ξεκινήστε να κάνετε κάτι, Τοξότες. Το παρελθόν σας δεν σας στοιχειώνει πλέον και το μέλλον σας χρειάζεται τον κοινωνικό σας εαυτό.

ζώδια Αιγόκερως
Όλα φαίνονται ανάκατα με όλες αυτές τις ανοησίες μιας σχέσης. Το μόνο που παίρνετε, είναι κάποιος που διαταράσσει τη ρουτίνα σας και αφήνει τα πράγματά του παντού μέσα στο τακτοποιημένο σας σπίτι. Μια νέα Σελήνη την Πέμπτη αλλάζει τη γνώμη σας, καθώς ο κυβερνήτης της σχέσης σας φωτίζει τη ζωή σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Υδροχόος
Ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός, σας έχει ένα δώρο. Μπορεί να πείτε ότι άργησε λίγο, καθώς στις 29 γυρίζει στην κανονική του πορεία, είτε το έφερε λίγο νωρίς όσο αφορά τον καλό συγχρονισμό, αλλά τα πράγματα φαίνονται πως πάνε όπως τα θέλετε. Συμπεριλαμβανομένης και μιας συζήτησης με έναν πολυταξιδεμένο ξένο.

ζώδια Ιχθύες
Ξέρετε ότι δεν έχετε διάθεση για σχέση όταν κλειδώσατε την πόρτα, δεν πλύνατε τα δόντια σας και καθίσατε στον καναπέ με ένα σακουλάκι πατατάκια και πυτζάμες. Ο Άρης στο ζώδιό σας έχει άλλες ιδέες όμως, η ενέργεια αλλάζει και το ίδιο συμβαίνει και με εσάς: η νέα Σελήνη προτείνει απρόσμενες προσκλήσεις σε πάρτι. Πείτε ναι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00