Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 12/10 Πέμπτη

erwtikes-8414

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 12/10

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Δεν θα πρέπει να σκέφτεστε μόνο το παρελθόν. Ελάτε στο τώρα και δείτε να τελικά υπάρχει κάποιος ο οποίος, πραγματικά να σας ταιριάζει.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Ταύρος: Δεν υπάρχουν κάποια στεγανά, μέσα στην καρδιά σας. Όλα όσα σκέφτεστε, απλά τα κάνετε. Προσοχή μην πληγωθεί κάποιος άθελα σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Οι θεωρίες συνωμοσίας που έχετε στο μυαλό σας θα πρέπει κάποια στιγμή να παύσουν. Αν κάτι δεν το ξέρετε καλύτερα και άμεσα να ρωτήσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Καρκίνος: Δεν θέλετε να ξέρετε πια τι έχει γίνει στο παρελθόν. Αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να σκεφτείτε τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Λέων: Όλα τα λόγια που έχουν ανταλλαχθεί σε ώρες αγάπης και ρομαντισμού ανάμεσα σε εσάς και τον άνθρωπο σας, έχουν αρχίσει να γίνονται πραγματικότητα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Παρθένος: Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ ακόμη, για να βρεθείτε στην αγκαλιά του ανθρώπου σας. Ήδη από την μεριά του καταστρώνει πολλά σχέδια.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Ζυγός: Μην κάνετε και άλλα πειράματα με τον άνθρωπο σας. Ναι, σας αγαπάει, αλλά μπορεί αυτό το χρονικό διάστημα, να χρειάζεται λίγο χώρο.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Σκορπιός: Οι περιπλοκότητες που υπάρχουν μέσα στον δεσμό σας, σας έχουν κάνει να έχετε μπερδευτεί με το τι θέλετε και τι πρέπει τελικά να γίνει.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Όλα τα παλιά, κάποια στιγμή θα πρέπει να εκλείψουν από το πύρινο μυαλό σας, και να κάνετε την προσπάθεια να βρείτε κάποιον να σας καλύπτει.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Αιγόκερως: Αφήστε τον άνθρωπο σας, να σας εκφράσει αυτά τα μικρά παράπονα που έχει…έτσι εσείς να βρείτε τον τρόπο να τα λύσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

Υδροχόος: Αν δεν μπορείτε να πείτε αυτήν την εποχή, αυτά που σας ζητά αισθηματικά ο άνθρωπος σας, ίσως και να πρέπει να του εξηγήσετε και τους λόγους.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Ιχθείς: Σας λείπει σίγουρα η διασκέδαση. Αυτό όμως είναι και κάτι που πρέπει από την δική σας την πλευρά, να το επιδιώξετε. Ειδικά εσείς οι ελεύθεροι.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τον Δια στο ζωδιο του Σκορπιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.