Επανασυνδεση Συζύγων – Συντρόφων Μάιος 2015

zwdia-erwtikes-22-7-14

 

                                    Επανασυνδεση Συζύγων – Συντρόφων Μάιος 2015

 

ζωδια της Φωτιάς:

 

Κριός: Μια δύσκολη περίοδος για όλους τους Κριούς που θέλουν να απομακρυνθούν από προβληματικές σχέσεις που δεν οδεύουν προς την σωστή κατεύθυνση. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν την δύναμη να μιλήσουν με αλήθειες και να απαιτήσουν τα κεκτημένα. Οτιδήποτε άλλο θα απορριφθεί. Όλες οι σχέσεις θα περάσουν από φίλτρα και κρησάρες και εν τέλη θα κρατηθεί οτιδήποτε είναι υγιές. Για τους χωρισμένους μηνών – ετών ο μήνας του Ταύρου, θα δώσει τις κοσμικές ροές για επαναφορές και επιστροφές προσώπων ακόμα και μετά άσχημες καταστάσεις…. χωρισμό- διαζύγιο. Οι γεννημένοι με ωροσκοπο σε αέρινο ζωδιο, ίσως αναβιώσουν νέο έρωτα μέσα από τις στάχτες του παλιού.

Εύνοια με : Τοξότης και Ιχθύς

zodia-taro-45

Προσοχή σε: Κριός και Καρκίνος

Ερωτικές ημερομηνίες: 05 και 18 Μαίου

 

 

Λέων: Είστε αυτοί που θα έχουν τις περισσότερες επιτυχίες σε επανασυνδέσεις αλλά και νέους έρωτες. Οι γεννημένοι των τελευταίων μοιρών, που ακόμα παλεύουν με τις δυσλειτουργικές επικοινωνίες του παρελθόντος, θα έχουν ξαφνικές συναντήσεις που ίσως να τους δυσαρεστήσουν. Αυτοί που έχουν προχωρήσει με νέο ταίρι την ζωή τους, θα έρθουν σε δύσκολη θέση από δυναμικές προτάσεις για επανένωση. Όσοι έχουν γεννηθεί την δεκαετία του ’60 θα μπορέσουν σχετικά εύκολα να αλληλοπλησιαστούν και να ισορροπήσουν τις παρελθοντολογικές εκκρεμότητες. Ιδιαίτερη δυσκολία θα έχουν οι Λέοντες με ωροσκόπο σε αέρινο ζωδιο, όπου θα απαιτήσουν εξηγήσεις και απαντήσεις…..που όμως πια δεν εξυπηρετούν κανέναν σκοπό…μόνο πληγώνουν.

Εύνοια με : Λέων και Παρθένος

Προσοχή σε: Σκορπιός και Τοξότης

Ερωτικές ημερομηνίες: 08 και 12 Μαίου

 

Τοξότης: Όλο το αστρολογικό γίγνεσθαι του μήνα των Ταύρων – Διδύμων έρχεται με βαριά καρμικότητα για τους Τοξότες που έχουν αδικηθεί. Ο Κρόνος στον γενέθλιο οίκο σας….θα αποδώσει δικαιοσύνη και θα φανερώσει ευκαιρίες ζωής. Αυτοί που έχουν χωρίσει…αλλά επιθυμούν να τους δοθεί μια ακόμα απόπειρα για επανένωση με σοβαρές δομές…θα το έχουν. Οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου και ιδιαίτερα της δεκαετίας του -70, θα βρεθούν μπροστά σε εκπλήξεις από τις 10 έως τις 19 του μήνα, με τυχαίες -καρμικές συναντήσεις, στο πουθενά, με τον άνθρωπο που ακόμα η μνήμη τους δεν έχει σβήσει από μέσα τους. Μέρες ανατροπών έρχονται και που πρέπει από τώρα να προετοιμαστείτε!

Εύνοια με :  Σκορπιός και Τοξότης

Προσοχή σε: Κριός και Λέων

Ερωτικές ημερομηνίες: 10 και 21 Μαίου

 

ζωδια της Γης:

 

Ταύρος: Δεν είναι και πολύ σαφές το τι ακριβώς επιθυμείτε από το παρελθόν σας Κάποιοι το φοβούνται και κάποιοι άλλοι θέλουν να το ξαναπροσπαθήσουν υπό νέες συνθήκες. Οι διελεύσεις του Άρη και του Δία, θα δώσουν την θετική ενέργεια για την σοβαρή και ώριμη πια επαναφορά προσώπων που έχουν κάτι να προσθέσουν στο παρόν σας. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, που είναι και οι περισσότεροι που έχουν προχωρήσει και δεσμεύσει την ζωή τους με νέο άτομο, θα βρεθούν προ διλημμάτων. Αν η ζωή σας έχει ξαναφτιάξει τότε μην πειραματιστείτε να την χαλάσετε για κάτι  παρελθοντολογικού….αν όμως το παρόν ταίρι σας λειτουργεί μόνο σαν ‘παυσίπονο’…..τότε ξανασκεφτείτε τις προτάσεις που θα σας φανερωθούν.

Εύνοια με : Λέων και Σκορπιός

Προσοχή σε: Ζυγός και Ιχθύς

Ερωτικές ημερομηνίες: 09 και 20 Μαίου

Παρθένος: Είσαστε μεταξύ δράσης και αδράνειας και πολλή σκέψη πάνω στο τι να αποφασίσετε. Οι περισσότεροι Παρθένοι που έχουν χωρίσει…ήδη έχουν δεχτεί προτάσεις για επανένωση. Ο κυβερνήτης σας, ιδίως στις μοίρες που βρίσκεται δεν σας αφήνει να σκεφτείτε καθαρά με τα πολλά  βαρίδια – φόβοι του παρελθόντος να είναι συνέχεια μπροστά σας. Οι γεννημένοι του -60 θα απαιτήσουν θυσίες – απαντήσεις και δράσεις από το άτομο που επανέρχεται. Όσοι είχαν σχέση με άτομο με μεγάλη διαφορά ηλικίας, θα έχουν ευκολίες στην επανένωση και στην εξέλιξη της σχέση τους. Μέχρι τότε…. αφήστε το παρελθόν και  ελάτε στο δημιουργικό παρόν.

Εύνοια με : Σκορπιός και Αιγόκερως

Προσοχή σε: Κριός και Λέων

Ερωτικές ημερομηνίες: 05 και 19 Μαίου

 

Αιγόκερως: Πολυπροσωπία θα δεχτείτε από τα άτομα τα οποία σας περιστοιχίζουν. Όσοι Αιγόκεροι έχουν χωρίσει μέσα στο τρέχον έτος θα έρθουν σε πολλαπλές επικοινωνίες και συναντήσεις…χωρίς όμως ακόμα να έχουν προκύψει οι κατάλληλες συνθήκες για πλήρη επανένωση των συντρόφων.  Πολλοί θα το προσπαθήσουν εκβιαστικά ίσως και με προτάσεις που ακόμα δεν εννοούν…άρα προσοχή στις υπερφίαλες δηλώσεις. Οι γήινοι που έχουν Άρη σε δέκατο ή δωδέκατο οίκο, θα είναι οι πιο ευνοημένοι, καθώς άμεσα θα υπάρξει αμοιβαία κατανόηση, ερωτικές συναντήσεις, και σκέψεις για επίσημη δέσμευση – συμβίωση.

Εύνοια με : Ταύρος και Λέων

Προσοχή σε: Καρκίνος και Τοξότης

Ερωτικές ημερομηνίες: 10 και 14 Μαίου

 

ζωδια του Αέρα:

 

Δίδυμοι: Με την Αφροδίτη μέχρι τις 07 Μαίου θα έχετε ότι θέλετε άμεσα και με ευκολία σε όλα τα επίπεδα.  Οι χωρισμένοι – απομακρυσμένοι σύντροφοι, μέσω τρίτων, θα μπορέσουν να μιλήσουν από κοντά και να δηλώσουν τις προθέσεις τους για το άμεσο μέλλον .Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, ίσως χρειαστούν λίγο χρόνο παραπάνω, καθώς οι όψεις του Δία θα τους βάλουν σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις πριν ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους. Αυτοί που έχουν σχέση με άτομο του εξωτερικού…θα έχουν ευχάριστες ειδήσεις μέχρι τις 10 Μαίου και πιθανή συνάντηση από κοντά…που θα δώσει άμεσες λύσεις και ανακούφιση από την πίεση της απομόνωσης.

Εύνοια με :Ζυγός και Τοξότης

Προσοχή σε: Παρθένος και Σκορπιός

Ερωτικές ημερομηνίες: 03 και 08 Μαίου

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

 

Ζυγός: Ιδιαίτερες δυσκολίες και καθυστερήσεις  θα αντιμετωπίσουν  οι περισσότεροι Ζυγοί που συσχετίζονται με ζωδιο του νερού. Αν το ταίρι σας λόγω, ”’τρίτων καταστάσεων”’, σας είχε εγκαταλείψει, να είστε σίγουροι, ότι μέχρι τις 17 του Μαίου θα επιστρέψει και θα ζητήσει ευκαιρία ζωής. Ζυγίστε τα υπέρ…τα κατά …τον πόνο που βιώσατε, τις αμφιβολίες που υπάρχουν στο πρόσωπο του συντρόφου σας….και δώστε πάνω από όλα, χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί εν ηρεμία. Αυτοί που έχουν ήδη σοβαρή δέσμευση και επιθυμούν να επανεμπλακούν σε περιπέτειες, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα  προσεχτικοί πια καθώς, δεν επιτρέπονται για δεύτερη φορά ίδια λάθη….θα κοστίσουν περισσότερο αυτή την φορά!

Εύνοια με : Τοξότης και Ιχθύς

Προσοχή σε: Ταύρος και Λέων

Ερωτικές ημερομηνίες: 11 και 17 Μαίου

 

Υδροχόος: Δεν έχετε ακόμα κατασταλάξει στο τι θέλετε από την προσωπική σας ζωή. Όλοι οι Υδροχόοι, εν σχέση και μή, βάλλονται από άσχημες όψεις της Πανσελήνου με τον Άρη και δημιουργούν μια ασάφεια και ανασφάλεια στα συναισθήματα αυτού του γηραιού, αλλά αέρινου ζωδιου. Όσοι έχουν χωρίσει του τελευταίους μήνες…θα θελήσουν να ξαναπροσπαθήσουν διπλωματικές επικοινωνίες με το πρώην ταίρι τους…και το πιο πιθανό είναι μην τα καταφέρουν ακόμα! Μετά τις 10 Μαίου το αστρολογικό σκηνικό θα είναι καλύτερο…και οι επαφές σε προσωπικό επίπεδο θα ευνοηθούν. Να είστε προσεχτικοί σε κρυφό παρασκήνιο το οποίο δεν θα σας ανακοινωθεί άμεσα.

Εύνοια με : Ταύρος και Καρκίνος

Προσοχή σε: Λέων και Παρθένος

Ερωτικές ημερομηνίες: 12 και 18 Μαίου

 

ζωδια του Νερού:

 

Καρκίνος:  Δεν υπάρχει άμεση και αυτόματη λύση για επαναφορά των καλών ημερών του παρελθόντος….και σίγουρα χωρίς την δράση σας. Μπορεί να είστε οι θιγμένοι – αδικημένοι -απατημένοι της σχέσης, αλλά αφού επιθυμείτε να το ξαναπροσπαθήσετε….μην καθυστερείτε λόγω εγωισμού…περιμένοντας από την άλλη πλευρά να κάνει κίνηση. Ο χρόνος σε εσάς, και λόγω των αρνητικών όψεων του Άρη…δεν είναι με το μέρος σας. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, που έχουν χωρίσει – απομακρυνθεί από το 2014, θα μπορέσουν με τυχαία γεγονότα, να έρθουν πάλι κοντά και με θετική διάθεση και χαμηλού τόνους για κάτι καλύτερο στο άμεσο μέλλον. Όσοι έχουν ξαναπαντρευτεί θα βρεθούν προ μεγάλων διλημμάτων.

Εύνοια με : Ταύρος και Λέων

Προσοχή σε: Κριός και Ιχθύς

Ερωτικές ημερομηνίες: 10 και 15 Μαίου

 

astra-diagonismos

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Σκορπιός: Ροή γεγονότων και προσώπων θα παρελάσουν μέσα στον τρέχοντα μήνα από μπροστά σας…και εσείς καλείστε να ανοίξετε την αγκαλιά σας ή να κλείσετε τα μάτια και τα αυτιά σας στις σειρήνες του παρελθόντος.  Μια δύσκολη εποχή…και με ένα αστρολογικό σκηνικό να παραπλανεί….θα πρέπει να διαλέξετε με σοφία…ακόμα και την συνειδητή μοναξιά σας.  Δεν υπάρχει ακόμα περιθώριο λάθους…καθώς δεν φημίζεστε για το ζωδιο που συγχωρεί ακόμα και τον εαυτό του. Αυτοί που έχουν θέλουν να επανασυνδεθούν με ζωδιο του αέρα θα πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα, χωρίς να φοβούνται την πιθανή πρώτη απόρριψη. Δεν έχει πια ιδιαίτερη σημασία το ποιος έφτιαξε στο τότε…αλλά τι μπορεί να περισωθεί στο τώρα.

Εύνοια με : Ταύρος και Λέων

Προσοχή σε: Καρκίνος και Ζυγός

Ερωτικές ημερομηνίες: 11 και 12 Μαίου

 

Ιχθύς: Οι μόνοι τυχεροί στο ζωδιακό κύκλο που τον μήνα Μάιο θα λύσετε δια παντός το θέμα σχέση….είστε εσείς τα ψάρια…και ιδίως αυτά της δεκαετίας του -60. Οι όψεις του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη, θα δώσουν καρμικές ευκαιρίες σε όσους το επιθυμούν, προκειμένου να επανενωθούν με το αγαπημένο τους ταίρι, επίσης  όσοι έχουν νιώσει προδοσία – αδικία θα έχουν τις απαραίτητες δικαιολογίες και εξηγήσεις…και θα κληθούν να αποφασίσουν με το χέρι στην καρδιά για θέματα εμπιστοσύνης  και συνύπαρξης. Οι Ιχθείς που ακόμα περιμένουν το ίδιο το παρελθόν να τους θυμηθεί…ας προσπαθήσουν οι ίδιοι πρώτα…έστω και με μια έμμεση – διπλωματική επικοινωνία.

Εύνοια με : Καρκίνος και Λέων

Προσοχή σε: Τοξότης και Αιγόκερως

Ερωτικές ημερομηνίες: 17 και 19 Μαίου

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μην ανακυκλώνετε το άσχημο παρελθόν….δώσετε χρόνο και ευκαιρία στο παρόν!