Γενιά του 1960. Επανασυνδεση – χωρισμος συντροφών

sex-orgasmoi

Γενιά του 1960. Επανασυνδεση και χωρισμος συντροφών

ΓΕΝΙΚΑ: Η γενιά του 1960 χαρακτηρίζεται από σπάνιες πλανητικές διελεύσεις που ολοκληρώνονται φέτος και μέχρι τα τέλη του έτους.

Κριός: Οι Κριοί των πρώτων ημερών θα έχουν την τιμητική τους τις επόμενες εβδομάδες που οι πλανητικές διελεύσεις θα δώσουν μοιραίες συναντήσεις, ακόμα και μετά από πολλά χρόνια σιωπής, και ξεκαθαρίσματα με προοπτική την επανένωση. Για αυτούς που γεννήθηκαν μεταξύ 1962-1965, θα δεχτούν το παρελθόν να αναβιώνει και να ζητάει δεύτερες ευκαιρίες. Ακόμα και να έχουν μεσολαβήσει γάμοι, χωρισμοί καρμικά γεγονότα, ο Κρόνος από τον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Κριό, θα δαμάσουν τους εγωισμούς και την κούραση – απογοήτευση ετών, και θα βγάλουν στην επιθυμία τις επιθυμίες. Για αυτούς που παραπαίουν μεταξύ χωρισμού και αδιαφορίας….μετά τις 20 Μαρτίου θα έχουν αστρολογικές όψεις που θα τους βάλουν μπροστά σε αποφάσεις ζωής.
Καρμική εύνοια με ζωδια: Ταύρος και Τοξότης
Ιδιαίτερη προσοχή με ζωδια: Καρκίνος και Αιγόκερως
Θετικά διαστήματα: 19 -23 Μαρτίου και 20 – 30 Απριλίου

 

 

Ταύρος: Από τα πιο τυχερά ζωδια της περιόδου, θα χαρακτηριστούν οι Ταύροι, και ειδικά αυτοί των πρώτων μοιρών που θα δεχτούν επιστροφές ακόμα και μετά από δεκαετίες σιωπής. Η θέση του Πλούτωνα σε αντίθεση, θα αναδείξει γεγονότα που ακόμα είναι σε εκκρεμότητα. Οι κινήσεις θα έλθουν κυρίως από ζωδια του αέρα ( Δίδυμοι – Ζυγοί – Υδροχόοι) που θα τείνουν να ξανα-απλώσουν το χέρι με την ελπίδα της επανασύνδεσης. Τίποτα δεν είναι το ίδιο για την γενιά του 1960, που έχει χτυπηθεί από τρίγωνα και εκλείψεις που σημάδεψαν την ερωτική της ζωή…..ακόμα και για χρόνια μπροστά. Για όσους έχουν ωροσκοπο Αιγόκερω ή Ιχθύ, θα τύχουν ξαφνικών επικοινωνιών με άτομο με το οποίο είχαν σοβαρή δέσμευση και που στο τότε αυτή διεκόπη απότομα…όμως η διαδικασία και ο κύκλος δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ. Ο Απρίλιος, εποχή των απείθαρχων Κριών, θα δώσει μοιραίες ευκαιρίες για επανεξέταση των εκκρεμοτήτων.
Καρμική εύνοια με ζωδια: Λέων και Σκορπιός
Ιδιαίτερη προσοχή με ζωδια: Παρθένος και Ιχθύς
Θετικά διαστήματα: 15 – 20 Μαρτίου και 21-29 Απριλίου

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Το 90 % των Διδύμων της ιδιαίτερης γενιάς του 1960 θα δουν την ζωή τους να μεταμορφώνεται με τη έλευση ατόμων που υπήρξαν στο πρόσφατο ή και αρκετά μακρινό παρελθόν τους. Ιδίως οι γεννημένοι με Άρη στον 1ο, 3ο και 4ο οίκο θα δεχτούν ‘ επιθετική’ συναισθηματική επικοινωνία, που θα τους τραβήξει την προσοχή…αλλά και θα τους κάνει να θυμηθούν! Η ερχόμενη Αφροδίτη στον Ταύρο και μετά στο αέρινο οίκο των Διδύμων, θα βάλει φωτιά σε επανασυνδέσεις που θα χρειαστεί χρόνο για να αποκαταστήσουν τις ζημιές του τότε. Από τις 10 Απριλίου και μετά, θα αρχίσουν οι εμφανίσεις, και να ζητούν ευκαιρίες για νέα ζωή. Για τους γεννημένους μετά το 1967, θα βρεθούν σε ευχάριστη θέση να συνεχίσουν σχέσεις – δεσμούς….. που ποτέ δεν πάγωσαν.
Καρμική εύνοια με ζωδια: Δίδυμοι και Σκορπιός
Ιδιαίτερη προσοχή με ζωδια: Κριός και Ζυγός
Θετικά διαστήματα: 12-19 Μαρτίου και 01 – 09 Μαίου

Καρκίνος: Μια βροχή από προσκλήσεις και νέα – ειδήσεις, θα τύχουν στους Καρκίνους όλων των δεκαημέρων που θα βρεθούν σε αμήχανη ή και δύσκολη θέση να πολιορκηθούν από καταστάσεις των προηγούμενων ετών που τους έχουν αφήσει άσχημες αναμνήσεις….και ως γνωστών οι Καρκίνοι δεν ξεχνούν ποτέ τον συναισθηματικό τους πόνο. Για τους γεννημένους που έχουν ανάδρομο Ερμή σε γήινο ζώδιο, θα έχουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, επιστροφές από αέρινα ζωδια ( Δίδυμοι – Ζυγός- Υδροχόος). Για όσους είναι γεννημένοι μεταξύ Μαρτίου 1967- Μαίου 1969, θα αποφασίσουν να χωρίσουν από τις δυσλειτουργικές σχέσεις που τους πονάνε και τους κρατάνε πίσω από τα θέλω και την εξέλιξη της ζωής τους. Η κινητικότητα του Κρόνου από τον Τοξότη θα δώσει όμως και νέους καρμικούς έρωτες – νέες αγάπες.
Καρμική εύνοια με ζωδια: Καρκίνος και Τοξότης
Ιδιαίτερη προσοχή με ζωδια: Αιγόκερως και Ιχθύς
Θετικά διαστήματα: 14 – 25 Μαρτίου και 02-10 Απριλίου

Λέων: Πολλές οι εξελίξεις και τα γεγονότα που θα τρέξουν από τις 20 Μαρτίου, μέρα της δύσκολης και μοιραίας Έκλειψης, και μέχρι τα τέλη του Απριλίου. Για τους γεννημένους με Ποσειδώνα σε 3ο ή 10ο οίκο θα δεχτούν ξαφνική είδηση από τρίτο άτομο που θα τους μεταφέρει ειδήσεις, για την ψυχική επιθυμία πρώην αγάπης τους, από το ξεχασμένο παρελθόν που πιθανόν ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τα δυνατά συναισθήματα που είχαν δημιουργηθεί στο τότε, και τώρα ζητάει δεύτερη…ευκαιρία. Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, θα μπορέσουν μέσα στον τρέχον μήνα, να ξεκαθαρίσουν αν ακόμα μπορούν και θέλουν, ή να κλείσουν αυτό το κεφάλαιο μόνιμα. Μόνο για όσους έχουν ωροσκόπο Ταύρο και Ζυγό, θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία για επανασύνδεση. Οι χωρισμοί θα έρθουν για όσους είναι γεννημένοι μεταξύ Ιανουαρίου 1963 και Ιουλίου 1965…που θα είναι οδυνηροί.
Καρμική εύνοια με ζωδια: Ταύρος και Λέων
Ιδιαίτερη προσοχή με ζωδια: Καρκίνος και Σκορπιός
Θετικά διαστήματα: 10 – 17 Μαρτίου και 03-20 Μαίου

Παρθένος: Ζητήματα ζωής θα κληθούν να επιλύσουν μέσα στις επόμενες 3-4 εβδομάδες και πριν ο Κριός εισέλθει στο αέρινο οίκο των Διδύμων. Όσοι έχουν το βλέμμα ακόμα πίσω στο άδοξο παρελθόν και ακόμα ελπίζουν να τους θυμηθεί….θα έχουν ειδήσεις και εμφανίσεις από έρωτα που τελικά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ στο τότε. Ακόμα και αν είσαστε σε δέσμευση, θα δεχτείτε πολιορκία για άνοιγμα νέου κύκλου. Αν το άτομο που ήδη υπάρχει στην ζωή σας, σας ενδιαφέρει τότε μην πειραματιστείτε να το χάσετε. Για τους γεννημένους με Ερμή σε δεύτερο και έκτο οίκο, ο Απρίλιος θα δώσει νέο έρωτα που θα στηρίζεται για αρχή σε επαγγελματικό γεγονός και που μέσα σε εβδομάδες, θα εξελιχθεί σε κάτι μοιραίο και σταθερό. Μην κλείνεστε στο εαυτό σας.
Καρμική εύνοια με ζωδια: Ζυγός και Παρθένος
Ιδιαίτερη προσοχή με ζωδια: Τοξότης και Ιχθύς
Θετικά διαστήματα: 11 – 17 Μαρτίου και 04 -13 Απριλίου

Ζυγός: Οι πλανητικές όψεις διαγραφούν την πορεία των γεγονότων που θα προκύψουν μέσα στον επόμενο μήνα…τον μήνα του μωρού του ζωδιακού. Οι πλειοψηφία των Ζυγών θα αισθανθούν ότι έχουν την ανάγκη να πάνε πίσω στο παρελθόν και να διαλευκάνουν εκκρεμή ζητήματα που άπτονται της ερωτική τους ζωής. Ο Πλούτωνα και ο Κρόνος σε ισχυρές όψεις με το αέρινο ζωδιο των Ζυγών θα δώσουν απαντήσεις σε αυτούς που θα τολμήσουν να ψάξουν. Μεγάλο το ρίσκο για τα τωρινά δεδομένα που θα κλονιστούν από τις αλήθειες του τότε. Η ύπαρξη κρυφών γάμων – παιδιών ή άλλων κρυφών καταστάσεων….που θα σας εκπλήξουν όχι ευχάριστα. Αν δεν μπορείτε να αλλάξετε τα γεγονότα καλύτερα, αποχωρίστε άμεσα.
Καρμική εύνοια με ζωδια: Καρκίνος και Αιγόκερως
Ιδιαίτερη προσοχή με ζωδια: Λέων και Σκορπιός
Θετικά διαστήματα: 21- 22 Μαρτίου και 05 – 11 Μαίου

ζωδια ταρω ωροσκοπιο  μην χασετε :

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Σκορπιός: Ξέσπασμα γεγονότων θα υπάρξει μέσα στις επόμενες εβδομάδες του Απριλίου που αφορούν την περίοδο της ερωτικής σας ζωής στο μακρινό παρελθόν….ίσως και χρόνια – δεκαετία πριν. Για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, μεγάλες θα είναι οι ανατροπές στην καθημερινότητα και στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Αυτοί που έχουν βαρεθεί την στασιμότητα θα αποχωρήσουν και αυτοί που είναι μόνοι, θα αντικρίσουν το έτερον τους ήμισυ. Μετά τις 15 Μαρτίου, όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα, καθώς η όψη Ερμή – Πλούτωνα, θα ξεκαθαρίσει τις καταστάσεις, θα φανερώσει κρυμμένα μυστικά και κάπως έτσι θα παρθούν οι αποφάσεις για χωρισμούς και επανασυνδέσεις, με μόνιμο χαρακτήρα.
Καρμική εύνοια με ζωδια: Κριός και Ταύρος
Ιδιαίτερη προσοχή με ζωδια: Λέων και Ιχθύς
Θετικά διαστήματα: 20 – 23 Απριλίου και 01 – 06 Μαίου

Τοξότης: Η ανταγωνιστικότητα σας σαν ζωδιο, και με τον Κρόνο να το βαραίνει στις επιλογές, ίσως σας φέρει σε αντίθεση με το συντροφικό ταίρι σας που αισθάνεται ότι παραμελείται και καταπιέζεται…από εσάς και τη αδιαφορία σας! Οι ριψοκίνδυνες – ανώριμες επιλογές σας, και με παράλληλες ερωτικές καταστάσεις ίσως μέχρι τις 16 Μαρτίου, και με τον Δία στο φιλικό Λέοντα, να φωτιστούν. Αφήστε τα ξεκαθαρίσματα γενικότερα για το τέλος του μήνα Απριλίου. Αν περιμένετε εναγωνίως κάτι από το παρελθόν σας, χάνετε τον χρόνο και την γαλήνη σας. Θα έχετε ειδήσεις και νέα, που δεν έχουν δυναμική για μόνιμη πια δέσμευση. Καλύτερα παραμείνετε μόνοι, παρά με κάτι μέτριο – ξαναζεσταμένο. Οι γεννημένοι στις πρώτες μοίρες του ζωδιου, θα τύχουν ερωτικών καλεσμάτων από τον φιλικό κύκλο τους….!
Καρμική εύνοια με ζωδια: Ταύρος και Τοξότης
Ιδιαίτερη προσοχή με ζωδια: Σκορπιός και Αιγόκερως
Θετικά διαστήματα: 14 – 22 Μαρτίου και 03 – 10 Απριλίου

Αιγόκερως: Να είστε σε πλήρη ετοιμότητα, καθώς πρόσωπο με το οποίο είχατε ξεκινήσει, από πέρσι ή ακόμα και πρόπερσι, μια κατάσταση περίεργης ερωτοφιλίας, θα επανέλθει μέσα στον Απρίλιο και θα διεκδικήσει πολύ πιο σοβαρά την καρδιά και το μυαλό σας. Αν σας ενδιαφέρει αυτό το πρόσωπο και οι δράσεις του, ο μήνας είναι θετικός, καθώς και τα πλανητικά δρώμενα ευνοϊκά στο να ξεκινήσει ένας μεγάλος έρωτας, που μπορεί να οδεύσει μέχρι και σε δέσμευση. Αν έχετε χωρίσει πρόσφατα -φέτος, μέχρι τις 20 Μαρτίου, θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις – νέα για μόνιμη επανασύνδεση. Επικοινωνήστε εποικοδομητικά…. δώστε χρόνο – χώρο και αφήστε τις συνθήκες – ΄μυαλα΄ να ωριμάσουν.
Καρμική εύνοια με ζωδια: Κριός και Λέων
Ιδιαίτερη προσοχή με ζωδια: Τοξότης και Ιχθύς
Θετικά διαστήματα: 10 – 14 Μαρτίου και 09 – 17 Απριλίου

xartomanteia

Υδροχόος: Η Πανσέληνος και η νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθούν τον επόμενο μήνα θα σας δώσουν μια παραπάνω ώθηση, σε όλα τα επίπεδα, στο να γίνετε πιο δημιουργικοί και αποτελεσματικοί στην τωρινή ερωτική σας σχέση. Για αυτούς που βιώνουν συναισθηματική απομάκρυνση, θα πρέπει σε διπλωματικούς τόνους και χωρίς εντάσεις να φωτίσουν την αληθινή πηγή του προβλήματος. Αν υπάρχει και τρίτο – παράλληλο πρόσωπο, τότε καλύτερα αποχωρήσετε άμεσα και σιωπηλά. Ο Ερμής, θα σας βοηθήσει να βρείτε το τι πραγματικά θέλετε και να το στοχεύσετε άμεσα. Επίσης η πλειοψηφία των Υδροχόων θα δεχτούν ερεθίσματα από άτομο που στο παρελθόν τους είχε προδώσει.
Καρμική εύνοια με ζωδια: Καρκίνος και Παρθένος
Ιδιαίτερη προσοχή με ζωδια: Ταύρος και Τοξότης
Θετικά διαστήματα: 17 – 29 Μαρτίου και 08 – 12 Μαίου

Ιχθύς: Αυτό που επιθυμείτε να συμβεί…θα γίνει. Ένας καταπληκτικός μήνας για όλους ανεξαιρέτως τους Ιχθύς, που θα βρουν επιτέλους την ισορροπία τους και θα κάνουν βήματα μπροστά και αποφασιστικά μόνο. Αν είστε σε γάμο-μακροχρόνια σχέση ίσως προκύψει ένας απόγονος. Αν υπάρχει κινητικότητα από το παρελθόν σας, καλύτερα αποφύγετε την, καθώς μόνο προβλήματα και καθυστερήσεις – άσχημη ψυχολογία, μπορεί να επιφέρει. Ο Κρόνος από τον πύρινο Τοξότη θα ξαναέρθει σύντομα και θα προβεί σε μόνιμες εκκαθαρίσεις. Άρα προσέχετε ποιούς θα κρατήσετε στο τώρα σας, και ποίοι έρχονται απλά για να ταράξουν την γαλήνη και την ήρεμη πορεία της ζωής σας.
Καρμική εύνοια με ζωδια: Λέων και Ζυγός
Ιδιαίτερη προσοχή με ζωδια: Τοξότης και Αιγόκερως
Θετικά διαστήματα: 20 – 28 Μαρτίου και 01- 07 Απριλίου

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Από τον αστρολογικό χάρτη της ερωτικής συναστρίας, μπορεί να βρεθεί η πορεία και η εξέλιξη της σχέσης στον χρόνο …και πάντα εν συναρτήσει με τα προσωπικά ωροσκόπια του ζευγαριού. Ενημερωθείτε._

ζωδια ταρω ωροσκοπιο  μην χασετε :

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

xartomanteia