Ερωτική Αριθμολογία. Προβλέψεις για Ζευγάρια

kyrioi-arithmoi-zwdia

Ερωτική Αριθμολογία. Προβλέψεις για Ζευγάρια

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Το 4 και το 9
Μην αφήνεστε λόγο του έρωτα σας αποκλειστικά και μόνο σε αυτά, που θέλει και ζητάει, ο άνθρωπος σας. Σίγουρα κάπου θα καταπιεστείτε και τότε, ποιός σας συγκρατεί…?!

Ταύρος: Το 3 και το 4
Από σήμερα και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου στις 23/10, θα έχετε άπειρες ευκαιρίες, να βρεθείτε κοντά στον άνθρωπο που θέλετε, ακόμη και αν μεσολαβούν χιλιόμετρα ή ένα μεγάλο χρονικό κενό.

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Το 1 και το 9
Όλα όσα έχουν γίνει, τα άσχημα, με κάποιον πρώην σας, ακόμη παραμένουν χαραγμένα στο μυαλό και στην καρδιά σας. Κάτι ανάλογο γίνεται και στην άλλη πλευρά. Μάλλον όλοι και όλα …θέλουν χρόνο!

Καρκίνος: Το 2 και το 7
Όταν θα δείτε ότι ο άνθρωπος σας, έχει λύσει τις δύσκολες καταστάσεις με το παρελθόν του, να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς είναι και πια η δική σας η σειρά για να βρείτε την κοινή σας πορεία.

Λέων: Το 4 και το 9
Αν δεν έχετε χώρο και χρόνο στην ζωή σας, για να δώσετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, μην κάνετε το πείραμα, για περιπέτεια και όπου πάει! Κάποιος στο τέλος …μπορεί να πληγωθεί.

Παρθένος: Το 7 και το 8
Αν δεν έχουν ξεχαστεί – προσπεραστεί τα αισθήματα, που έχετε για κάποιον πρώην σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι άμεσα να κλείσετε τις πόρτες σε οτιδήποτε καινούργιο σας πολιορκεί.

Ζυγός: Το 5 και το 6
Εσείς είστε κάτω από την εύνοια του σύμπαντος, που σας ανοίγει όλους τους δρόμους, γύρω από λύσεις στα δύσκολα οικονομικά σας, αλλά και εξωτερίκευση των αισθημάτων από το άτομο που θέλετε.

Σκορπιός: Το 1 και το 7
Μην σκέφτεστε συνέχεια αυτά που έγιναν. Μην τα ανακυκλώνετε στο μυαλό σας. Κάντε κάτι καλύτερο για τον εαυτό σας, και ανοίξτε τους κοινωνικούς σας κύκλους περισσότερο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Το 3 και το 7
Ξαφνικά – χαρμόσυνα νέα έρχονται από όλες τις μεριές και άμεσα. Ο άνθρωπος σας, σας ετοιμάζει προτάσεις που δύσκολα θα αρνηθείτε, και που πιθανόν μέσα σε αυτό το έτος, να περάσετε και σε επίσημες δεσμεύσεις.

Αιγόκερως: Το 2 και το 5
Αν υπάρχουν ακόμη ερωτικές – επικοινωνιακές εκκρεμότητες και καταστάσεις, με έναν πρώην σύντροφο σας, είναι αυτή η ιδανική εποχή και μέχρι τα μέσα του Οκτωβρίου, που μπορείτε να τα λύσετε όλα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Υδροχόος: Το 4 και το 5
Οι απορίες που έχετε για το παρελθόν του συντρόφου σας, θα σας λυθούν τελικά από ένα τρίτο πρόσωπο. Οι απαντήσεις είναι μόνο καλές, και ο δρόμος για τα επόμενα βήματα μαζί… μόνο ανοιχτός.

Ιχθείς: Το 4 και το 8
Σταματήστε να κοιτάτε, και περάστε σε πιο πρακτικές και ουσιαστικές κινήσεις, που θα σας φέρουν και πάλι κοντά στον άνθρωπου που αγαπάτε και σας αγαπάει επίσης. Κάποια ξαφνικά χρήματα, σας φτιάχνουν την διάθεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768