Ερωτική Σεληνη Πέμπτη 30/07

panselinos-zwdio-toksotis-13-6

Ερωτική Σεληνη Πέμπτη  30/07

 

Η σεληνη  περνάει στον Αιγόκερω από 30 Ιουλίου

Αρνητικές επιρροές σεληνης: Παρθένος – Θετικές επιρροές σεληνης: Σκορπιός

zodia-taro-45

 

σεληνη –  Κριός: Σιγουρευτείτε ότι εμπιστεύεστε τα σωστά άτομα, και σε αυτό σαφώς και συμπεριλαμβάνεται και το συντροφικό σας ταίρι, που τις τελευταίες ημέρες έχει απόμακρες συμπεριφορές.

CHECK POINT: Απομακρυνθείτε από κόντρες

 

σεληνη – Ταύρος: Μην αφήστε, για άλλη ημέρα, τις σοβαρές συζητήσεις που επιθυμείτε να κάνετε με τον άνθρωπο σας για όλα όσα σας έχουν ενοχλήσει… τις τελευταίες ημέρες.

CHECK POINT: Αναλάβετε δράση

 

σεληνη – Δίδυμοι: Σκεφτείτε καλά τι θέλετε να κάνετε και βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να το πετύχετε. Οι μέρες είναι καλές για διόρθωση παλαιοτέρων λαθών σας σε όλα τα επίπεδα.

CHECK POINT: Διαλέξτε στρατόπεδο

 

σεληνη – Καρκίνος: Η σιωπή σας για να μην ξαναεκτεθείτε δεν είναι και η πιο γόνιμη λύση, αν επιθυμείτε να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο σας. Κάντε ένα βήμα μπροστά χωρίς φόβο.

CHECK POINT: Σιγουρευτείτε πρώτα

zwdia

σεληνη –  Λέων: Θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να μπορέσετε να συντονιστείτε στα καινούργια σας δεδομένα.. είτε αυτό λέγεται νέος έρωτας ή ακόμα και νέα ζωή μετά από χωρισμό.

CHECK POINT: Φύγετε πρώτοι

 

σεληνη – Παρθένος: Θα χρειαστείτε πολύ περισσότερο χρόνο από αυτό που νομίζετε προκειμένου να ελέγξετε αν το πρόσωπο ή μια κατάσταση είναι αλήθεια.

CHECK POINT: Βάλτε προτεραιότητες

 

σεληνη – Ζυγός: Μην πείτε την γνώμη σας αν δεν την ζητήσουν. Οι μέρες είναι δύσκολες και εσείς πολύ εύκολο να παρεξηγηθείτε…με τον οποιοδήποτε, για οτιδήποτε.

CHECK POINT: Μην ξεφεύγετε του μέτρου

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη  – Σκορπιός: Το παρελθόν θα ξαναβγεί μπροστά σας με νέες προτάσεις και δράσεις. Σκεφτείτε περισσότερο τι θέλετε να αναβιώσετε και τι όχι.

CHECK POINT: Διευθετήστε τα του οίκου σας

 

σεληνη – Τοξότης:  Αν θέλετε να δώσετε πραγματικά τέλος στην ερωτική σας σχέση για οποιονδήποτε λόγο, τότε τολμήστε το και μην πιάνεστε από μικρές και ξεχασμένες ‘όμορφες’ στιγμές του παρελθόντος.

CHECK POINT: Συναντήστε νέο κόσμο

 

σεληνη -Αιγόκερως: Θα έχετε τυχαίες συναντήσεις με άτομο του παρελθόντος σας που θα σας αναστατώσει δυσάρεστα! Αν δεν σας ενδιαφέρει κάτι.. τότε απομακρυνθείτε… και αφήστε τις ερωτοφιλίες για του αδαείς.

CHECK POINT: Ελέγξτε τι λετε.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη -Υδροχόος: Μια απρόσμενη αλλαγή θα προκύψει τις επόμενες ώρες. Το ταίρι σας, θα σας προτείνει κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά σαν ερωτευμένο ζευγάρι.

CHECK POINT: Κινητοποιηθείτε άμεσα

 

σεληνη – Ιχθύς: Η αστάθεια θα πρέπει να περιοριστεί στον λόγο σας, καθώς το συντροφικό σας ταίρι μάλλον μετά από τις υπερβολές σας, δεν σας εμπιστεύεται πια.

CHECK POINT: Μην υποψιάζεστε τους πάντες